Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези еднократни гащи, за които се говори в публикациите?
-
Какви са препоръките за употреба на катетър след раждане?
След раждане катетърът се поставя след тоалет и клизма, а в предродилна зала - преди това. Обикновено се поставя лесно и не се усеща, като постоянно се изпразва. След упойка може да има треперене, което е нормално и може да е резултат от загуба на кръв. В този случай увеличаването на системата може да спре треперенето.
-
Какви са препоръките за използване на нощници за кърмачки?
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разпознаем?
-
Какви са препоръките за бързо възстановяване след раждане?
. Аз последната вечер си писах, ама такава треска ме тресеше, че само аз си знам какво ми беше - сърцето ми беше като на пиле
.
.

Вече пети чай пия... 
!
, кипя от енергия. Сутринта изкарах цялата литургия в църквата, без да ми стане тежко или замаяно. После с мъжа ми обикаляхме около 3 часа магазините за подарък на именничка, следобед спах като бебе и сега се връщаме от купон за имен ден
. Общо взето рецептата срещу депресия май е да не си стоиш сам вкъщи, което в нашето положение не е лесно, но може би трябва да положите усилия и да ходите на разходка дори сами. Аз така правя. Като ми доскучее правя едно кръгче пеша от нас, по Витошка, по Солунска, през Славейков и се прибирам. Отнема ми не повече от 20 минути, не се изморявам, а се разсейвам
. Не помня да си казвала дали са разнояйчни, но са страхотни - всеки е по свой начин сладък, пу-пу!
. Излязох с номера: много ме боли гърбът
- действа беотказно
. Кашлица в комбинация с киселини.....какво нещо само
, пък и като прибавим запушен нос, направо си е гледка
.
Сигурна съм, че всички ще я преборим било то пред-/следродилна!
. Според мен това положение е доста деликатно.....Търси я!
Това е в кратък текст, дори и да не се чувства добре в този ден, на следващия може би ще е по-добре
. От друга страна на нея със сигурност й се иска да се вижда с теб, но меже би й е кофти от това, че ти още не си бременна (обаче аз съм сигурна, че скоро ще стане и ти го пожелавам от все сърце
) и й е неудобно тя да те търси, за да не ти е кофти на теб 
От два дена засичам на колко време ставам през нощта - на час и половина ми е най-дългия период
Имам болка в корема, като при мускулна треска, пак ми се върна гаденето
Абе нямам думи
и съм в доста нормално настроение последните дни. За разлика от повечето момичета, аз пък изобщо не се притеснявам
Каква им е работата.