Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 53 706
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
А къде го има за проба в България?
Интересувам се като цяло от марката, почти всичко което пробвах ми хареса. Wood jasmin ще ми е зимната любов, Velvet tonka e разкош, а Villa neroli е страхотен летен аромат за който също отнесох комплименти.
Само french bouquet не харесах.

# 31
  • на последния етаж
Тези съм приготвила за летните месеци:
Chance Eau Fraiche Chanel
Chance Eau Vive Chanel
Chance Eau Fraiche Eau de Parfum Chanel
Womanity Mugler
La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancôme

Искам нов летен парфюм, но не знам какво да избера. Blush Какво бихте ми препоръчали да пробвам?

# 32
А къде го има за проба в България?
Интересувам се като цяло от марката, почти всичко което пробвах ми хареса. Wood jasmin ще ми е зимната любов, Velvet tonka e разкош, а Villa neroli е страхотен летен аромат за който също отнесох комплименти.
Само french bouquet не харесах.
Няма го все още. От чужбина поръчваме.

# 33
  • Бургас
Муц, благодаря за новата тема.Kiss Лита, пробвай новия Шанс О Сплендид, на мен точно той ми ухае на скъпо, много добре е смесен.Парфюм за днес Шанс Фреш, изключителна трайност показва при мен.

# 34
  • на последния етаж
Лита, пробвай новия Шанс О Сплендид, на мен точно той ми ухае на скъпо, много добре е смесен.
Благодаря, Bright Crystal! Пробвах го като излезе, но ми се стори много нетраен - след 1-2 часа не усещах нищо. При вас така ли е? Други препоръки?

# 35
Лита, пробвай новия Шанс О Сплендид, на мен точно той ми ухае на скъпо, много добре е смесен.
Благодаря, Bright Crystal! Пробвах го като излезе, но ми се стори много нетраен - след 1-2 часа не усещах нищо. При вас така ли е? Други препоръки?
Да, не е много траен, но е страхотно красив.
Пръскам по много и ми трае над 8 часа.
Онзи ден ми се изплъзна шишето и падна на гранитогреса. Бях убедена, че се сбогувахме, но оцеля за голяма моя радост.

# 36
Записвам се в новата тема преди да съм ви изпуснала.
Напоследък не следя парфюмните новости. Засега редувам Floraiku My Shadow On The Wall и Chanel 19 Poudree, по-късно ще включа и Mugler Aura EDP и смятам общо взето на тези трите да ухае моето лято.

# 37
  • София
"Simplicity is the purest form of luxury"- Aerin Lauder

# 38
Аз харесвам много на Tom Ford Rose prick, ако имаш възможност да го пробваш

# 39
Скрит текст:
Момичета, зная че е горещо и хормоните бушуват, но може ли драмите да ги отнесете другаде? Благодаря.

Не зная с коя поръчка са ми пратили тестер на Ibiza Nights, Carner Barcelona, и съм обсебена.
Супер траен, флорален акватик от мечтите, направо топ. Само дето не го намирам по сайтове тук на нормална цена.

Дано ми мине скоро Joy

Благодаря за темата на Денси Kissing Heart

# 40
Аз се двоумях между Beach Walk на Maison Martin Margiela и Alien Goddess на Mugler и везните наклониха към втория. Поръчах го много изгодно и го очаквам с нетърпение. Поръчах си също малка отливка на Musk Therapy Initio Parfums Prives за проба и вече съм пристрастена към него. Най-вероятно ще си поръчам поне още едни 5 или 10 мл от него.

# 41
Днес си получих пратката от Elixir by VP с две мостри подарък. Не спирам да мириша китката си с Fars Xerjoff. Много красив и интересен аромат и е точно по темата с лукса.

# 42
Нямам търпение да се похваля с какво се сдобих съвсем случайно и направо съм на седмото небе от щастие, а именно Narciso Rodriguez l'absolu Smiley Толкова страдах, че го спряха, издирвах го под дърво и камък и днес, хоп, сестра ми ме изненада с него! Супер тубероза (любимото ми цвете в парфюмите), кремест, секси....нямам думи! И, по темата, това ще е новият ми летен парфюм!

# 43
Chance Eau Splendide ухае скъпо и красиво.
Не е ултра траен, но то и не е необходимо

# 44
  • Sofia
Да си отговоря на собствения въпрос 😁 Не издържах и взех 24 Faubourg Eau Delicate Hermès.
Божествена работа! Този човек е гений на елегантните, природни, луксозни аромати ❤ Толкова нежен, ефирен, но в същото време присъствен парфюм скоро не съм придобивала. Много съм доволна, че се реших.
За протокола, ако някой се чуди - няма абсолютно нищо общо с първообраза и здравец не се усеща натрапчиво. Пълен разкош!

Общи условия

Активация на акаунт