Отговори
# 120

- Сега съм сирак, нямам никого.
- Аз съществувам, твоите приятели! Не си тръгвайте, моля ви! Имам лошо предчувствие, сякаш няма да се видим отново.
- Ще се видим!
- Каквото и да кажа, ще си тръгнеш сега, нали? Добре, тръгвай! Но моля те, върни се, не ме оставяй!
- Няма да те оставя. Ще се върна!

- Той доведе децата нарочно! Дори дяволът не би се сетил за нещо подобно.
- Кадир ни покани всички като подслон, даде ни подаръци.
- Това е традиция! Може би ще седнеш с нас?
- Вече си изял твоето!

- Джерен, добре ли си?
- Не, не си! Ела тук, бързо.
- Нисан, Ешреф няма да хареса това.
- Тя ми е като сестра!

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 23:18 от Emiliya

# 121
Айдееее Нисанката използва по предназначение оръжието от Ешреф и си научи урока. Стреля по Нимет.

Джерен се обади на Ешреф че Нисан е в опасност както и всички. И той хукна да я спасява.

# 122

- Имаме стар проблем с теб, нека го приключим. Имаш ли нещо дребно?
- Току-що осъзнах, че си с Чигдем
- Отърви се от момичето.
- Не, моля те!
- Къде са плочите?
- В апартамента, но нямам ключовете
- Имам ги!
- Вземи плочите

Момчетата избягаха, Нисан застреля онази луда жена и остави оръжието там 🤡
Чигдем дойде. Ясно е какво ще се случи след това Simple Smile
Всички, освен Нисан.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 23:35 от Emiliya

# 123
Нисан стреля по Нимет но не я уби и Чийдем я довърши с нейното оръжие подарено от Ешреф и ще обвини Нисан щото има следи.

Ешреф дойде но Нисан я нямаше.

Ама много глупаво и страхливо постъпи като не помисли и остави оръжието и сега обвиниха Ешреф и го опандизиха за да предпази Нисан ще поеме вината.
Еййй много се ядосах на Етем може ли такива неща... Пфууу:rage:Rage

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 23:36 от femmi2

# 124
Тъпо Head Band, ама можеше и да е по зле. Joy

# 125

- Сега отпечатъците ми са тук.
- Не мога да повярвам, че си напълно влюбен в нея!
- Сдържай ме.
- Ще го направя, но сега имам заболяване. Никога повече няма да видиш това момиче. Никога!
- И аз имам…
- Никой няма да разбере, че си влязъл в затвора заради нея.
- Точно така. Браво.
- Не се ли страхуваш какво ще кажа? Ставай. Идват!

# 126
Дааа, дълго ще е Ешреф в затвора. Цяяяло лято, наесен ще излезе и на Кадирчо жална му майка.

# 127
Дааа, дълго ще е Ешреф в затвора. Цяяяло лято, наесен ще излезе и на Кадирчо жална му майка.

Ешреф пое вината на Нисан и влезе в затвора. Жертва се от любов за пореден път без да знае че това е Рюя. Спаси и живота отново.  Оффф много се ядосах...можеше да измислят нещо по добро и не толкова клиширано и изтъркано. Тая Чийдем е егати психопатката. От болка любов и ревност и отмъщение вкара в затвора Ешреф. 

# 128
Е, все пак почти всички са живи. Етем тоя път ме изненада. Но все пак това не финал на сериала. Ще ни мъчи още много.

# 129
Тъпо Head Band, ама можеше и да е по зле. Joy
Всичко вървеше горе-долу добре до момента, в който великият Ешреф Тек не беше заловен и откаран в затвора. По-тъпо от това задържане не можеше и да има.

И още не мога да реша за себе си Ешреф нарочно ли каза на Нисан, че е отивал при Руя, за да я накара да не мисли за него и да живее живота си. Или Ешреф ще излезе по-голям психопат от Чийдем. Тя поне е влюбена в реалния човек, а той гони някакъв блян - мечта неосъществена.

# 130
Е, все пак почти всички са живи. Етем тоя път ме изненада. Но все пак това не финал на сериала. Ще ни мъчи още много.

💥💥💥ФИНАЛ НА СЕЗОНА!

- Върнах се в Турция миналата седмица
- Ще запишеш ли касета?
- Сингъл
- Добре, животът продължава.
- Да. Но ти не си тук. Моят път си ти.
- Това е задънена улица.
- Знам. Дори не се опита да дойдеш при мен онзи ден?
- Не знаеш нещо, не отидох при сираците онзи ден.
- Идваше ли при мен?
- Руя. Гласът по телефона каза, че я е намерил.
- Идваше ли при нея? Все още?
- Все още. Осъзнах, че ще я обичам цял живот, винаги ще я обичам. Преживяхме много красиви неща...

# 131
Нарочно и го каза това за Рюя за да може да не мисли за него и да не го чака ,щото не се знае колко ще лежи в затвора. Да продължи да живее и да пее.

Той вече рисува образа на Нисан от плът и кръв не този на Рюя измисления така че това е защитна реакция на Ешреф.
На нея и е болно от това и му тръшна телефона.

Сега цяло лято  ще  е в пандиза и в Сезон 2 ще излезе и излежал присъдата или ще разберат истината че Чийдем  е убила Нимет.

Оффф такъв край не съм си и помислила... Най силният и умен мъж и мафиот този, който има добро сърце и съвест да го разиграят така. Но има справедливост рано или късно и предателите жестоко се наказват.
Това им е девиза на "Сираците" и са прави. Иначе става ей така оставиха Кадир и потънаха...
Не ми се мили Гюрдал и другите как ще го преживеят.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 02:48 от femmi2

# 132
Много добре тръгна епизода в началото, хареса ми динамиката в развитието на действието, допадна ми прозорливостта на Ешреф и приятелите му, които дадоха сериозен отпор на Кадир.
Бойните сцени бяха на ниво.
И изведнъж всичко се срина.
Как пък всички така лесно попаднаха в капана. И никой не се сети, че Кадир ще притисне доносника и ще обърне играта в негова полза.
А най-много се вбесих на тъпия арест. Страшният мафиот взе грандиозното решение да се жертва в името на любовта. Добре, това го приемам, но не и по този начин да се остави в ръцете на лудата Чийдем, която излезе по-силна от него.
И какво стана - Ешреф рисува портрети в затвора, а приятелите безучастно го оплакват и тежко въздишат, че заради Нисан е пожертвал себе си и тях.
Да се чуди човек - да реве ли, или с глас да се смее...

- Ах, Ешреф Тек, заради едно момиче ти се унищожи. Ти и нас ни унищожи.

# 133
Чаатай ли в бг не знам ама някой е писал на Госип преди 10ч
Видях Чаатай с брат му на истанбулското летище да летят за София.

Брат му наистина е споделил това стори

# 134
Чаатай ли в бг не знам ама някой е писал на Госип преди 10ч
Видях Чаатай с брат му на истанбулското летище да летят за София.

Брат му наистина е споделил това стори

Диди, тази новина и аз днес я мернах, но не обърнах особено внимание, защото беше придружена със стара фотка на братята Улусой.
Но това стори ме кара да се замисля.
Ще се опитам да намеря инфото.

Общи условия

Активация на акаунт