12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 852
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
За мен връчването на дипломите е най-тържественото от всички събития, изпращането и абитуриентската са ми измислени зорлен!
Дори едно време при нас нямаше изпращане, на 24 май ни благодаряха, отчитаха резултатите кой с какви заслуги и колко ще липсва на училището и айде на шествието ( не на манифестацията, завършвала съм след идването на демокрацията Simple Smile )

# 211
При нас връчването на дипломите мина във вторник -много тържествено и емоционално, в Аулата на СУ.
Късмет на всички в КСК 2025!

# 212
Ще отида тогава.

# 213
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А за свидетелството от 10 клас какво качихте? Може да се прикачи само един файл, та не успяхме да съчиним как да качим две снимки. Помо-о-ощ!
Миналата година доста се измъчихме и накрая с приложение направихме колаж от двете снимки и така се получи 😁

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 09:13 от ninanb

# 214
Аз получих специална покана по мейл за тържественото връчване на дипломите.
И добре че го направиха, че иначе щях да кукна в 9 ч. там, когато викат учениците и щях да кибича до 11 ч., когато ще започне тържеството. Simple Smile
Много ме радва отношението на училището към родители и ученици. Simple Smile

За КСК нищичко не знам какво се случва, ама нищичко. Утре като си вземе дипломата да ходи да се записва и да се приключва с това, че друга треска ме тресе мене.

# 215
Шмърци, споко - и двамата са вътре!

# 216
  • София
При нас дипломите ще ги раздават днес. Пратили са покани адресирани само до учениците. Синковецът каза, че повечето от класа му са си ги взели още вчера от училището. Той ще ходи на официалното връчване, но се чудя аз дали да ходя. Че имам и друга работа със сестра му днес следобед, та може и да пропусна. Ще видим...

# 217
  • Пловдив
Шмърци, всичко ще се нареди по най-добрия начин за децата. Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 218
При нас още няма яснота, кога ще раздават дипломите. Аз няма как да отида, не мога да го организираме в последния момент. Само накрая и сина ми да не пропусне събитието.

# 219
  • гр.София
Днес ще ги раздават. Ще минат без мен.

# 220
  • София
В петък е при нас, покана получих и аз по мейла. Естествено наборът ми беше дал съвсем друга информация.
Голяма ми се стори разлиаката в таксите между университетите. На сестра му таксата е 260 на семестър, неговата ще е 750, ако правилно гледам.

# 221
  • у дома...
Обърнете внимание все пак дали става въпрос за годишни или семестриални такси.

# 222
  • София

Да, добре е да се гледа, че аз вчера така се обърках с таксите. В сайта на СУ са дадени семестриалните такси, а в сайта на МОН са дадени годишните. Затова се обърках, че са ги вдигнали двойно, а то се оказа, че са си същите. Поне за СУ.

# 223
  • София
Годишни са обявили, аз си я деля на 2. 1500 е годишната за направление 5.3 в ТУ. Все пак, ако нещо бъркам и е в наша полза, ще бъде по-добре.

# 224
А за свидетелството от 10 клас какво качихте? Може да се прикачи само един файл, та не успяхме да съчиним как да качим две снимки. Помо-о-ощ!
Миналата година доста се измъчихме и накрая с приложение направихме колаж от двете снимки и така се получи 😁
Обединете в един pdf, колкото си листа искате. Така ще има един файл.

Общи условия

Активация на акаунт