12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 41 872
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Моля за  малко помощ и с моя набор. Синът ми се регистрира в платформата на СУ, но тъй като още няма диплома и не може да въведе серия и номер, не може да продължи по-нататъшната регистрация. Дали след като ги въведе другата седмица, вече ще може да направи следващите стъпки, плащане, желания и т.н. Как ще се удостовери плащането?

# 46
Сега дебна минималните балове за прием, пиша, смятам и няма да мирясам, докато не минат класиранията. Горещо лято се очертава :
И у наше село идентичен  случай Satisfied!

# 47
  • София
Моята девойка също клони към икономика и финанси.
Взимаме дипломата на 19-ти и стартираме с желанията.
Живот и здраве, може да се озовем по форумски заедно в икономиката.

Имаме ли някъде миналогодишните минимални балове за УНСС?

# 48
  • София
Имам ги свалени на файл.Ама как да ги кача.....

# 49
  • София
Да ти изпратя един мейл...?

# 50
  • София
Да се запиша и аз в новата тема. Много бързо се изписват напоследък. Simple Smile Успех на всички! 🍀
Моят младеж се поотпусна, вместо последно да се стегне и да повиши резултатите от предварителните изпити. Не съм му мрънкала толкова като сега от доста време насам и се дразним взаимно. Все си знае, нямало нужда да чак толкова да го мисля, щели да му стигнат и тези оценки. В един момент реших, че няма смисъл да се тормозя и да си носи последиците от неглижирането. Оплаках се, но ще ме разберете, да става каквото ще. Големи хора са вече.

# 51
  • София
Бети, благодаря!

Успех на всички, да ги приемат в най- желаната специалност!

Моят още се чуди дали -или. Joy

# 52
Една снимка от днешното дипломиране.
Днес беше изключително емоционално и вълнуващо връчване на дипломите за випускниците на 73-то СУ  в Аулата на Софийския университет.
Успех на всички кандидат- студенти.

# 53
  • София
Мерси за темата, Бети.
Успешна КСК на всички деца! Simple Smile

# 54
Да ви се оплача - съвсем изплисках легена покрай 7 и 12 клас. Стояла съм с два чифта очила един върху друг, при положение че съм с 0,75 диоптър, старческо далекогледство. Но имам чувството, че всичко ми се замъглява от нерви.
Децата ме видяха с очилата и паднаха от смях. А аз дори не бях забелязала, че съм ги наредила така...

# 55
Здравейте, влизам в темата с дъщеря, която завърши тази година. След доста промени, последно сега реши да кандидатства в НАТФИЗ "ТВ и филмово операторство". Има ли в групата майки на кандидати за там? Имам въпрос относно Портфолиото, което трябва да представи. Поздрави,

# 56
  • София
Аманда, усмихна ме. Стискай зъби още малко - до месец ще свърши твойта мъка.

И аз се ядосвам с моя десетокласник. Там естествено НВО не е с някаква тежест, но ми къса нервите с оформянето в края на срока и спокойствито му за всичко.

# 57
Здравейте, искам да попитам дали има кандидати от вашите деца за НСА

# 58
Нашите дипломи ще ги дават на 20ти, смятам в неделя да подаваме за СУ, има ли някой за ФЖМК?
Можело да се снима дипломата с телефон направо, не знам още какво да питам...като почнем да се борим със системата тогава ще възникнат въпроси, сигурна съм

# 59
Вчера говорих с отдела за КС в ТУ - казаха, че препоръчват заявленията за кандидатстване да се подават на място, защото при попълването онлайн се допускали доста грешки. Аз честно казано тяхната система не съм гледала. Само тази на УНСС, която ми се стори доста опростена, но се замислих дали е възможно, заради объркване при онлайн подаване, да не ги допуснат до класиране. Някой с опит в онлайн подаването ще се радвам да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт