От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 836
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Утре ще ходим ли на училище  Simple Smile
Еми... да ходим. Може да кажат нещо за преносването...  Joy  Joy  Joy

# 91
ДОБРО УТРО,СЛАДУРКИ!!!
 Hug
Честит празник на всички ЦВЕТЯ,слънчеви усмивки,щастие и мн.здраве пожелавам на вс. празнуващи!!

Да е честито синчето- Васил на МАНИЯ77,Да е здрав ,да слушка и да сте мн.щастливи,цялото семейство!!!!

Style,благодаря ти,като имам време ще се пробвам с албумчето,забелязвам че мамите с второ маи имат повечко време да пишат в форума,макари са с 2 грижи.явно се оправят по добре от нас,дето сме без опит #Crazy
 Simple Smileееееееххххххххх,как ми се идва на училище и на мен!!!
........а днес ми беще термина??? Mr. Green

# 92
Честит празник на всички цветенца ! Да си носите със здраве и късмет имената !  Hug
И аз като едно видно цветенце да ви почерпя  Mr. Green Така ми се е дояла еклерова торта...
Blush

# 93
Честито бебе Васил на мама мaniq77
 smile3525 smile3525 smile3525

Честит празник на всички цветя
 newsm51 newsm51 newsm51

Забелязвам, че ми е все по-лесно да следя "разговора" и не изпускам нищо от темичката  newsm78 И тъй като аз не съм станала по-редовна в мамма.ком... явно личи си, че април започва  Joy

# 94
Честита Цветница на всички именнички и техните близки именници! Да ви радват само весели цветни случки !   bouquet
Честито на мама maniq77 да и е расте здраво бебето и да стане голям ерген
  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Дейзи много са ти хубави момите, и с тези големи очи и двете като картинки са, както се казва по моя край "пу да не са им урoки" Simple Smile
Хайде хубав Цветен празник на всички да сте засмяни всички днес като  цветята   bouquet  И дай боже много бебета днес с леко раждане Simple Smile  Hug

# 95
Честит Празник на всички, които днес празнуват
Честит момък на мама maniq77! Много здраве и щастие!

# 96
На maniq77 честит мъж Васил! Много щастие и усмивки пожелавам на цялото семейство.
Браво, само 1 час и 10 минутки преди термин - това се казва точност Simple Smile.

Честит празник и на всички празнуващи с имена на цветя!

maraya75, когато се роди Руми, ми беше много трудно - не намирах време дори да се изкъпя, да не говорим за спане или нещо да направя за себе си. Поглъщаше изцяло денонощието - кърмех я на поискване и не можех нищо да запланувам. Възможно е сега да стане пак така, въпреки, че вече имам известен опит. А може и да се презастраховам в момента, като гледам да прекарвам време там, където ми е приятно, че после......... Едно е сигурно, сега всичко съм приготвила за бебето, а преди се наложи майка ми да пере, глади, чисти и пр. докато съм в болница. Вероятно 2-те години майчинство все пак са ме мобилизирали поне мъничко Simple Smile))

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 11:41 от Style

# 97
ЧЕСТИТО НА ВЕСЕЛИНА МИТЕВА  , НА ВИВИ АН И НА МАНИЯ_77, ВАНЕСА, НИКОЛА И ВАСИЛ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЕНЕГРИЧНИ ДЕЧИЦА Simple Smile  Flowers Sunflower Flowers Sunflower baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ИМЕННИЦИТЕ !!! И НА ВСИЧКИ  МНОГО ЦВЕТНИ ДНИ !!! Flowers Rose

И да не вземете да се пошегувате с половинките, ПЪРВОАПРИСЛКО, че ще раждате - че горките мъже.........Хем че на мен ми мина и такава идея ..... Joy, но се спрях на друга, която свърши почти токлова добра работа  Wink

# 98
Честито бебче на мама Мания77 и от мен  bouquet
Да расте много послушен и здрав малкия мъж  baby_neutral
И аз мисля утре да отида на лекцийката (естествено ако не съм родила, но засега няма такива изгледи)
Честит имен ден и на всички празнуващи цветенца   bouquet   bouquet   bouquet

# 99
  • Пловдив
Честит празник на всички и честит имен ден на имениците!!!
Честит син на мама Мания77! Жив и здрав, много послушен, а на нея бързо възстановяване!!!
smile3525 smile3525 smile3525

# 100
Честито бебе на Maniq77! smile3525
Честит празник на всички и честит имен ден на празнуващите!

# 101
  • Пловдив
Аз пак не мога да спя и нервите ме гонят с пълна сила- чак не мога да стоя на едно място...  rotfImao
Ох, и аз да се оплача, че се чувствам така. Sad Confused CryНе зная какво ми става, дали е от притеснение или по-скоро от вълнение. Thinking Naughty ooooh! Получавам страшно сърцебиене от няколко дни, както и екстрасистоли.  Зная, че си имам проблеми, и за мен това е нормално в 9-ти месец, но все пак е доста обезпокоително. Дано скоро да идва бебчо и всичко да е наред.

# 102
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА! ДА СА ИМ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ СЛАДУРЧЕТАТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ЦВЕТНИ МОМИЧЕТА И НЕ САМО НА ТЯХ, А И НА ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА! НЕКА СА СЛЪНЧЕВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 103
Честити бебчета на всички мами
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя
Страчи честит имен ден
Илит много успешни покупки си направила  newsm10

# 104
Честит юнак на Maniq77!   bouquet

Страчи, да ти е живо и здраво името!   bouquet

Да ви се похваля - току що си проверих сметката, най-после си получих парите от НОИ за февруари newsm44. Май са повече отколкото трябва да бъдат  Thinking, но не мисля да се занимавам с това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт