Парфюмни размисли и страсти - 297 тема

• 55 110
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Парфюмни фенове, имам питане - ако някой е пробвал Nightclubbing на Celine, дали има допирни точки с на Том Форд White Suede? В момента няма къде да пробвам първия, та се чудя дали носят същия вайб. От написаното във фрагрантика веднага го асоцирах с този на Том Форд, но няма как да знам. Ако е така, обаче, го отписвам...

# 496
  • Бургас/Пз
Благодаря ви. Предположих, че може да няма спирт, но чак пък масла.🤔 явно някаква нова мода е това. Ще внимавам с дрехите, явно основно лятото ще се полза. Обаче пък много ми харесва. Двата летни фаворити са ми Амара и Cythere. В жегата над 35 градуса нищо друго не понасям. Амарата ми е прекрасна, особено като вляза в помещение с климатик и някак си веднага го усещам все едно току що съм се напръскала. Снощи пробвах бялото Либре и доста ми хареса. Усещах го около 4 часа , което си е супер за мен. Диор Льор също вечер ми е прекрасен. Трудна работа с парфюмите в тази жега.

# 497
  • вкъщи
Аз съм супер доволна от Aqua Allegoria neroli forte vetiver. Свеж, искрящ и много траен дори в тези жеги. Сутринта се пръснах в осем,бях на плаж,къпах се в морето,карах колело и до вечерта го усещах. Влагата в Бургас е убийствена.

# 498
Лигите ми потекоха с това манго, буквално. Дали го има наличен навсякъде?
Ще се ходи пак до мол, то се е видяло. На морето пробвах Si Passione Red musk, повлияна от разкошното ревю на Денси Heart Eyes, и много ми хареса. Ще се напръскам обилно и ако одобря ще се взимаме.
Не откривам ревюто на Денси, може ли линк аБлагодаря!

# 499
# 500
Здравейте ! Моля препоръчайте ми хубав мъжки Initio..
Невероятен! Аз си го нося много, нищо че е по- мъжки. Има уау ефект върху хората и върху мен.
Oud for Greatness Neo Initio Parfums Prives

https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Oud-fo … ss-Neo-93090.html

# 501
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Има ли парфюм на Initio,който да не е уау?
Дори Atomic Rose,който ми ухае на изгнили,мухлясали рози, след 3-тото ползване му свикнах и дори започнах да харесвам уникалноста му.

# 502
Мейкъп са се отпуснали да подаряват по някоя мостра и така получих YSL Libre Flowers and Flames. Хубав, но по нищо не се отличава от многото ванилово белоцветни на пазара. Не усещам лавандула, а харесвам в парфюм, стига да не е остра и доминираща.
Напоследък нося много унисекс аромати, подходящи за жеги, но ми се прииска и нещо по-женствено.

# 503
  • София
Някакви отзиви за Indigo Tanzanite?
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Indigo-Tanzanite-71537.html
Много ме привлече по състав. Purple Heart

# 504
И мен ме впечатли по нотки и си взех отливка, но не е моят. По-отчетливо се усеща амъбра на фона на другите нотки. Не усещам бадемите нито хелиотропа. Хубаво мирише, но малко на мъжки ми бие. По-подходящ за студените месеци.

# 505
CALVIN KLEIN  -  ETERNITY AMBER ESSENCE
парфюм за жени

Аромат, който отново не е моето, както се казва. Има нотка в него, която ми е натрапчива и предполагам е ванилията. Смятам, че е за студено време. Силно цветно начало. На моменти ми мирише на кока-кола, пепси. Като трайност - може и повече, като за парфюм.

Скрит текст:
глава – иланг-иланг, ангелика
сърце – кехлибар
база – ванилия абсолют, бензоин
вид аромат - цветен

# 506
  • Sofia
Здравейте, момичета и момчета Simple Smile
Някой тествал ли е Tuberóza X Nishane? Виждам, че нотките са много различни от оригинала, който познавам.

# 507
  • The Evergreen State
Темата е забавила темпо в лятната мараня. Аз кротко си пръскам разни стари парфюмчета които нося на работа. На климатик съм през повечето време, дори и връхна дреха ми трябва за да не ми е хладно, та всякакви парфюми нося, не се ограничавам. Днес сутринта по случай международния ден на тигъра  пръснах от мойта Пантера Картие за работа. Какво носите вие тези дни, какво ви вдъхновява парфюмно или и вие като мен сте се отдали на летен парфюмен мързел Simple Smile?

# 508
Добро утро!
Аз тези дни залагам на Chanel 19 Poudree. С него се чувствам добре.

# 509
Когато се чудя какво, посягам към Miss Dior Parfum, но снощи вървях след две девойки и ме лъхна на силен и присъствен аромат, та днес мисля да заложа на Oud Save The Queen.

Общи условия

Активация на акаунт