12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 46 781
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Аз имам доста други желания, от десет дни проучвам всички по-нискобалови училища в София. Изнамерила съм му доста прилични с профил природни науки. А и с хуманитарен профил, който усещам, че повече ще му пасне. Проблемът е, че той си е решил, че това училище е много хубаво, не знам защо. Има приятели, които го завършват, считайте на каква възраст са приятелите му - на възрастта на батко му, и постоянно му говорят колко е хубаво. Как учителите са добри, как готвят и после си хапват произведенията, колко е хубава атмосферата и т.н.

# 571
Колко е таксата за СУ графичен дизайн платено?

# 572
Помислих си, че някой му разказва и затова е насочил вниманието си натам Simple Smile
По принцип основния ти аргумент е, че така си стеснява възможностите занапред. Баткото да удари едно рамо с мнение. Пък вече ако толкова иска, да ходи.

# 573
Amanda, това звучи прекрасно, особено ако детето има афинитет към готвенето, а не просто се подвежда по думите на познати.
Елитните гимназии не винаги са добро място и това го казвам като майка на дете, завършило такава.

# 574
  • гр.София
Колко е таксата за СУ графичен дизайн платено?
За миналата година върши ли ти работа?
4420лв.

# 575
Благодаря. Това е годишна такса, нали?

# 576
  • гр.София
Благодаря. Това е годишна такса, нали?
Да.
Като предишната година даже е била по- висока.
Като цяло ,май си ги държат на едни нива. Поне за желаните при нас.

# 577
  • у дома...
Аманда, помислете го заедно, но се вслушай и в детето. Все пак той ще го учи.

# 578
А нормално ли е да тече кандидатстване, без да са обявени новите такси?

# 579
То бройки няма, ти- такси.

# 580
Бройките ми се изясниха - по 15 д.п. общо за двата пола. Simple Smile

# 581
  • София
Не, защото това е ужасно изтощителна работа. Работи се по нощите. Имам приятелки с мъже готвачи, знам какво е. Не могат да ги видят. Но пък той да си реши.

Всички успешни хора, които работят това, което харесват, работят така.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 00:11 от Azzy

# 582
  • Стара Загора
Добър ден, вчера направо забравих да намина тук. Малкият набор се е справил страхотно, доволен е много...мама е щастлива, защото той се успокои. Според миналогодишните оценки му стига навсякъдето, където иска. Той до скоро искаше МГ с природни науки и английски език. Но му стига и за другите училища. Той е на море...като се върне ще редим. Първо ще чуя какво иска той....той ми е важен.
Баткото...разбирайте този набор върти синджира и това е. Подаде желанията в университетите...и сега чакаме.

# 583
  • Пловдив
Хера, а мислихте ли как ще се справите след класиранията...? Напр.излиза първото. Записвате или...?

# 584
  • Стара Загора
Хера, а мислихте ли как ще се справите след класиранията...? Напр.излиза първото. Записвате или...?
За баткото ли питаш или за малкия? Ако е баткото - топ желанието му е УНСС, ако не е то, продължава на второ класиране. Поне така каза, но не знам като излезе класирането на какъв хал ще е баткото. Както казах, да му имам спокойствието, въобще не е притеснен или трогнат! Завиждам му чак

Общи условия

Активация на акаунт