Няма жега в моя вилает, сутрин е 13-14°C, следобед стига до 22. Quattrо Pizzi е много хубав в това време, Черният кристал също, но на Теракотата и Интенс Тиаре им е хладно. Излъчват съвсем различно в жега.

От смокиновата седмица си потвърдих, че смокиня на местна почва не ми се носи, явно и затова не мога да довърша някои от 10 години, въпреки че ги намирам за прекрасни. Но нямам Нинфео вече, от него съм изпръскала 3х100мл, От Средиземноморските градини също 1х100. Тези двата ми бяха най-любими в градски условия. Другите ми крещят за море, но морето за тази година свърши. Womanity Eau pour Elles и Taste of Fragrance свързвам единствено с морски въздух, и не искам да ги погледна дори в друга обстановка. Вятър им трябва, и време навън.
Вечер нося Angel Liqueur- разкошен е, и като свърши, ще купя Fantasm. Само 10мл са останали вече.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Liqueur-de-Parfum-2009-6744.html

. )Но поне 2 дъна искам да видя до края на август, за да влязат Fantasm, Stellar, и Barenia.