12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Таня_Иванова, ще те затрудни ли да ми пишеш дали е нужно. Благодаря предварително и успех!

# 331
Солничка, вие в УАСГ ли кандидатствате?

# 332
  • София
В профила ни за СУ вече се появиха оценките и броя на местата за всяка специалност. Само балът стои още 0.00. При някого вижда ли се вече изчислен и кога трябва да се появи?
Това означава че вече е ясен план - приема по специалности.А защо не ги публикуват университети....

# 333
  • София

Това се сканира за СУ. При получен мейл, че документите са обработени, значи всичко е наред.

# 334
  • София
Коя корица? Калъфа ли? Hushed Техните дипломи, извадени от калъфа, са 1 лист А4 двустранно, сгънат на 2. От едната страна е снимката с имената, от другата гърба. А от другата страна са 2 вътрешни страници оценки. Общо 2 страници А4 сканирани.

Аз я сканирах по следния начин, защото така пишеше отгоре на страницата:

Първата снимка е на първата страница сгъната с част от корицата. Без да я вадя от корицата - направо я снимах.
Втората нимка е цялата вътрешна част - разгъната.
Третата снимка е на последната страница, заедно със задната корица - пак без да я вадя

Така пишеше, че искат - така съм ги снимала. Не разбрах защо държат на снимка на корицата, но за всеки случай го направих по техните изисквания. И все пак мисля, че не би трябвало да има проблем, ако е сниман лице и гръб, т.е. само два файла. Просто видях, че са дали 2 отделни места, за 3 отделни снимки.

Ето така е снимана първата страница, заедно с корицата. Гърбът е сниман по същия начин.

Скрит текст:

# 335
  • София
И аз не съм снимала корица. Точно като показаното от Gina прикачихме.

# 336
Солничка, вие в УАСГ ли кандидатствате?
Само там даже.Blush

# 337
За кандидатстващите в УАСГ - излезли са резултатите по мат на кандидатстудентския изпит.

# 338
Защо всички подавате онлайн? За по- лесно или това е изискването? Нашата диплома ще я вземем чак в четвъртък.

# 339
Ние не сме от София, и ми е по-удобно да го накарам да подаде онлайн.

# 340
  • гр.София
За СУ подаването е само онлайн.
Ние още се мОтаме. Ама като ви чета ме обзема леко напрежение.

# 341
  • София
Защо всички подавате онлайн? За по- лесно или това е изискването? Нашата диплома ще я вземем чак в четвъртък.
.

Защото за 1 час направих записване в 2 университета, докато си пиех кафето вкъщи на прохлада Simple Smile. Ако трябваше да обикаляме с мрънкалника, да търсим къде да паркираме, да попълваме бланки и да подаваме на гише в два университета, на 30+ градусова жега, един от нас нямаше да оцелее - най-вероятно той 😁

# 342
  • Sofia
Момичета, извинявам се за може би глупавия въпрос, но не мога да се ориентирам? Върнах да ви чета назад, но не открих конкретен отговор. Смятам утре да свършим работата и с кандидатстването на място в ТУ.
Как да се ориентирам с тази ДП и платеното обучение. Във заявлението отбелязва ли се по някакъв начин, гледах някакви такси, но нещо не разбирам какво да правя?  Дано разберете обърквания ми въпрос. Благодаря ви предварително.

# 343
И моята подаде днес сутринта заявлението си в су. След няколко часа получи мейл, че е обработено и са нанесени оценките. Това значи, че работят и в събота, но и че в регистъра са качени дипломите, защото средната страница може да е от всяка друга диплома. Обаче аз още не мога да разгадая как са качени в тоя регистър дипломите. Ако някой от фег е нацелил правилната комбинация от букви, цифри, празни места и знаци, моля да сподели Simple Smile

# 344
  • у дома...
И моята подаде днес сутринта заявлението си в су. След няколко часа получи мейл, че е обработено и са нанесени оценките. Това значи, че работят и в събота, но и че в регистъра са качени дипломите, защото средната страница може да е от всяка друга диплома. Обаче аз още не мога да разгадая как са качени в тоя регистър дипломите. Ако някой от фег е нацелил правилната комбинация от букви, цифри, празни места и знаци, моля да сподели Simple Smile
пробвай с регистрационния номер, а не със серийния. Дипломата на щерката така излезе в МОН

Общи условия

Активация на акаунт