12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 45 554
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Не знам защо така са ви казали, но предполагам, че искат да задържат диплом оригинал. При онлайн записване дипломата остава у вас и може да я ползвате в друг университет. Ние миналата година кандидатствахме в УНСС точно онлайн и точно за да запазим дипломата у нас. Не може да се допуснат грешки при подаване, защото не  приема информацията докато не я попълниш правилно. Не знам ТУ какви ги мислят и ако това не могат да направят при толкова специалисти какво ли ще ги научат.

# 61
  • у дома...
Най-важното е да се внимава с подредбите на специалностите държавна поръчка и платено.

# 62
faviana и аз исках да видя хартиената студентска книжка миналата година.
Сега обаче, констатирам, че преподавателите като попълнят оценките в профила на студента, в книжката рядко нанасят, особено когато изпитите са писмени.
Стриктни са само за специалностите без такси.

Колко хубаво беше по мое време след всеки изпит да си имаш нанесена оценка.

Успех на всички деца още на първо класиране, за да има дни и за релакс!

# 63
Имам ги свалени на файл.Ама как да ги кача.....
здравей, може ли да ги споделиш

# 64
  • у дома
Моето мислех да пробва онлайн за ТУ,защото не ми се пътува пак до София,ама ще си помислим...Няма да пише специалности платено,само държавна поръчка-много се надявам,че при онлайн кандидатстването накрая изписва Заявлението е подадено успешно както в 7 кл,за да ми е спокойно...

# 65
  • Sofia
Подаването на документи онлайн в СУ и УНСС е супер лесно, не се притеснявайте. За ТУ не знам.
Синът ми беше приет на първо класиране по първо желание в УНСС, но чакахме второ класиране в СУ. Можеше да се запише в УНСС с платена такса и когато излезе класирането в СУ да се отпише и да получи дипломата и таксата обратно в пълен размер, но той не пожела. Все пак бях проверила възможността.

# 66
Подаването на документи онлайн в СУ и УНСС е супер лесно, не се притеснявайте. За ТУ не знам.
Синът ми беше приет на първо класиране по първо желание в УНСС, но чакахме второ класиране в СУ. Можеше да се запише в УНСС с платена такса и когато излезе класирането в СУ да се отпише и да получи дипломата и таксата обратно в пълен размер, но той не пожела. Все пак бях проверила възможността.

А след класирането, ако се запише, веднага ли трябва да плати таксата или има някакъв период за плащане?

А някой случайно да има файл с минималните балове за ТУ от миналата година?

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 13:33 от Lady Cassiopeia Duval

# 67
Получи си днес дипломата и тези дни трябва да подадем заявленията за кандидатстване. В СУ и в УНСС. И в двата ще подава онлайн. Щом има такава опция, не виждам смисъл да се разкарва до София. Още си спомням какво беше преди 30+ години. Чакаш с часове на опашка в жегата, за да си подадеш документите и се надяваш, че ще успееш да си хванеш влака за обратно. Препотявам се само като си го помисля. Дори и да живеехме в София, пак бих го посъветвала да подаде онлайн, вместо да се реди пред гишета, а и той би го предпочел.

# 68
  • София
Бързо се плащаше таксата по спомен, поне за СУ.

# 69
Таксата в СУ се плаща при записване. Представя се финансов документ за платена такса за да те запишат.

# 70
  • Стара Загора
Леко съм отстъпила момента за наборът, все още не са им дали дипломите. Другата седмица.
сега ме тресе треска НВО...брат му е на матури утре и в петък!
Успех на всички подаващи документи в университет и успех на всички деца на колежките с деца в 7-ми клас. Наздраве Simple Smile

# 71
Стискаме палци утре и в другия ден!
Нашите дипломи не са готови. Чакаме. И мислим желания. Завиждам на всички, които са решили вече. Мен ме нерви тоя бавен огън сега
В същото време е толкова хубаво да имаш варианти, планове, мечти!

# 72
  • Sofia
....

А след класирането, ако се запише, веднага ли трябва да плати таксата или има някакъв период за плащане?

А някой случайно да има файл с минималните балове за ТУ от миналата година?

За да се запише, трябва да е платена таксата. Няма възможност за изчакване.

На опашката в СУ за подаване на документи за кандидатстване преди 30 години се запонах с ММ Grin

# 73
  • София
Можело да се снима дипломата с телефон

Като вземе дипломата, може да я свалите оттук МОН дипломи. Сканирани са и са с качество, по-добро от домашна снимка

# 74

Като вземе дипломата, може да я свалите оттук МОН дипломи. Сканирани са и са с качество, по-добро от домашна снимка
                  Това тук ми е много интересно. Представям си как си губиш диплом по някое време и решаваш да свалиш от сайта им. Да, ама не! Като не помниш или нямаш № на диплом все тая. Поне ще си знаеш, че някъде ги има. Пак трябва да минеш през администрацията за да получиш копие. Нещо ми се губи смисъла на този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт