Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 201
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 645
Девойката излезна нахилена от ухо до ухо, защото Серафим ѝ е любим. То скача, то се радва....
Но каза, че не иска да проверява резултатите, искала да бъде изненада като излезнат официално.

# 646
Имало е въпрос от Косачи, 6 клас, който моят син е сгрешил. Май масово са го сгрешили.

И моето излезе, доволен като цяло. Имало и гадни въпроси.
Този от Косачи го е сгрешил и той.

# 647
  • БУРГАС
Аз не мога да сваля темата...не ми дава достъп..дали я има някъде другаде ?

# 648
  • София
Моят стоя с изключен телефон до 12:40ч. Вече бях пред припадане и най-после се сети да ми звънне, за да ми каже за 3 секунди, че е доволен, писал по тезата, не знае дали има грешки, но сега ще се разхожда със съученици, после ще говорим. Така че не е ясно ясно ли е. Sunglasses

# 649
Имало е въпрос от Косачи, 6 клас, който моят син е сгрешил. Май масово са го сгрешили.

Дъщеря ми също е отговорила грешно

# 650
Къде има пуснат теста с верните отговори?

# 651
Ох, и моята звучеше мега щастлива! Все едно само любимите неща са я питали. Дано страховете си останат само в моята глава и детето да се окаже право!

# 652
  • София
Моят юнак е доволен, очаквал 96т😂 да видим. Всичко си бил проверил, сигурен е.Малко се надценява по принцип, дано е близко поне до 90т реалния резултат.

# 653

Следобед МОН ще го качат на сайта си.

# 654
  • ту тук, ту там
Моят е объркал първия въпрос още май. 😂 Посърна ми ентусиазма. 😅

# 655
Наборката погледна качените тук отговори и рече, "Аз помня само на първи и шести въпрос отговорите". Както обикновено ще си чакаме официалните резултати - толкова години, тестове, контролни никога нищо не може да разберем предварително. Важното е че демонстрира спокойствие, единствено от жегата се оплака

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 14:24 от rire

# 656
На мен всичко ми посърна. Не като да не си знаем.

# 657
# 658

Назад в темата ги има от седми до края. Довечера в сайта на МОН ще ги качат.

# 659
  • София
Аз не очаквам високи резултати по принцип по БЕЛ. Надявам се поне да е стигнал най-добрите си пробни. Не звучеше особено доволен. И той се оплака от жегата към края на изпита, каза че е прегрял.

Общи условия

Активация на акаунт