12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 41 637
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Една снимка от днешното дипломиране.

# 31
Цоп и аз тук. При нас план Б ще е СУ. Вероятно филология или МО. Не го мисля много, понеже се надявам да няма хлъцване при план А Simple Smile

# 32
Никъде, има една специалност инженерен дизайн в Лесотехническия, но не е баш същото. Знам го от колежка, която издирва същото.

# 33
Има във варненския свободен, в НХА мисля е магистратура, и по спомен в уасг след архитектура пак има възможност за надграждане...

# 34
  • Някъде в Европа...

Хайде да направим едно наборче - моето момче - победител в "Мистър Бал 2025"  😀
Моля, гласувайте 😘 под снимката, като я харесате,  във вестника:
https://www.facebook.com/share/15SZKp4zrc/

Благодаря за подкрепата, момичета!

# 35
  • София
Благодаря за темата на Бети! Пожелавам успех на всички и да ги приемат там, където искат – на първо, второ, трето класиране няма значение.
Присъединявам се с младеж, който също иска една специалност, в един университет. Е ще има и втора (Бизнес администрация в СУ), но тя е защото с баща му ни харесва и е сигурно почти на 100 %  влизането му в нея на база миналогодишните балове. Реално обаче той не я иска, така че наистина е много дълбок план Б.

# 36
  • Пловдив
На нас ни остава още една година, но девойката иска само една специалност в Пловдивския университет и това Математика,информатика и инф.технологии - педагогически профил. Към нищо друго не проявява интерес, само към математиката. Ще следим тази година как се движи балът, но ако е като предходните, ми се струва, че със сигурност ще влезе.

# 37
  • София
Здравейте! Има ли вече кандидадствали в СУ (които са получили дипломите по-рано) тази година?

# 38
Успех на наборчетата! 🍀

Аз изчетох правилника на СУ за КСК 2025 и приложенията и пак не ми стана ясно:
"(2) След обявяване на всички резултати от кандидатстудентските изпитни сесии в тридневен срок кандидатите могат да идентифицират писмените си работи."
Това е 3-дневен срок след всички изпити от втората сесия ли или след всеки конкретен изпит? Обявяват ли дати и място някъде?
На телефона за КСК също не можаха да ми отговорят.

# 39
  • Бургас
Успех на наборчетата! 🍀

Аз изчетох правилника на СУ за КСК 2025 и приложенията и пак не ми стана ясно:
"(2) След обявяване на всички резултати от кандидатстудентските изпитни сесии в тридневен срок кандидатите могат да идентифицират писмените си работи."
Това е 3-дневен срок след всички изпити от втората сесия ли или след всеки конкретен изпит? Обявяват ли дати и място някъде?
На телефона за КСК също не можаха да ми отговорят.

Датите могат да се видят в секция "Новини" в профила, който сте създали за кандидатстване.

# 40
Благодаря за новата тема, Бети! Flowers Hibiscus

Младежът в петък ще си получи дипломата и вероятно тогава и ще се запише в университета. Студентска книжка са му казали чак наесен, че ще получи (че ми беше условие да получи новата си китара Grinning)

На друг огън се пека аз, бавен, седмокласен...

# 41
Благодаря, Ежка!

# 42
Еййй, най-накрая съобщение в школо, че в четвъртък ще раздават дипломите. Сега остава да го накарам да отиде да си я вземе, защото е на работа.

# 43
  • София
И нашите ще ги дават в четвъртък.Чудя се каква ще е тая "церемония" на двора и как ще се организира.Мисля да намина Wink

# 44
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт