От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 840
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ая, много са сладки. Пу-пу. Ама под втората защо пише Кико, не е ли Вико?  newsm78
Иначе аз като знам каква предродилна депресия ме тресна в 7 месец, изобщо не мисля, че това е въпрос на лиготии и т.н. Съмнявам се и следродилната да ме подмине. Дано поне не ме държи дълго  Praynig
Ще ми се бибо да не излиза баш на първи.... Той не, че се е засилил де. После пък е страстната седмица... Абе така, ако се съобразяваме, може да дочака май  ooooh! Иначе на мен терминът си ми харесва като дата, но вероятността точно тогава да се появи на бял свят е доста нищожна  Blush

# 121
Виктор е, да, ама така тръгна и си му викаме Кико  Grinning

# 122
larsen, искрено ти пожелавам максимално безболезнено, безпроблемно и бързо раждане. Ще се моля за теб Simple Smile

sissi и аз не съм имала следродилна депресия, но за съжаление е строго индивидуално. На някои майки спадът на хормоните зле се отразява, на други не..........няма логика.

Aya, супер - големи са сладури. И аз благодаря на лелята, че помогна да видим близнаците Simple Smile

Днес съм с адски болки в симфизата и пуснах дъщеря ми с мъжа ми из парковете - много ме е яд, щеше да ми се отрази добре разходката с тях, но не можах да се навия нещо.....Както и да е, понеже имам повечко свободно време, попаднах на хубави статийки, при това на български. Мен лично ми беше интересно отново да прочета за раждането, особено за периода преди да влезна в болницата, че този път съм решила в последния момент да се завлека там. Заповядайте, ако ви се чете:
http://www.zadecata.com/sb/index.php?page=0_2

# 123
Ая,момчетата са големи сладури,да растат здрави и силни юнаци,че виж колко моми са се пръкнали,а и още колко чакаме......... Laughing
Сиси,ред ми е на мен вече,имам 4 дни до термин,но явно момата е от срамежливите,не иска да се показва още.
Когато се събудих вчера така лека и подвижна,не си помислих,че това може да предвещава  скорошно раждане,напротив-така добре се чувствах,че ми се струваше,че мога да откарам така до след празниците,но радостта ми трая кратко,за жалост.Сега отново всичко ме боли-таз,крака,корем+кървене,доста сериозна комбинация.Ама съм се мобилизирала и търпя ,гледам да съм по-бодро настроена за финала,когато и да е той. Peace
Благодаря на всички за подкрепата и пожеланията,знаех си че тук ще намеря опора и ще ми стане по-леко. Hug

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 17:39 от larsen

# 124
Sve_dim - Лилия съм. Wink
Мерси, момичета за пожеланията Hug
Ая, много са сладки, бебораните Heart Eyes
За депресиите - аз пък май имам предродилна  Crazy Ей голямо реване, големи нерви  ooooh! Направо е ужас, за всяко нещо се сопкам. Горкия ми мъж  Blush
Ей, цяла нощ ме тресяха нерви, че ще започна да раждам, не знам какво беше това, а моя док е на конференция и се бях шашнала, какво ще правя  Crazy Луда работа.  ooooh!
Започнах с гладенето на дрешките, а съм ги изпрала от 1 седмица  ooooh! Това ми е възможно най-отвратителната домакиснка работа, пък и дребните дрешки са толкова трудни, нервите ме затресоха още повече... Айде отивам да продължа с гладенето  Twisted Evil
Момичета, да ви попитам за леглата, понеже сме със скрин, михте ли го по някакъв специален начин, аз мисля да го мина с влажен парцал, за друго не се сещам и дрешки дали да ги сложа направо вътре или в пликове ? 
newsm78

# 125
  • БГ
Aleksi  сподели за лъжата ако искаш Wink
larsen стискам палци  Peace
Stra4i   честит имен ден! smile3525
АЯ големи сладурковци са ,пу Peace

# 126
  • София
Честито на всички празнуващи цветя. bouquet

Ние днес си направихме голяма разходка. Моята мома реши да изненада мама за празника и имах контракции на 20 минути. Върнахме се в къщи, легнах малко и до сега съм спала. Май се разминахме. Дано да е било първоаприлско, защото докторката ми е определила дата за 16.04, а пък сме мънички и не е лошо още да пораснем.  Laughing
Много са сладки мъниците на Ая  Simple Smile

# 127
Страчи , не е нужно да миеш с нищо  скринчето,щом е ново и не е имало нищо друго в него.За твое успокоение обаче,можеш да го поизбършеш с кърпа,леко напоена със спирт.А на дъното на чекмеджетата може да сложиш хартия и тогава да наредиш дрешките.Не те съветвам да ги слагаш в пликове,първо защото не е удобно за ползване,а и дрешките се спарват.
А Бенита къде се губи днес???Дано всичко е наред и се гушкат вече с бебка.Откога чака,милата! Peace

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 18:55 от larsen

# 128
  • София
Честит имен ден на Страчи, а и на всички останали именници под прикритие!!! Само хубави неща оттук натътък!
Ауа, стискай зъби! ЩЕ свикнеш със стреса. То едно бебе е геройство да се гледа, а за 2 наведнъж какво да ти кажа... Я виж колко майки на близнаци има, пък някак я карат. И свежо изглеждат по парковете - значи е преодолимо.
Депресията - мен пак ме е подхванала. Много ми е гадно. Ето - днес докъм 4.30 бях сама вкъщи. НЕ смея вече да излизам на разходки сама и чакам някой да се сети за мене... ДА ама на никой не му пука. Хич не се и замислят хората, че ми е притеснено, самотно, скучно, че ме е и страх , че ми е лошо... Мъжът ми мисли само как да си запълни времето преди да се роди детето - все на кино му се ходи, по заведения, вижда му се с приятели, разхожда му се... А на мен като че ли не ми се живее, а? ДА не би и аз да не съм човек? И се чувствам едва ли не виновна, че не мога да вилнея като преди... Да не говорим, че и гърлото ме заболя - е как да ми е приятно и спокойно да излизам сред тълпи от хора...  Приятелките ми не се и замислят още за деца, съответно хич не са наясно какво е да са бременни и ми ге говорят едни - е хайде, какво си се спекла, няма ли да идваш на кръчма... И най-голямата атракция за тях сега е коремът ми - искали да ме видят колко голям ми е станал коремът, да не изпуснат преди да родя... Вместо да ме видят и да ме разсеят нещо... Разни близки роднини като ходят в чужбина на всички носят подаръци, само за мен няма нищо - щото нали съм бременна - за какво са ми дрехи, парфюми и сувенири... Е - как да не се депресира човек. ДА не говорим, че никой не се и сеща, че вече едвам се справям с домакинстването, готвенето, прането, зачистването (добре че поне чистачка идва 3 пъти в месеца)... ще ми се някой да ми донесе нещо свястно за ядене, да си спестя болките в кръста и умората поне един ден...
Ми гадно ми е!

# 129
ЧЕСТИТО НА МАНИЯ 77 !!!
Дано бебо бързо да се оправи да скоро да се гушкат!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ДНЕС ИМЕН ДЕН!!!

При мен до последно така и не ми се смъкна корема. Когато тръгнах към родилния дом, беба си беше високо и ме риташе в ребрата.

И аз до момента нямам депресия, но мисля, че не е късно да се появи. Не знам защо, но много ме е страх от това нещо. Свалила съм 13 кг, от общ прираст от 28 кг, и се чудя къде съм сложила останалите 15 кг, при условие, че коремът ми го няма, краката ми се вталиха след като отоците изчезнаха на 10-тия ден. Сега чакам хубавото време, за да тръгнем на разходки и да навъртаме километри, че за лятото да сме що-годе във форма.

Така ми се идва утре на лекциите на "9 месеца", но този път ще пропусна.

Най-накрая качих няколко снимки на Елизара в албума - http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/16

# 130
Здравейте  момичета  и  мен  ме  е  обхванала  скуката. И  мене  ме  е  страх  вече  да  излизам  сама  навънка  и  то  все  ме  мъчи  една  единствена  мисъл -  да  не  вземат  да  ми  изтечат  водите  по  пътя,  както  си  ходя... Абе   луда  работа  ама  ето....  мисла  си  го.
и  на  мен  една  приятелка  като  и  казах  че  нещо  взех  да  откачам  вкъщи  ми  отговори -  еми  аз  когато  и  да  ти  кажа  да  вървим  на  някъде  ти  все  не  искаш  и  аз  спрях. Стана  ми  криво  защото  наистина  и  аз  незнам  какво  искам . Хем  ми  се  ходи  някъде - хем  за  никъде  не  съм. Абе стана  малко  объркано  и мойто:)))
Иначе за сега се чувствам добре. Утре ще се обадя на доктора ми защото не съм ходила при него от миналия месец и е време вече:))))
След прегледа пак ще пиша какво е станало.
iarsen  миличка стискам ти палци дано всичко мине добре. важното е че щом пишеш още не си се паникьосала , което е идеално. Аз първия път се бях шашнала:)
Лека вечер ви желая

# 131
  • София
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!
Здрави и добрички бебчовци!  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ЦВЕТЧЕТАТА НИ!
Да са цветни и лъчезарни!  bouquet

Ая, Саня, големи са сладури. Много мило ми става всеки път като видя бебче на съфорумка.  Hug
Ая, кажи колко са наддали.

larsen, стискам палци ако не стане бързо, поне да е леко.  Praynig

За скрина. Чудя се дали да не залепя на дъното на чекмеджетата самозалепващо се миещо фолио. newsm78

На мен ми се смъкна корема от днес. Бебка вече не ме рита в ребрата а около пъпа, все едно съм пети месец. И се чувствам определено различно. За съжаление не положително различно. Нещо ми е дискомфортно. Нищо не ме боли, но е някак... абе различно. Имам си нерегулярни безболезнени контракции, както и преди, имам си и боцкането. Малко ми е замаяно и ми се повръща от време на време. Изморявам се буквално от стотина метра ходене.
Надявам се да изкарам до петък. Rolling Eyes Разчитам на това, че не ме е хванал синдрома на гнезденето и определено ми пука! Ама може ли човек да разчита на толкова относителни и теоретични признаци...

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!

Ларсен с теб сме, чакаме хубави новини, дано всичко мине бързо и леко!

Аз утре съм на преглед при лекаря, който ще ме изражда и чакам с нетърпение да каже дали имам признащи за скорошно събитие или напротив. На мен ми се струва, че ще си чакаме термина, още повече че наш бебо хич не е ориентиран в позата си даже, ама то знае ли човек! Като гледам колко бебета имаме вече в тази уж "априлска тема"!

Днес си направихме с таткото една хубава разходка и си купих една блузка за изписването и на татито една новичка за същия повод, че аз вляза ли в болницата той сам нищо няма да си купи.
Абе хора вас не ви ли болят краката-имам предвид отдолу-като подбити. Аз съм само + 10 кг., глезените ми са добре, обаче отдолу стъпалата ми са като размазани понички-ужас! Това ми е единствената пречка да ходя като кон с часове-просто краката не ми издържат-иначе елате ме вижте! И аз имам още мъничко да гладя, пък гладенето ми е от най-омразните занимания, но нали съм си вкъщи вече, нямам оправдание.

Много приятно празнуване на всички и целувки от нас!

# 133
  • Пловдив
Ларсен, тук съм (за съжаление). И мен ме е затресла предродилна депресия май. Цял ден съм с настроението на Пролет. С изключение на единия час, в който ми дойдоха гости ... ми е супер криво. Не ми се говори, а и няма с кой... Вече ми и писна да ми с включват на icq  и скайпа с въпроса "кво става роди ли"  #2gunfire Направо ме тресат луди нерви, реве ми се постоянно...
Айде поне това да някакъв знак. Снощи пак бях убедена, че е-е-еей сега ще започне, ама НЕ. Ми... като е не - ще си чакаме.
Добре, че разгледах снимките на близнаците на Ая и на принцесата на Саня, та да ми се пооправи настроението Simple Smile Големи са сладури пу-пу  Hug

# 134
И аз така, гледах снимките на бебоците и ми се пооправи настроението.  Peace Пък и пепи в момента глади  Mr. Green та съвсем ми се оправи Blush

Общи условия

Активация на акаунт