От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 853
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Писането и нешашкането не са взаимоизключващи се, да споделя като минала през това  Crazy. Аз последната вечер си писах, ама такава треска ме тресеше, че само аз си знам какво ми беше - сърцето ми беше като на пиле  Laughing.

Илит, ще дочакте заветния петък, споко  Hug.

Момците са наддали доста, особено Кико - той е вече към 3,400, а Бобчо е към 2,800.

Моите килограми, качих общо 20, от раждането свалих към 8 (само  Rolling Eyes), върнах се от родилния с още минус 6 и сега имам още 6 до старите си килограми  Whistling.

# 136
Ая, ти като понапреднала от нас - в какво държиш дрешките ? В смисъл с какво изчисти шкафчето и дали ги държиш в пликове или някаква хартия си сложила, а не направо на дървото, че преди малко ме загложди това...  newsm78

# 137
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС

ЧЕСТИТО НОВО БЕБЕ

# 138
Големи сладури са и двамата,Aya!
И Елизара е много нежничка,Саня....въобще  всичките априлски бебоци са разкошни. всички са много много милички,да са ни живи и здрави!!!!
И чакаме нови попълнения на бебета тази нощ...да не ни е  празна датичката!!!

# 139
  • Пловдив
И аз разгледах новите снимки на бебчетата - много са сладурски! Hug
Ларсен, стискаме палци... Praynig
Страчи, ние за бебка изпразнихме нашия скрин в спалнята и - не че смятам по принцип толкова да се вманиачавам - ама го избърсах отвътре с памук със спирт по съвети на обебили се вече приятелки. Много бързо изветрява спиртът, но все пак го оставих един ден да се проветрява преди да нередя изгладените дрешки.

И накрая да се оплача - днес след целодневна разходка, която цел беше контракции, разкритие и т.н. се прибрах единствено със зачервено гърло и запушен нос. Sad  Вече пети чай пия... Sad Дано да не вдигна температура и да се трупясам до утре, защото много съм се надъхала за училището. Бенита, за всеки случай прати ми gsm-a ти на лични, че ми остана в стария апарат номера ти, ако не идвам - да ти звънна предварително.

# 140
Филка, и аз така реших, да го мина със спирт, ама утре, че стана късно днес. И м/удругото и аз съм направила като теб с козметиката - микс от Мустела и Себа мед Peace
Да ви кажа честно иска ми се утре като отида сутринта при док да ми каже, да се прибера и да се върна с багажа...  Praynig Нали слънцето ми доизглади и сме готови
Heart Eyes

# 141
Здравейте пак, мили  preggo!
Съчувствам искрено на всички с пред- и следродилна депресия  Hug! Аз бях така в 7-я месец, когато заради контракции и грип спрях да ходя на работа и от изключително динамично ежедневие минах на абсолютен релакс. Мина почти месец докато я преодолея и през това време се държах отвратително с околните. Сега, слава Богу, съм в отлично настроение Party, кипя от енергия. Сутринта изкарах цялата литургия в църквата, без да ми стане тежко или замаяно. После с мъжа ми обикаляхме около 3 часа магазините за подарък на именничка, следобед спах като бебе и сега се връщаме от купон за имен ден  Sunglasses. Общо взето рецептата срещу депресия май е да не си стоиш сам вкъщи, което в нашето положение не е лесно, но може би трябва да положите усилия и да ходите на разходка дори сами. Аз така правя. Като ми доскучее правя едно кръгче пеша от нас, по Витошка, по Солунска, през Славейков и се прибирам. Отнема ми не повече от 20 минути, не се изморявам, а се разсейвам  Peace. Иначе сте прави, че приятелите са склонни да ни забравят, но не защото не ни обичат, а защото се страхуват да не ни притесняват Rolling Eyes. Но вие не им се сърдете, напротив обаждайте им се и ги канете вие по кафета и разходки. Хайде стига, че стана дълга проповед  Crazy!

# 142
Щях да забравя:
Ая, на мен ли ми се струва, или малките сладури хич не си приличат Wink. Не помня да си казвала дали са разнояйчни, но са страхотни - всеки е по свой начин сладък, пу-пу!   Heart Eyes
Страчи, и на мен ми супер омразно гладенето, но се ожалих на мама и тя обеща да свърши тази работа вместо мен #Silly. Излязох с номера: много ме боли гърбът Cry - действа беотказно Laughing!

# 143
аз искам да ви попитам нещо.вие сте момичета в деликатно положение,а моята кума (с която сме много близки)сега влезе в 9-я месец.и аз малко се притеснявам като човек който е отстрани.дали да я търся постоянно и да и правя компания,дали да не я оставя да не и досаждам.абе кажете вие кое е по-добре.да търся постоянно контакт за да не е сама и да не и е криво,или да не и досаждам много много.
много е деликатно това положение newsm78

# 144
Мда, тази нощ май аз съм дежурна по форум 1countingsheep. Кашлица в комбинация с киселини.....какво нещо само  Nerd, пък и като прибавим запушен нос, направо си е гледка yu5.
Искам да благодаря на всички за светкавичните отговори относно "депресията". smile3525Сигурна съм, че всички ще я преборим било то пред-/следродилна! box
mu6morok, ти се включваш напълно навреме Peace, тъкмо това обсъждаме, дали не са ни забравили вече приятелите Thinking. Според мен това положение е доста деликатно.....Търси я! newsm10 Това е в кратък текст, дори и да не се чувства добре в този ден, на следващия може би ще е по-добре smile3531. От друга страна на нея със сигурност й се иска да се вижда с теб, но меже би й е кофти от това, че ти още не си бременна (обаче аз съм сигурна, че скоро ще стане и ти го пожелавам от все сърце hug) и й е неудобно тя да те търси, за да не ти е кофти на теб Thinking. Но едно със сигурност зная, липсата на внимание е по-лоша от прекаленото внимание! newsm10
Stra4iatela, аз също минах шкафа и чекмеджетата на креватчето със спирт, а отдолу,преди да наредя дрешките, сложих по една памучна пелена, но и някакъв чаршаф върши работа. Mr. Green

# 145
Честито, на нашата Ламичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178917.0 Нека малката Амалия с манекенските мерки 2.900 кг и 50 см, да бъде здравичка, да слушка мама и татко и бързо възстановяване на мама   bouquet

# 146
Аз отивам на док, но съм като пребита.  Tired От два дена засичам на колко време ставам през нощта - на час и половина ми е най-дългия период  #Crazy Имам болка в корема, като при мускулна треска, пак ми се върна гаденето  Sick Абе нямам думи ooooh!

# 147
благодаря много за отговора и пожеланията.така и ще направя
а на вас момичета желая бързо и безпроблемно раждане и здрави и спокойни бебоци Hug

# 148
  • БГ
честита принцеса на Ламята ,да е жива и здрава и много послушна  bouquet  bouquet  bouquet

# 149
  • София
Ей супер за Ламята НеСпаска. Направо се разревах. Пожелавам им да се насладят напърно на така заслуженото щастие.   bouquet
Аз май спах почти нормално тази нощ  newsm44 и съм в доста нормално настроение последните дни. За разлика от повечето момичета, аз пък изобщо не се притеснявам да излизам сама- то ако чакам някой да се сети да ме разходи  Crazy, трябва само у дома да кибича. Иначе и на мен ми направи впечатление, че много близки почнаха да се държат различно като забременях- чудят се за какво да си говорят с теб и малко приемат като задължение да ми се обаждат. Аз и с бебе в корема съм си все същия човек и не мисля, че говоря за биберони и киселини  newsm78 Но приех, че нещата стоят така и не се товаря вече. В крайна сметка скоро и другите ще забременеят и ще разберат за какво става въпрос.
Аз не съм гладила, защото не обичам да го правя. Само съм изпрала всичко. Бабите като дойдат за по 2 седмици да помагат, да гладят там  newsm53 Каква им е работата.  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт