12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 774
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Да, СУ като го поискаха реших, че е с него, но не би. Пробвах и нула да му сложа отпред, за да са 4, а не 3 цифрите, както е в примера, но пак не стана Simple Smile. Аз дори не знам защо ми е да я видя тази диплома в регистъра Simple Smile, ама пусто любопитство.
Другата седмица моята има път към фег и ще пита.

# 346
  • у дома...
Да, СУ като го поискаха реших, че е с него, но не би. Пробвах и нула да му сложа отпред, за да са 4, а не 3 цифрите, както е в примера, но пак не стана Simple Smile. Аз дори не знам защо ми е да я видя тази диплома в регистъра Simple Smile, ама пусто любопитство.
Другата седмица моята има път към фег и ще пита.
Регистрационния номер е във формат ххх-х. Точно под серийния. Пробвай с него. Вчера ни дадоха дипломите, с вчерашна дата са и вечерта я имаше в сайта качена. Но със серийния "С-25 хххххх" по никакъв начин не я намери. Точно както назад Санака е писала - с Регистрационния я намерих.

# 347
Да, да, разбрах те. Нашият регистрационен е във формат 123-45. И нашите вчера ги дадоха, датата им е 18.06.

# 348
Да, да, разбрах те. Нашият регистрационен е във формат 123-45. И нашите вчера ги дадоха, датата им е 18.06.
                 Точно с този рег.№ излиза веднага. Четох ви, четох и реших да опитам / от любопитство/ - от раз излезе.

# 349
Оф, като ви четох се сетих къде може да ми е проблема, че не ми приема дипломата. Аз си мислех, че е датата, а то било полето за профил в училището. За УНСС става въпрос. Та имам питане - като подредя специалностите, може ли да дам запис, но това да не се счита за подаване на окончателно подаване на документите за кандидатстване. Защото това означава всеки път да се набират избраните специалности или да се прави еднократно.
Още едно питане за тези, които са имали студенти или просто знаят - при започване на занятията, проверяват ли студентите, които присъстват? Питането ми е, ако се запишем дистанционно, ще имаме ли възможност при желание да посещаваме редовни занятия?

# 350
Някой знае ли защо на бланките на ТУ-София и ТУ-Пловдив няма обозначаване за държавна поръчка и платено обучение за специалностите? Единствено има списък на специалностите със съответните кодове...

# 351
  • София
Хм, да, няма в ТУ обозначение ДП или платено. Ние вчера подадохме, нямаше на бланките, няма май и на бележката, която получихме.
Доста странно.

# 352
  • Sofia
Затова и аз малко по нагоре зададох въпроса за  ТУ, че не знам как да обозначим  кандидатстването за  ДП. Утре ще разпитам, явно ще се наложи и аз да отида с него, за да ми обяснят.

# 353
  • у дома
Вие на място ли подавате или онлайн за ТУ?

# 354
  • Sofia
Ние утре ще отидем на място в ТУ.

# 355
  • София
Вие на място ли подавате или онлайн за ТУ?
Ние да, но вътре пускат само кандидатстудентите. Майките седят отвън..😅

# 356
  • у дома...
Ужас! Ма как няма да пускат майките? И татковците ли шкартират?

# 357
  • София
Ужас! Ма как няма да пускат майките? И татковците ли шкартират?
Вие се смеете, но аз трябва да си представлявам непълнолетния кандидат и това му е ужасно неприятно. На мен ми е смешно да водя двуметрово бебе 😁

# 358
  • у дома
Аз мисля утре да си подаде сам онлайн,но аз да хвърля едно око преди да предаде-имаме си скенер у дома и ще сканира каквото е необходимо...Хич не ми се бият път 100+км,на него още по-малко...
Klemy,моето след като две год спрягаше за първо място само киберсигурност,сега размисли и ще я пише на второ място...Аз изобщо нищо не разбирам от тази сфера  нито пък имаме познати и не мога да го посъветвам,надявам се да вземе правилно решение сам...

# 359
  • София
Киберсигурност е много модерно и много се търси, отварят се отдели по информационна сигурност и се търсят специалисти. Работата не е лека според мен, но който обича предизвикателства, би я харесал.

Общи условия

Активация на акаунт