12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 836
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нямам думи!
И да си призная- щастлива съм да прочета такива истории.

Благодаря ти, Mrancho, че сподели тази история.
Синът ти вече е победител.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 17:31 от Azzy

# 151
Респект пред това дете, а учителката по физическо.....срам за професията

# 152
То хубаво, ама от миналата година имаме ли ги, да сравня ?

# 153
  • София
mrancho, прегръдки! В такива моменти човек осъзнава за колко абсурдни неща хаби нервите си. Успех на младежа! Flowers Four Leaf Clover
На нашите ще им дават дипломите утре, в друго училище Thinking

# 154
Нашите в петък...сигурно ще сме последни

# 155
Не, нашите не са готови

# 156
То хубаво, ама от миналата година имаме ли ги, да сравня ?

https://pris.government.bg/document/07e8ae4caee2fee48c47eb70c6d01032

Решение на МС № 478/04.07.2024 г. за утвърждаване броя на приеманите за обучение студенти и докторанти в държавните висши училища и научните организации на Република България през учебната 2024 – 2025 година.

Ако Ви интересува сравнение за СУ - за бакалаври и магистри държавна поръчка няма друга разлика с първоначалния проект освен в увеличените бройки на медсестрите със 7. Иначе - в сравнение с утвърдения прием за 2024 г. има намаления.

# 157
Пожелавам на всички младежи и девойки в групата да бъдат приети по първо желание в желания университет....
И ние мислим да опитаме Кинезитерапия в НСА и в ФОЗ....някой има ли впечатление от двата университета?
Clevermary, ще ходите ли на изпит по Биология в НСА?

Да, ще ходи, защото не беше профил биология.

# 158
Като прочетеш такива неща и ти иде се ухапеш по г.за за какви глупости се ядосваш.

Подписвам се с две ръце под това, Санака!
Много е права sanaka.   Сигурна съм, че като разбере оценките на момчето и ще каже къде в класирането ще се нареди.  Енциклопедия е в класасиранията за медицина. Признала съм я!

# 159
  • София
Аз сравних няколко специалности в няколко университета.По-голям набор се борят за по-малко места...На фона на многото пълни шестици от ДЗИ.... Ще има повече кандидати с високо балове близки до максималния.Вярномче никой не знае накъде са се насочили като интереси ,но все пак...

# 160
mrancho, и от мен прегръдки!
Преди да разкажеш вашата история, разбрах че имаш победител, защото очевидно дава всичко от себе си детето.
Здраве и късмет! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 161
Не са увеличили медицинските сестри със 7, а са ги намалили с 5. Поне така го разбирам от 42 на 37.
Фармацията са намалили с 5 човека, а 10 от медицината минават със звездичка (под условие) - за СУ имам предвид само.

# 162
  • у дома...
Не са увеличили медицинските сестри със 7, а са ги намалили с 5. Поне така го разбирам от 42 на 37.
Фармацията са намалили с 5 човека, а 10 от медицината минават със звездичка (под условие) - за СУ имам предвид само.
Спрямо миналата година или спрямо заявените бройки от университета?

# 163
спрямо двата файла в темата (стария и новия), значи миналата година. Къде се виждат заявените бройки от университета?

# 164
Сега прочетох, че НСА увеличава приема на медицински сестри от 50 на 70 бройки.  Който има желание може и там да се пробва. Проблемите са после, особено в провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт