12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 766
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Да, брои се. Като кликнеш върху бутончето плати /или плащане/ - ще излязат 0,00 лв.

# 481
Здравейте,малко помощ ако може.В УНСС като се въвеждат данните първо се плаща таксата от 60 лв и си въвеждаш тогава дипломата или първо се прикачва дипломата-просто не виждам явно къде.И чак след плащане ли се редят желанията.

# 482
  • у дома...
Благодаря!
Не видях да има такса за УНСС за кандидатстване. Без такса ли е?
Ако си се явявал на изпит при тях, е без такса.

Всякакъв изпит ли? Дъщеря ми ходи на някакъв пробен във формата на ДЗИ, брои ли се? И къде го пише това? Мисля 50 лв пак мернах
Всякакъв. Някъде из сайта им пишеше, че кандидат-студенти, явили се на изпит в УНСС, са освободени от такса за кандидатстване. Разцъкайте из сайта.

# 483
Всякакъв изпит ли? Дъщеря ми ходи на някакъв пробен във формата на ДЗИ, брои ли се? И къде го пише това? Мисля 50 лв пак мернах
[/quote] Всякакъв. Някъде из сайта им пишеше, че кандидат-студенти, явили се на изпит в УНСС, са освободени от такса за кандидатстване. Разцъкайте из сайта.
Кандидат-студенти заплатили такса за кандидатстудентски изпит/и не заплащат такса за участие в класирането.

# 484
Punch, и сина ми така. Оставих го сам да си кандидатства, а аз само да платя - "о***л пейзажа". Объркал номерата на дипломата, и разменил и сбъркал няколко оценки. Та на следващия ден половин ден звъня до университета с молба за корекция, щото той на работа и там не можел. 👹 Но служителката от университета беше много любезна / явно не сме първите / и ги поправи веднага. Чакаме още резултати от изпитите.

При нас всички заявления бяха изрядно попълнени, дали сме им и копия от дипломи и оригинали за сверяване. В информацията за кандидат-студенти в сайта на 2 от 3те университета пък, са сгрешили една буква в презимето на сина ми. Как са оплескали нещата, нямам идея. Преди малко звъннах в ЦКПИ и им казах, че има сгрешена оценка. Казаха, че ще оправят нещата, но да им звънна след половин час. Да видим...

# 485
СядаМЕ да кандидатстваМЕ😀
Нали е като в 7-ми клас, прескочиш ли желанието, няма връщане назад?
Чудя се, всичко ли от ФЖМК да изредим или да вмъкна АЗ едно Право на второто място😉

# 486
  • София
Ти по примера на дъщеря ми.За да не е само избраната специалност, пусна за разкош право ...на пето място( no comment).Oтказвам се аз  с тия борби.Тя се забавлява на мой гръб

# 487
Моята даже сега установихме, че не го писа Правото, но тя си държи на 1, макс две специалности от ФЖМК и това е.

# 488
Е то и ние 1 желание имаме. Мъка за тревожната ми душа, която в 7 клас беше измъдрила съответно 80 и 20 желания ( с дете 1 и 2). А тука, при това разнообразие, само 1 желание. Грехота. Че и пари давам. Да се пише!

# 489
Нашата девойка кандидатства само една единствена специалност в СУ и каза, че е безсмислено да пише втора,трета и т.н.

# 490
Моята даже сега установихме, че не го писа Правото, но тя си държи на 1, макс две специалности от ФЖМК и това е.
За кои специалности кандидатства, ако не е тайна?Simple Smile

# 491
Комуникационен мениджмънт и Връзки с обществеността, а вие?

# 492
Нашата девойка кандидатства само една единствена специалност в СУ и каза, че е безсмислено да пише втора,трета и т.н.
Всички с макс бал пишат само едно желание, то какъв е смисълът от второ?

Хепи, в кой университет е желаниеТО?

# 493
  • Велико Търново
И аз вече съм леко притеснена, днес е била на интервю, взели са документите и са казали, че след като проверят социалните мрежи ще отговорят.Тя ФБ няма, а Инстаграм е пълен с артисти, Шанел и Ралф.Дано има късмет моето момиче, но тя твърдо отказва да запише нещо в България.
Успех на всички!

# 494
Това  със социалните мрвжи е крийпи, казано на тийнейджърски.
То не е само кой следва тя и кой нея, ами и лайкове и коментари ще й гледат. Дано не е харесвала някакви политически или по други злободневни теми постове, че като не им хареса и ще получи живота й друга посока заради простотиите им.

Общи условия

Активация на акаунт