12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Димис, аз съм виновна да не е освободен по физическо, но смятах, че е по-добре да не се чувства отделен от децата. Не съжалявам за решението си, а и на него му харесваше да играе волейбол с момчетата. Даваше му принадлежност, а и въпросната учителка я махнаха от училището му.
Момичета аз съм ви безкрайно благодарна, винаги съм намирала подкрепа тук Heart

# 136
  • София
И аз навремето исках да ставам лекар - кардиолог, по подобна причина, като сина ти. За съжаление живота ме завъртя така, че не успях да постигна тази своя мечта. Искрено му пожелавам успех. Сигурна съм, че ще е много мотивиран да постигне това, което иска Simple Smile Дано всичко лошо вече е зад гърба ви и занапред само хубави емоции, и преживявания Simple Smile

# 137
Mrancho...леле ...пожелавам  с цялото си 💓 на детето ти да му се сбъдне мечтата!Хубаво е когато някой си има мечта..❤️❤️❤️❤️

# 138
mrancho, сигурна съм, че момчето ти ще стане и то много добър лекар!

# 139
Има го и този момент mrancho. Понякога децата ги освобождават от физическо, за да избегнат ниска оценка, ако не покрият нормативните.
Това вече е зад гърба ви! Нека там останат и препятствията в живота му!
Занапред само здраве, упоритост и късмет за постигане на мечтите!
Прегръдки !

# 140
mrancho, пожелавам му да е много здрав и да сбъдне мечтата си!

# 141
  • София
Мрънчо, синът ти, а и ти, е борец! Когато се сблъскаш с нещо такова излизаш много, много по-силен и целеустремен от битката. Пожелавам му от цялото си сърце да постигне мечтата си и съм сигурна, че ще е прекрасен лекар, защото знае какво е от другата страна на барикадата.
Живи и здрави да са всички деца и вие момичета!

# 142
  • София
Успех и късмет на младежа, mrancho! Heart
Много неща е преживял, ще се справи чудесно и с изпитите, убедена съм.

# 143
  • София
Като прочетеш такива неща и ти иде се ухапеш по г.за за какви глупости се ядосваш.
mrancho, стискаме палци!

# 144
  • София
Като прочетеш такива неща и ти иде се ухапеш по г.за за какви глупости се ядосваш.

Подписвам се с две ръце под това, Санака!

# 145
Е как е минало, казвайте

# 146
Излезе Решение на МС № 394/18.06.2025 г. за утвърждаване броя на приеманите за обучение студенти и докторанти в държавните висши училища и научните организации на Република България през учебната 2025 – 2026 година.

https://pris.government.bg/document/9f21fae82e0f282d64023b09342afcc4

Държавната поръчка е в Приложение 1, платеният прием - в Приложение 2.

# 147
  • Стара Загора
Мрънчо, респект! Браво на вас, че след падението сте се изправили. Страхотен е, че е успял да се пребори.
При малкият брат мина едното НВО, гледаме към другото. И да минава, че ми писна да ходя с бяло вино в ръка!

# 148
Не ми се отваря Приложение 1

# 149
Не ми се отваря Приложение 1
Тъй като файлът е архив с разширение .rar Ви трябва (раз)архиватор от типа на WinZip, WinRar или друг подобен.

Общи условия

Активация на акаунт