Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 110 235
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Бургас
Моята каза, че е решила всичко от първи модул, остава сега и да е вярно, нали Wink Обаче имахме скандал, защото е разложила многочлена от 21 зад. до множители, но не го преписала на беловата, понеже забравила какво е "от първа степен" (няма подходящ емотикон) и мислела, че друго се иска от нея. Избухнах, не успях да се сдържа.

# 1 561
Ох влязох да видя как е тази година. Милите деца, направо ми се свива сърцето.
Прегледах отгоре- отгоре задачите, нищо особено, но трябва да им е много ясна математиката, за да не забият в началото още. Примерно многочлена от втори модул- елемeнтарно, само да се сетиш че x^4= x^2^2.
Едно е сигурно баловете от миналата година не са ориентир за тази. Аз ако бях на вас, щях да гледам баловете от 2023г.

# 1 562
  • София
На мен изпитът определено ми хареса.

# 1 563
Кога излизат верните отговори
Grinning
GrinningGrinning

Сега от МОН решават задачите.  Когато ги решат, тогава Joy ...

# 1 564
  • София
Да, очаквайте нервна чиновничка в МОН да пусне задачите в БГ Мамата. Димчо, Русалке, гответе се!

# 1 565
  • София
Доволна съм че мина, вчера ѝ казам "не яж това", да не ѝ стане нещо на стомаха, отделно в сряда вечер се хъзна в банята, притесних се и само повтарям от вчера внимавай в банята, направо откачих, сега трябва да караме по-спокойно

# 1 566

Ganis, споделете как е като трудност, спрямо миналите години!
Многочлен от подобен тип падал си се е досега?

# 1 567
Ние сме готови. Аз поне, де. Като познавам Русалката е била готова и преди мен.
Много икономична тази кола от 22 задача 😀

# 1 568
Многочлен от подобен тип падал си се е досега?
Знам ,че не е адресирано към мен. Задачата с многочлена е много хитра, наистина  трябва  да разбереш какво те питат. И де факто дори да имаш проблем с разлагането на множители  няма да те събори.

# 1 569
Изпуснах ви днес, баткото се дипломира, та бях на официалната церемония до сега и не можах да проследя страстите от НВО-то.
Баща ѝ чакаше девойката след изпита, обаждам се да го питам как е положението, той ми вика - реве... Не ѝ било стигнало времето да реши някаква си подточка. Прибирам се аз, оказва се, че тя я е решила тази подточка, но не била написала достатъчно ПОДРОБНО решението ѝ, щото нямала време. Викам - и за това ревеш?!?
Та се оказа, че всичко си е решила, но една подточка не е описала достатъчно добре по нейно мнение.

Айде, мина и тая мъка.
Късмет на всички набори да намерят своето място в най-подходящото училище за тях! Flowers Four Leaf Clover

# 1 570
Динчо  - дай ги отговорите, моля.

# 1 571
От онзи ден ви следя, да видя как минават изпитите. 
И аз мисля, че баловете от 2023 ще са по-добър ориентир. Теста и преразказа по БЕЛ сякаш са малко по лесни , но математиката е съпоставима.

# 1 572
  • София
Според мен, 21а и 23 б ще са за отсяване

# 1 573
Аз не виждам втория модул...качихте лби го назад, само първия принтнах

# 1 574
  • София
Чак пък много хитра... Всеки един седмокласник следва да знае какво се има предвид с тази първа степен. После едно групиране, изваждане на общ множител и формулки за съкратено. То даже тази първа степен в условието е  своево рода подсказка/помощ/улеснение, а не капан, понеже човек  може да разложи  същия полином до междинен етап, в който ще има един множител  квадратен тричлен и  още един многочлен от втора степен.  По-хитра би била БЕЗ  това допълнение...И тогава не всички  деца ще се сетят да ДОразложат.

Общи условия

Активация на акаунт