От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 838
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ МАМИ И ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ БЕБЕТА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!
ЧЕСТИТО СТРАЧИ!

И ЧЕСТИТО - ВЕЧЕ Е АПРИЛ newsm44
желая на всички леко и успешно обебяване и много ви прегръщам!

... и качествени шеги днес по случай 1 април  Wink

# 106
Пожелавам Ви приятно прекарване на днешния хубав ден!

Честито бебенце на Maniq77!

С това прекрасно българско мъжко име е адаш на моя син...

Страчи, честит ти имен ден! Извинявам се, но на кое цвете си кръстена?

# 107
Страчи, честит ти празник-пожелавам ти най-лекото раждане на най-красивата мома reverance Да сте живи,здрави и много щастливи!

# 108
Честит празник на всички и честито на новите мами и техните бебочета!!! lovekiss lovekiss lovekiss
 Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 109
Честито бебе на мама Мания-нека малкият Васил расте здраво,усмихнато и  игриво дете и много да радва мама и тате!
 Честит празник на всички , и най-вече на носещите имена на цветя.

# 110
Момичета,аз от вчера се подготвям за раждането.Тъкмо ви се похвалих във форума,че се събудих като нова и нищо не ме боли и следобяд се започнаха контракциите.Не бяха на равни интервали и не им обърнах особено внимание.Малко по-късно ми падна и тапата ,а тази сутрин прокървих.Още от вчера,разбира се водя разговори по телефона с лекарката,която ще ме изражда,защото макар и второ раждане, някои неща ме шашкат.Днес бях и на преглед,нямам разкритие,само 1,5см., и май ще си карам на болки още някой друг ден.Стига да не се спукат водите,тогава вече всичко ще е ясно.Започва се.Стискайте палци!!!
Ще пиша редовно докато съм вкъщи,за да ви осведомявам как протича при онези,които няма да имат щастието да родят за 2-3 часа. Sad

# 111
  • гр.Варна
Здравейте и от нас!
Честита ЦВЕТНИЦА на всички празнуващи!!  bouquet
Честито на новите мами!Виви_ан,изуми света:)
Ние сме си все още 2 в 1.Бебо е толкова нагоре,че го усещам как ми подритва гърдите:)Трябва да стискаме още малко,че нашето татенце днес замина за София и ще се върне в петър,а аз съм при мама и татко,че ме е шубе самичка у нас:)

ЛАрсен,с теб смеbouquetПиши как сте!Желая ти по-скоро и много бързо да родиш:)
И аз съм със 1.5-2см разкритие,ама........няма май да сме скоро.......надявам се
Лек ден и весел празник на всички Ви:) Hug  bouquet

# 112
 Laughingздравейте отново преди малко говорих с МАНИЯ 77 бебо е в ковиоз защото сее нагълтал с околоплодна течнос и още не са и го дали да го види . И както предполагати се чуства много гадно оговорихме се да отида по време на свиждането което е в 5.00 и после ще ви дам още информация.

# 113
Честита Цветница, априлчета! Честит имен ден на всички с имена на цветя!   smile3525

Честито и на всички нови мами! newsm51

Стискам палци за бързо възстановяване на бебчето на Мания 77 Praynig Praynig
larsen, бързо и безболезнено раждане!  Praynig Praynig

# 114
Честит имен ден на всички с имена на цветя! smile3525 smile3525 smile3525

Честито и на всички нови мами! newsm51

Хубав ден ви желая   bouquet

# 115
Честита Цветница,  preggo!

Честит имен ден на всички цветя от априлския отбор! Леко раждане и да гушкат скоро здрави и весели бебчета!

Честит малък Васил на Мания 77! Дано юнакът скоро е при мама!  baby
Ларсен, стискаме палци всичко да мине бързо и възможно най-безболезнено за теб и бебче!  Hug

# 116
Днес много празнично го раздавате coolcool, почти няма активност Crossing Arms......затишие пред БЕБЕбуря надявам се! smile3521
larsen,аз бях убедена, че си следващата newsm78,не зная защо. Просто след това чувство на лекота си помислих, че си ти наред Mr. Green!
Стискам и аз палци бебчо на мама Мания 77 да се оправи много бързо за да се гушкат с мама! smile3522
style, благодаря omm, значи все пак има надежда и аз скоро да се обебя Blush,макар че не бързам чак толкова- когато си реши, то с рогато на глава не може да се излезе! tongue
Melodiya, аз те моля да ми смениш термина, че от три месеца забравям да кажа smile3538.Официалният ми термин е 15ти април, 18ти беше от първия ехограф,ама ако се водя от него,трябва да ви пиша от родилното вече  Stuck Out Tongue Winking Eye,така че....май ще си останем за 15ти, а току-виж и за теленце изчакаме! newsm36
Ние изпрахме мокетите и диваните.....сега е едно свежо като след пролетен дъжд  umbrella
Все си мисля, че днес ще има доста бебенца smile3506. По първоаприлски ще изненадат мамите и татковците smile3508
Приятно изкарване на празнуващите днес! Да си носят имената с много здраве! smile3525 smile3525 smile3525
P.S.  Confused:Един въпрос към вече родилте мами Confused:: имаше ли следродилна депресия? Може би не под формата,която я описват в книжките, но някакъв "душевен" дискомфорт?Благодаря ви предварително за отговорите!  bouquet

# 117
SISSI    При мен депресия няма...все още ,мисля че няма и да има,но първите 2-3 дена у дома си бях доста притеснена и напрегната..дали ще имам достатъчно кърма,дали ще се справя,дали тва дали онова..абе за вс.се притеснявах но със всеки изминал ден ставам все по уверена в себе си ,организирана и спокойна 1Мисля че това с депресията някои "лигли "сами си го правят,трябва да сме силни!!!!.....само да не обидя някоя мама в депресия....SORY за което Hug
Да се похваля вече съм - 15кг.,5 дена след раждането ми спаднаха оттоците,явно съм задържала вода  и маи е от това ,иначе се храня редовно и здравословно,пак и угаждам със сладичко(не мога без него)-нали трябва да имам манджа и за Валентин Grinning
остават ми още 10

# 118
Честит имен ден, Страчи   bouquet
Честит имен ден и на всички останали, които днес празнуват   bouquet.

Честито и бебче на Мания 77 - всичко ще е наред с бебето  Peace.

За депресията, ами аз съм с такава  Shocked. Не ми е хрумвало да се самоубивам още де  Mr. Green. Но то `депресия` е странно понятие, щото при мен се изразява в яко нерви и рев. Вече не рева, но в родилния се разстойвах от най-малкото нещо, свързано с бебетата  ooooh!. Сега се нервирам от дребни неща, особено на бабите около мен понякога  Crazy. Та това е моята `депресия`  Whistling.

# 119
Благодарение на нашата леля имам вече две снимки качени на бебоците ми - ако искате, заповядайте да ги видите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт