Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 54 951
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Много обичам млечни аромати Heart Eyes. Има ли къде да се пробва в София The Ghost In The Shell?

Утре го чакам да пристигне. От това, което четох, че е по-скоро синтетично - латексово - млечен, което за моя нос е добре, защото харесвам подобни неща (затова рискувам и сляпа поръчка), но навсякъде препоръчват да се тества преди покупка.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 16:14 от LesMacarons

# 136
Здравейте, може ли да ме насочите към най-натрапчивия , дълготраен и силен парфюм, ако има такъв в следния списък-
Lancome - La vie est belle
Lancome -  la nuit tresor
Viktor& Rolf Flowerbomb , flowerbomb rubi
YSL black opium le perfume
Burberry godess intense
Mon guerlain
Благодаря предварително Simple Smile

# 137
Здравейте, може ли да ме насочите към най-натрапчивия , дълготраен и силен парфюм, ако има такъв в следния списък-
Burberry godess intense
Mon guerlain
Без последните два, останалите са трепачи през лятото. 🙂

# 138
Burberry godess intense
Mon guerlain
Без последните два, останалите са трепачи през лятото. 🙂
Благодаря. Много бих се радвала, ако споделите кой си заслужава и е натрачив и най-дълготраен според Вас. Не мога да избера.Simple Smile

# 139
Burberry godess intense
Mon guerlain
Като ги гледам са си направо нежни и лекички в сравнение с Mancera Red Tobacco или Ramon Monegal Flamenco, който между другото може целогодишно да се носи Grinning

# 140
Burberry godess intense
Mon guerlain
Като ги гледам са си направо нежни и лекички в сравнение с Mancera Red Tobacco или Ramon Monegal Flamenco, който между другото може целогодишно да се носи Grinning

Това направо отцепва периметър за въздушен удар Flushed. Дори аз не съм толкова зла въпреки, че нося уд в 40 градуса.

# 141
Хора, как Black Opium през лятото? Той си е зимен парфюм.

# 142
Благодаря. Много бих се радвала, ако споделите кой си заслужава и е натрачив и най-дълготраен според Вас. Не мога да избера.Simple Smile
Вие трябва да решите. Но май Black opium води класацията за най-натрапчив.

# 143
Имам нужда от съвет - този порфюм дари ци ми допаднал, ако си нося Mon Guerlain, Libre Intense, My way intense, Mademoiselle, Angel's share... мъжът ви го харесал на колежката си и я попитал за да ми даде инфо... видях цената и не съм харчила толкова, но се чудя да търся отливка. Той твърди че ухаел доста силно около нея а тя пръснала само сутринта.

# 144
Този парфюм се среща в дъглас и на други места за проба, силен е и излъчващ, но доста различен от тези, които сте изброили. Не поръчайте без тест.
За мен лично е прекалено мъжествен.

# 145
Ще отида да го проверя. Не харесвам мъжествени аромати. Благодаря!

# 146
  • Бургас
При мен Черния опиум не траен в жегата. Ако желаете пробвайте друг парфюм на Ланком, Идол пауър за мен е безкрайно траен и обсебващ

# 147
Благодаря. Ще тествам. Опиум и при мен е нетраен през цялата година.

# 148
Новият ми парфюм:

Влюбена съм, харесва ми 100 пъти повече, отколкото като съм го мирисала в магазините.
Някой с мнение за този?

# 149
Как се усеща ирисът в Infusion d'Iris? Пудрен, сапунен, дървесен или се доближава максимално до аромата на самото цвете?
За съжаление не познавам другия. Доколкото си спомням, има ги в Дъглас, а може и в старкорп да поръчам отливки.

Общи условия

Активация на акаунт