12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 742
  • 750
  •   2
Отговори
# 465
  • София
Може и да е коментирано вече в предишна тема, но за всеки случай - месечната сума на задравните осигуровки, която трябва да се внася за летните месеци, когато децата все още не са студенти е 43.08лв. Пиша го, тъй като в сайта на НАПстои стара информация от 2023г. и не е релевантна към днешна дата.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 15:16 от Джанка

# 466
Никъде не ни даде опция да ги въведем ръчно, може би те го правят

# 467
Да пишете за всяка новост, която се появи, да проверяваме и ние. Засега новото е само орязания брой места
Намалени ли са бройке прием в  специалността , която сте избрали ?
Бройките прием  отбелязани ли са вече в профила при вас ? 
Питам ,че да знам какво кога да очаквам , няма да имаме много време за почудения .

Гадничко , ама тези , които ще подаваме по-накрая , вероятно ще имаме въпроси , обсъждани назад, назад .

# 468
Никъде не ни даде опция да ги въведем ръчно, може би те го правят
                 Те си го правят и пращат мейл, че са го направили - обработени документи.

# 469
Да, то като започнеш възникват въпросите, питайте, ще помагаме, аз самата видях колко е ценно!

Да, бройките са 15 ДП, миналата година са били 20, поне така ѝ казват второкурсниците, то в този тромав сайт нямам желание дори да ровя, колкото толкова, нищо няма да промени сравнението

# 470
Хюстън, имаме проблем! Вчера подадохме документи в един от центровете за информация и прием на документи. Днес реших да вляза с входящите номера и .... в информацията за кандидатстване в ТУ София виждам сгрешена оценка (една единица надолу). Имали ли сте такъв случай? Мисля утре сутринта първо да звънна в бюрото за прием на документи и ако те не могат да я коригират по служебен път, да питам в Учебен отдел на ТУ. Ама че късмет....

# 471
За УНСС може ли да се подаде с някаква подредба и после да се разместват специалностите до затваряне за класиране?

# 472
  • у дома...
За УНСС може ли да се подаде с някаква подредба и после да се разместват специалностите до затваряне за класиране?
Може. До 30 юни може да разместване и добавяте.

# 473
Благодаря!
Не видях да има такса за УНСС за кандидатстване. Без такса ли е?

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 00:07 от faviana

# 474
  • у дома
Благодаря!
За УНСС не знам,но за ТУ ако ползваш оценка от техен изпит не се плаща - само ако ползваш оценка от ДЗИ се заплаща такса.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 07:57 от svetlaem

# 475
Punch, и сина ми така. Оставих го сам да си кандидатства, а аз само да платя - "о***л пейзажа". Объркал номерата на дипломата, и разменил и сбъркал няколко оценки. Та на следващия ден половин ден звъня до университета с молба за корекция, щото той на работа и там не можел. 👹 Но служителката от университета беше много любезна / явно не сме първите / и ги поправи веднага. Чакаме още резултати от изпитите.

# 476
  • у дома...
Благодаря!
Ако си се явявал на изпит при тях, е без такса.

# 477
  • София
За ТУ имаше преди 5 години и друго. Почват да плащат здравни осигуровки от момента на записване. Не знам дали още е така. На големия не му се наложи да подава декларация 7 и да си плаща сам лятото. Не знам дали още е така, но е голямо предимство, от гледна точка на спестяване на време.

# 478
  • у дома
Това и аз съм го запомнила от миналата година-има го още.

Пак тя,каква специалност е големият и доволен ли е?

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 08:09 от svetlaem

# 479
Благодаря!
Ако си се явявал на изпит при тях, е без такса.

Всякакъв изпит ли? Дъщеря ми ходи на някакъв пробен във формата на ДЗИ, брои ли се? И къде го пише това? Мисля 50 лв пак мернах

Общи условия

Активация на акаунт