Отговори
# 135
Чаатай ли в бг не знам ама някой е писал на Госип преди 10ч
Видях Чаатай с брат му на истанбулското летище да летят за София.

Брат му наистина е споделил това стори

Диди, тази новина и аз днес я мернах, но не обърнах особено внимание, защото беше придружена със стара фотка на братята Улусой.
Но това стори ме кара да се замисля.
Ще се опитам да намеря инфото.
По принцип Госип и казват кой къде ходи и много снимки публикува и тн и доста хора и пишат за някакъв вид популярност ако са видяли нещо и тн.Тъй ,че може и да е истина който живее в София да ходи да наднича белким го огрее.

# 136
Диди , 🌻 любопитно инфо си ни донесла. Ама какво ще правят в София каква работа имат?
Чаго ей така да дойде тук, а да не иде на морето и фане въдицата и обърне внимание на новото гадже.  Не че няма да го направи след това но ми е странно. Иначе добре дошъл е той си  е с наша жилка, както и Аталай. Нека разгледат и България. Чаатай има верни и последователни фенове от тук.  Може и да имат роднини в Разград от където е баща му. Между другото Аталай често отскача до Босна и си слуша и припява сръбско.

# 137
Нищо лошо не виждам в това ако бях от София щях да съм на щрек повярвай ми ще съобщя на приятелки които живеят в София белким го видят и го донесат тук. Wink

# 138
Не казвам че е лошо... Странно ми е и търся обяснение ако Чаатай е тук с брат си защо веднага след приключването на снимките е фанал самолета за София. Вероятно е по работа но ако е така и мениджъра му трябва да е. Той без него почти никъде не ходи. Сигурно ще е за ден ,два и си прибира. Освен ако не реши да посети някой бг курорт морски.

Ами ако някоя Софианка го издебне и разпознае да го щракне и доведе. Joy аз не съм от София иначе да съм отишла и аз. Може да  са на купон тая вечер по дискотеки и кръчми.

# 139
Мила защо търсиш логика в живота на известните? Спокойно може да предпочете БГ морето да не го щракат дали има шкембе примерно и какво прави във водата и колко пъти се вмурка. Нищо лошо няма в това ,че се разхожда из родината на баща си нали е роден тука все пак.

# 140
Диди, освен да се разходя из София, за да се фотна с Чачо.
Но както съм набрала на Ешреф Тек сигурно ще му се скарам и ще забравя за снимка с него.

Не казвам че е лошо... Странно ми е и търся обяснение ако Чаатай е тук с брат си защо веднага след приключването на снимките е фанал самолета за София. Вероятно е по работа но ако е така и мениджъра му трябва да е. Той без него почти никъде не ходи. Сигурно ще е за ден ,два и си прибира. Освен ако не реши да посети някой бг курорт морски.

Ами ако някоя Софианка го издебне и разпознае да го щракне и доведе. Joy аз не съм от София иначе да съм отишла и аз. Може да  са на купон тая вечер по дискотеки и кръчми.

Феми, ти пък колко надълбоко разсъждаваш. Какво обяснение търсиш, че чак и мениджъра замеси.
Просто момчето е решило да смени обстановката набързо.
Може и Аслъханчето да е с него.
Дошли са да канят роднините на сватба. Нали ще ги женим.

# 141
И аз се чудя защо Чачо работи като вол той пари за сватби събирал вах-вах....

# 142
Ами не знам ... По принцип като свърши снимки и отпрашва за Чанаккале.

Нали мило това е причината да работи като вол Joy трябват кинти за лукс и меден месец ,подаръци , разходи. Всяко лято го жениха за Дуда и имот дори купил ,сега е ред на Аслъханката. След нея коя ли ще е. Може вече и да познаят тогава. Аз пък нямам против да е ергенче дори и на годинки нито ще е първият нито последният на тоя свят. Даже ще му е добре щото после разводи... Ако има и дете още по сложно ще е. Има и такива които само използват за реклама и слава и да си оправят живота.
Досега не е попадал на такива и внимава.

# 143
С хонорара от Ешрефа може и да покрие разноските по сватбата, че желаещи сватбари бол.
А придобитото от филма - ще отиде за меден месец. Само не зная през кой месец, че графикът му добре е запълнен.

# 144
С хонорара от Ешрефа може и да покрие разноските по сватбата, че желаещи сватбари бол.
А придобитото от филма - ще отиде за меден месец. Само не зная през кой месец, че графикът му добре е запълнен.
Е недей ся все ще има два дни за Аслъто недей ми късай хатъра впрочем изключително се замислих над тази теза той и зейбек игра може да тренира за сватбата...

# 145
Е недей ся все ще има два дни за Аслъто недей ми късай хатъра впрочем изключително се замислих над тази теза той и зейбек игра може да тренира за сватбата...
Ето още едно доказателство, че сватба ще има - бях забравила за танца. Ама го усвои перфектно - ще събере погледите на гостите.
Фемиии, вземай валидола, отиде ни момчето.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 15:08 от Emiliya

# 146
Ша изкупим валидола за кое по напред да се успокояваме...

Чаатай винаги събира погледите каквото и да прави. Всичко му се отдава. И в този последния епизод на сезона събра погледите и заслужава аплодисменти.  Върховен е раздаде на макс и дори да те разплака. Демет също игра емоционално. Всички заслужават адмирации от екипа че изнасят сериала на гърба си.
Етем  ни ядоса с тоя тъп и изтъркан финал. Претупаха епизода такива подозрения имах и ето ... Но си оставиха вратичка за втори сезон така че донякъде мога да го оправдая и разбера.
Има потенциал и интрига само да се напише и развие добре. Това че Рюя е Нисан още не е разкрито. Аз бях почти убедена че така ще завърши. Почти нищо от миналото и живота  на Нисан не знаем и да нужни още ретроспекции. Както и за Ешреф.

Красавец бе красавееец. 
Той се страхуваше най много това и не искаше да се връща и Чийдем го знаеше и го използва. Но той ще издържи защото знае как и преди е бил.  Нисан няма  и ще и ще иде младостта.  Освен от любов го направи и заради това.
Но има много Ако тука в тая ситуация....  затова пак ще пишем. Ще изгледаме и епизода с превод дори пак да се нервираме.

Препратка и паралел  с белезниците

# 147
Здравейте, дами!

Днес и кафето ми нагарча. Не мога да се отърся от блудкавия финал, с който приключи Сезон 1 на „Eşref Rüya“.
Напълно заслужен спад в рейтинга. Зрителите не могат да бъдат заблудени. Ако по този начин се развива действието и през новия сезон, класните актьори няма да успеят да задържат аудиторията. Етем трябва сериозно да се замисли как да се измъкне от тази каша, която сам надроби.
Чакам бг. превод на епизода, дано след него мнението ми се промени.

"Човек помни с душата си онези моменти, които са го докоснали. Не е нужно да бъдат луксозни, а пълни единствено с любов."

Много настроение, усмивки и любов през днешния ден ви желая!

# 148
Добър е рейта има спад но въпреки това сме първи и в трите категории и дишаме във врата на конкуренцията. Няма спор че трябва да засилят сценария с логика и действие  , защото ще има нови дизита и вероятно ще ни сложат някои от тях в Сряда да преборят сили. Но ние имаме вече  и отвърдена публика.

Снимчици зад кадър

# 149
Време е за ваканция кратка преди новия проект.
Сега си направих труда да видя последната сцена ама няма ли кой да му каже ,че Нисан е Рюя бе.Няма да те чака! Вкарайте някой да се пържиии като скарида на шиш хич не ги жаля такива ахмаци!

Общи условия

Активация на акаунт