Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 044
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 690
На 17 задача би трябвало да е можем, с което стават 15 грешки. За втора година МОН не си изпипва работата...
Такава грешка не е посочена в условието - редактират се само правописни, пунктуационни и при членуване.

# 691
  • София
Не е успял да прехвърли целия преразказ на беловата Expressionless

# 692
  • София
Изтече ли някъде теста вече?
Или то е ясно 100%, няма какво да питам

# 693
На 17 задача би трябвало да е можем, с което стават 15 грешки. За втора година МОН не си изпипва работата...
Такава грешка не е посочена в условието - редактират се само правописни, пунктуационни и при членуване.
И щерката каза, че е намерила 15, което е цяло чудо, защото никога не открива всички, какво остава за повече 😆

# 694
15 грешки имаше и на НВО 2019, МОН тогава си призна

# 695
Аз пак да попитам за 6ти въпрос, понеже моята е написала враг-приятел. обаче в контекста ли са не са ли...

# 696
  • софия
Има ли отговорите от 1 до 6 задача
Благодаря

# 697
“Не може да се отрече”си е съвсем правилно. Не трябва “м”.

# 698
Моят не е добър на преразказите..пише и нечетливо..та там не чакам точки много...

# 699
  • София
Аз пак да попитам за 6ти въпрос, понеже моята е написала враг-приятел. обаче в контекста ли са не са ли...
Ама какъв контекст?
Антонимите са думи с противоположни значения.
В отговорите единствено "враг-приятел" са антоними. Откъде накъде "ученици-родители" ще са антоними?

# 700
  • София
Скрит текст:
Ама какъв контекст?
В отговорите единствено "враг-приятел" са антоними.
Откъде накъде "ученици-родители" ще са антоними?
Абе, биха могли да бъдат. Joy

# 701
Ама какъв контекст?
В отговорите единствено "враг-приятел" са антоними. Откъде накъде "ученици-родители" ще са антоними?
Знам Simple Smile, ама вече съм с промит мозък на макс и...

# 702
  • В реалността
“Не може да се отрече”си е съвсем правилно. Не трябва “м”.

По-скоро питането е за първото изречение
"Трудно може да си претставим животът във съвременния свят без мобилните телефони."

# 703
  • София
Скрит текст:
Ама какъв контекст?
В отговорите единствено "враг-приятел" са антоними.
Откъде накъде "ученици-родители" ще са антоними?
Абе, биха могли да бъдат. Joy
В битов аспект - да. Например довечера Wink

# 704
  • София
На 13. за отговор "Синът е спокоен" дали ще дадат точка или се приема за грешно?

Общи условия

Активация на акаунт