Седмокласна изпитна тема -16.06-22.06 - И съседите даже са чули, тази седмица има матури...

• 105 647
  • 2 164
  •   2
Отговори
# 2 070
Да, това е предимството на близнаците, макар че аз го смятам за несправедливо за големи деца.

# 2 071
Изобщо не мисля да ползвам подобна опция. Единият си е рисувателен, другият аналитик.. няма как да следя класации до осемнайсто класиране или инак казано - да окапят и кестените. Не е ок. Различни човечета са. Да, ако имаха общи интереси разбирам, но в случая какво да се чака и отлага във времето. Малко и  не зачетох точно схемата де, може да е от полза, ма не съм привърженик. Достатъчно се нацвъках в четвърти клас.

# 2 072
ИМВ, може при вас да е изключение, но като цяло за близнаци е хубаво да са заедно. Имала съм три чифта близнаци за съученици през годините, даже 4, ако броим и университета и всичките бяха много близки една с друга, но бяха все момичета....това също е от значение.

# 2 073
Да, това е предимството на близнаците, макар че аз го смятам за несправедливо за големи деца.
След 7 клас и аз мисля, че мога да оценя различното желания на всяка, ако го има. Дори и сега бих, но няма разлика.
Сега обаче искаха на едно място, само едната реши да си задраска вярното решение на беловата Wink и отпадна от класирането...
Досега са били все заедно, но са доста социални, дори всяка си имаше различна компания в училище.
Честно казано за мен се губи смисъла от подобен прием ако не са в един клас. Все си мисля, че като аргумент за подобен регламент служи близостта на децата.

# 2 074
ИМВ, може при вас да е изключение, но като цяло за близнаци е хубаво да са заедно. Имала съм три чифта близнаци за съученици през годините, даже 4, ако броим и университета и всичките бяха много близки една с друга, но бяха все момичета....това също е от значение.
Да, с болка ще го кажа, но при нас нещата са на война и не се случват както е редно. За това избягвам да давам и съвети, щото не сме си в обувките.

# 2 075
За мен е несправедливо. Ако единият стане президент и другият ли да е? Двамата заедно?

# 2 076
Да, с болка ще го кажа, но при нас нещата са на война и не се случват както е редно. За това избягвам да давам и съвети, щото не сме си в обувките.

Споко, ще пораснат и ще им дойде акълът. После ще си станат най-близки.

# 2 077
Разбира се, че не е справедливо. Съгласна съм. Но пък има двойки близнаци дето си държат един на друг, не като моите лешпери дето водят войни със световете и нямат угод за нищо.

# 2 078
За мен е несправедливо. Ако единият стане президент и другият ли да е? Двамата заедно?
Може да се разменят, ако стане много натоварен графика

# 2 079
  • София
Ми моите са момичета точно, естествено са привързани една към друга, търсят се, липсват си,  помагат си при нужда и от дистанция, но си искат своето лично пространство. Затова и считам за родителска  грешка записването им  в един клас в гимназията. Никога не са се надпреварвали за надмощие, имат крайно различен характер и  темперамент, но сигурно им е  било доста неприятно да ги сравняват учителите. Примерно "Х, взимай повече участие, виж сестра ти У колко е  активна" или  "Х, имаш по-бърза мисъл от У, идват ти  наум по-креативни решения, да,  ама пък сестра ти У изписва решенията по-аргументирано и подредено от теб. Да не говорим как  твоят почерк не се разчита, а нейният е толкова хубав"...И т.н.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 19:58 от Просто русалка

# 2 080
  • у дома
И до четвърто може да си участва другият близнак.
Потвърждавам,че е така-една майка от набор 2006 така игра с втората до последно и накрая я записа при сестра й в СМГ.Бяха в различни паралелки обаче,бяха уважили желанието на майката за това.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 19:53 от svetlaem

# 2 081
Това е съвсем различна тема. Все пак не е частно към никое от двете деца. Едното да носи на плещите си другото, а другото да се възползва от първото. Както й да го погледна, все не е гот за децата.

# 2 082
Аз разбирам преимуществото за близнаци, но ако са еднояйчни. Все пак това е едно ДНК. Свързани са по особен начин, който начин само те могат да разберат. Имат връзка на биологично ниво
Но разнояйчните са си различни хора, както и да го погледнеш

# 2 083
Това е съвсем различна тема. Все пак не е частно към никое от двете деца. Едното да носи на плещите си другото, а другото да се възползва от първото. Както й да го погледна, все не е гот за децата.
На мен ли ми го казваш, това бе един от най-грешните избори, които съм правила. От друга страна пък мързеланчо малко се поочупи откъм среда и видя, че има живот отвъд кварталното с нормални хора. Е... на ученолюбивият му се стовари планина на плещите, ама човечето си я носи.. милото..

# 2 084
Априлски душ, едноячните също са съвсем различни хора. Женят се, имат си свои деца и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт