12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 41 870
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Lady, не си сама. След като години наред слушах само за компютри и програмиране, през есента зави рязко към икономика. Ще бори счетоводство, финанси. Честно казано и аз мисля, че специално на него икономическа специалност ще му лепне по-добре от компютърните истории. Работи от зимата почасово в един офис и е на мнение, че няма да му тежи да се занимава с такъв тип работа.

От 8-ми клас слушах за Софтуерното инженерство. От 6-ти клас не е спирал с уроците по математика. Когато заяви, че сменя желанията, с ММ бяхме в шок 3 дни. Чак на 4-я ден се освестихме. Но в крайна сметка решихме, че е важно да учи това, което наистина ще му е интересно. Ние и двамата с ММ сме икономисти, така че явно иска да върви по нашия път. Сега дебна минималните балове за прием, пиша, смятам и няма да мирясам, докато не минат класиранията. Горещо лято се очертава Simple Smile

Щом мислиш, че икономиката ще му лепне, това е най-важното. В крайна сметка е по-добре, че се ориентират от сега, а не да запишат, да учат 1 година и после да се сетят, че искат нещо друго Simple Smile

# 16
  • София
Ами нищо фатално няма и в промяната.По-добре е да смени ,но след като са положили усилия и наистина са видяли че не е тяхното, отколкото да пропилеят 5 нещастни години без перспектива.

# 17
Благодаря за темата.
Ужасно ми е напрегнато и на мен. Искам да видя хартиена студентска книжка. Simple Smile

В крайна сметка е по-добре, че се ориентират от сега, а не да запишат, да учат 1 година и после да се сетят, че искат нещо друго Simple Smile
Няма гаранция какво ще е след една година, но и да сменят посоката, не е страшно. Само да се движат към развитие и постигне на някакви цели. И да са живи и здрави.

# 18
  • Sofia
Успех на всички девойки и младежи🍀 Благодаря на Бети за новата тема💐

# 19
  • София
Успех на всички!
Моят уж се беше отказал изцяло от Софтуерното инженерство, сега пак го премисля. Почвам да съжалявам, че изкара висок бал, нямаше да имаме толкова чуденки иначе.

# 20
Betty L, Flowers Hibiscus
При много деца видях угасване на плама, буквално, към програмирания и компютърни специалности.
Моят човек никога не е проявявал интерес към тях, при все че е геймър. Последното е видно от ДЗИ БЕЛ и някои други оценки в дипломата.Trollface
И ние само с една специалност, един университет, пък да видим.Той животът много обича да изненадва категоричните.
Удачни първи избори желая. И здраве най-вече.

# 21
  • Някъде в Европа...
Благодаря за темста, Бети!

Успех на всички кандидатстващи!

Хайде да направим едно наборче - моето момче - победител в "Мистър Бал 2025"  😀
Моля, гласувайте 😘 под снимката, ксто я харесате,  във вестника:
https://www.facebook.com/share/15SZKp4zrc/

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 13:28 от AIR

# 22
Успех и прием в желаните специалности на всички младежи и девойки още на първо класиране!
               Гласувах за младежа!

# 23
  • гр.София
Air, твоят младеж ли е?

Бети, благодаря! Heart

Аз доживях момчетата да са с по- висок бал, там,за където се цели девойката-).Уж да я зарадвам, а тя- леле,те ще са много по- добри.
Сега периодично разменя местата на Икономика и Финанси и Бизнес администрация. След като видя колко е труден изпитът в СУ се чуди ще пребори ли по- тежката специалност. А пък те са с почти идентични. програми.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 13:05 от blanc

# 24
  • София
Много хубави новини да имаме в новата тема, но като гледам скоростта, с която ги изписваме може да ни трябва нова за първо класиране Simple Smile
Младежът е избистрил две желания в ТУ и натам ще е на принципа онче-бонче подредбата.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 14:31 от green_dawn

# 25
  • Някъде в Европа...
Air, твоят младеж ли е?
Да 😀

# 26
Здравейте, досега и аз само четях, но имам нужда да споделя, че ми идва и на мен в повече. Та с младеж, с едно-единствено желание-фармация. И нищо друго, категорично....Дано се случат нещата, че иначе не зная.. Пожелавам на всички кандидатствщи да успеят в най-желаната специалност и университет🍀🍀🍀! И да свършва тази кандидатстудентска кампания, че се уморих от пътуване, срокове, напрежение и т. н. 🙂

# 27
Успех и късмет на всички деца! Нека попаднат там, където е най- добре за тях!🍀🧙‍♂️

Air, голям хубавец е младежът! Успех му желая!🍀🧙‍♂️

Бети, благодаря за новата тема!

# 28
Па, той е най-хубавия, ще спечели!

# 29
  • София
Здравейте!
Познато дете вчера ме пита дали/къде в София, освен НБУ, се предлага бакалавърска програма по Интериорен дизайн. Някой има ли информация?

Общи условия

Активация на акаунт