Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 137
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Здравейте ! Някой може ли да каже при сбъркан автор на тезата дали всички точки се отнемат или само някакъв определен брой?

# 826
  • Бургас
Днес това е най-четената тема май Simple Smile
 31 996 824   онлайн 192

Класната е събрала децата след матурата и са я обсъдили обстойно!
Моя е между 4 или 5.
Доволен е за сега.

# 827
Най-големият гаф според мен са квесторите, които са излъгали децата, че става въпрос за аргументи. Те са облечени в авторитета на възрастни и на квестори, нормално е всяко дете да помисли, че са прави. За такива и уволнение е малко, дисциплино уволнение трябва.

А тези квестори са потенциалните проверяващи на преразказите и тезите🤣

# 828
  • София
Най-големият гаф според мен са квесторите, които са излъгали децата, че става въпрос за аргументи. Те са облечени в авторитета на възрастни и на квестори, нормално е всяко дете да помисли, че са прави. За такива и уволнение е малко, дисциплино уволнение трябва.

А тези квестори са потенциалните проверяващи на преразказите и тезите🤣
Не, не са.

# 829
Моят също изобщо нямаше представа, че законът е документ. Според него законът бил правила, норми. Като се замисля, документи май само по история си спомням да е споменавано при писмените източници. Има ли определения и примери и за документи из учебниците по БЕЛ?

6-7 точки очакваме надолу от частта без теза и преразказ, объркал е и други неща, които принципно знае. На пробните се движеше 80-90 точки, предполагам и тук ще е нещо такова.

# 830
Karzz, няма оценки, има точки.
С часовниците със стрелки справили ли са се? Аз съм доволна, обучението за разпознаване "колко е часът" е успешно.

Квесторите нямат нищо общо с предмета, така че няма как да са потенциални проверяващи.

# 831
Не би трябвало да има квестори, които са учители по предмета на матурата.

# 832
  • София
И няма такива.

# 833
  • София
При нас са търсени аргументи, за документи изобщо не е гледал. Сега ми каза, че нямало да напише закон, за правилник знае, че е документ Grinning
Това май му е единствената грешка, разбира се, яд ме е, че е недогледал, но и не мисля, че заслужава 2-те точки.

# 834
Ох, това е добре:) Дано да попаднем на свестни хорица, които да четат и между редовете при проверката на преразказа и тезата. С други думи какво е искал да ни внуши ученикът😂

# 835
Моята на тезата е написала доста верни неща. Там мислим, че ще й дадат 4 точки. Има сгрешени 16 и 21, а на 17 една грешка не е открила. Т.е. - 7 точки. 58 е приемливо за нас. Ще се надяваме на преразказа - реалистично тя мисли, че ще получи 25. Дано. 83 й стигат. За математиката не се притеснява. Дано не е много трудна. Но май,май ще е най- трудната до сега. Такова усещане имам.
Най-трудната по мат беше от 2018.

# 836
  • София
Много правилен и коректен си е въпросът. И даже ми е странно, че не са открили правилник (включително и моята дъщеря, писала ЮНЕСКО 🤐) при положение, че това трябва да им е най-познато - всяка година ги запознават с него
и моята е писала ЮНЕСКО и медиите... скъсах се от смях Simple Smile Откъде е измислила медиите.

# 837
  • София
Много ме е яд, че за втори път ми се случва на НВО да има тъпо такъв въпрос.  МОН се излага за пореден път.

Ама каквото, такова. Ще ударим по един джин и продължаваме.

# 838
Моята девойка се престраши и си провери НВО-то, че да не остане неприятно изненадана утре като го проверяват в училище. Няма нито една грешка. Отдъхна си.

# 839
Не мога да повярва, че страници наред се спори дали закон и правилник са документи. Simple Smile
Моят син беше доволен до момента, до който не си видя грешките и увеси нос Sad Няма да успее да си надскочи възможностите по бел за съжаление. Ще видим в петък как е, аз оглеждам "неелитните училища".

Общи условия

Активация на акаунт