Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 108 116
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 900
  • София
И аз така мисля. Не и във втора част, в първа сигурно ще има. Ще бъдат стандартни - уравнения/неравенства, движение/работа, геометрична.

# 901
Стига се скапвахте с предстоящата мат. Малко ли ви беше БЕЛ. Пиша с пълното съзнание, че ако не уцеля, повече място няма да имам в този форум и на улицата няма да мога да изляза, че ще ме убиете с камъни, обаче мисля, че сплави и разтвори няма да дадат
Миналата година имаше задача от сплави в първия модул

# 902
Младежът си сметна минимум 85, максимум 92 точки. Нищо не помни за 16-ти въпрос. Там си е калкулирал една точка. Направил е някои много тъпи грешки, но.. минало бешело Simple Smile

# 903
Сплави и разтвори на първи модул само. За втори са си профанизъм, не че не могат да я засучат свят да им се извие

# 904
Мецане, и аз така мисля, но може да има голяма изненада. И допълнително построение мисля, че няма да има. Ну поживем, увидем. Ау, това май не е полит-коректно.....

# 905
Младежът си сметна минимум 85, максимум 92 точки. Нищо не помни за 16-ти въпрос. Там си е калкулирал една точка. Направил е някои много тъпи грешки, но.. минало бешело Simple Smile

Това отличникът ли? Другото дете как се е справило?
За мат смятам, че тази година модул 2 ще е по-труден от обикновено.

# 906
  • София
Пожелавам ви го. Съвсем сериозно. Лесният изпит не е в полза на никого.

# 907

Това отличникът ли? Другото дете как се е справило?
За мат смятам, че тази година модул 2 ще е по-труден от обикновено.
Да. Другият каза, че нищо не помни... и не знае, за това не го коментирам. Тезата го е затруднила. Като цяло не беше много амбициран да сподели Simple Smile

# 908
Да може да има изненади, например днес дадоха теза от 6 клас, никога това не се е случвало.

# 909
Таман мислех да се трия, щото животът ми е мил..не искам да ме убиете с камъни след изпита. Но има доста коментари. Честно казано, не знам - то и никой не знае. Но дано не греша.

# 910
Сплави и разтвори на първи модул само. За втори са си профанизъм, не че не могат да я засучат свят да им се извие
сигурно ли е?

# 911
сигурно ли е?
Нищо сигурно няма.

# 912
Дами, дали може да вържем поне една точка от теза, в която сина ми май е познал само авторът. Разсъждавал е по нея, но абсолютно неверни неща, като например, че Серафим е показала искреност и че възклицанието в края на откъса подчертавало учудването му. Абе, зле. А толкова беше добър в тезите, просто Серафим му беше извън полезрението и не го е преговарял въобще. Та, дали ще вържем 1-2 точки или съвсем отиваме на нула с неподходящи разсъждения. Иначе с другите въпроси се е справил много добре.

# 913
  • София
Няма как да е сигурно. Разумно предположение е само.

# 914
сигурно ли е?
Нищо сигурно няма.
Еми ако дадат задача за сплави във II модул, мисля че 90% ще я сгрешат

Общи условия

Активация на акаунт