От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 835
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебоците!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
queenmab браво на теб, дано да имаме твоя късмет Simple Smile
neci мойто бебе е с глава 9см. споко, и термина ми е 2 седмици след теб Simple Smile
Пролет може и да познаеш Simple Smile от вчера ме боли корема не е спирал ... Но не искам да раждам на 1 или 2ри, ха дано е след това Simple Smile А при теб какво стана? казаха ли ти ще раждаш ли нормално или ще трябва секцио?
Цунки от мен  Hug

# 76
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДейзиГ Браво на бебка и на теб, а водичка даваш ли й , просто питам от любопитство, че много противоречиви мнения по въпроса

Даваме глюкоза 5% заради жълтеницата. Първите дни след изписването трябваше да пие по 120-140 мл. на денонощие, а сега си допива втората банка.

# 77
Честита дъщеричка Ванеса на Веселина Митева и татко Филип! Както послушно е излязла тази сутрин, така да продължава да ги слушка и да ги радва занапред!
Честито синче и на Виви_Ан! Тя направо ме смая, защото терминът й съвпада с моя, а аз днес цял ден се успокоявам, че има още много време smile3503!
Ние зациклихме в търсенето на кошарка. Бяхме харесали една и обиколихме 4 магазина и никъде я няма smile3506. Обещаха да ни доставят през седмицата.
Прегръдки от мен!  Hug  Hug  Hug

# 78
Здр.момичета! Simple SmileДа се  отбия за отчет че СТРАЧИ ми напомни на лични и  да   споделя че   и мен ме тресе яка треска след раждането,и Минев ми носи чай в родилното преди да ме изкарат,но за 20-30мин.минава,а после вдигнах и температура ,но за 2 часа и тя ми спадна и всичко беше ок,явно бях изгубила доста кръв ,нали ме чистиха,но и преливането ми се размина.

А за албумчето на Валентин,качих още 2 снимк(1та не е нагласена,от 2-я ден в къщи ни показа среден пръст да разберем ,кой командва в тази къща-беззъбия началник!Ако някоя мама има време може да ми поправи грешката,че май съм направила втори албум,ама много съм невежа  Embarassedа нямам време да разучавам!!

ДеизиГ,какво ви казаха за кръвта на пъпчето?И Валето имаше ,но като гледам се е  разранило от мн.шаване от памперса и почти  е на падане,иначе не е зачервено,няма признаци на възпаление,и аз го почиствам редовно със с пирт и топоцин!И ние сме на поискване и на глюкоза за жълтеницата,ще ми кажеш ли за колко време минава и тя?
А иначе си докатрахме пъпчици от претопляне(изликувахме ги с едно мастило)и  конективит от селената и сега слагам мехлемче ,но почти му мина оченцето,явно там си има някаква вътрешна зараза,щото педиатърката каза че вс.дечица от там така  и ги изписват.Само от това не съм доволна,от тази клиника! Sad
ЛЕКА НОЩ,и  да видим коя ще е следващата!!!??? Hug

# 79
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
С риск да ви досадя с моите деца ще постна линк със снимки на Габи и Теди
http://dezygg.multiply.com/photos/album/3

Малая лекарка каза, че вече зараства пъпа. В началото и на нас ни казаха спирт и Топоцин, а сега само спирт. Днес купихме и стерилни малри да слагаме между памперса и пъпчето.
За жълтеницата минава до към двайстия ден. Теди още жълтее в лицето и в очите, иначе тялото и се е изчистило.

# 80

Честито синче на Виви_Ан! Да расте здрав и много,много щастлив!
Аз днес чистих прозорци clean, утре трябва да дойдат от фирмата за почистване на мокети и мебели clean.....и вече спокойно мога да раждам! Mr. Green Ама и аз си пожелавам раждане като на Веси, както и на всичко останали го пожелавам! Blush Обаче признаци-никакви, на мен и коремът не ми е паднал,а така се надявах да е скоро Crossing Arms, че вече нямам търпение.....както и повечето от вас де! Laughing
Лека нощ от мен! smile3524 Ако някой тръгне да ражда- леко и безболезнено  bouquet!!! Вече това ще ми е пожеланието всяка вечер! Mr. Green

# 81
neci, напълно нормална си е главичката на бебечето ти, не се притеснявай. На моето беше 9,3 см преди 10 дни. Но щом чакат разкритие 10 см по принцип, значи би трябвало и главичките да са около тази цифра.......
ДейзиГ, много трогателна гледка. Напълниха ми душата... И аз много искам и второто да е момиченце, но така и не му научих пола със сигурност..... Да са ти живи и здрави и все така гушкави Simple Smile))
maraya75, супер снимки - използвах твойте думи да ги кръстя, но ако искаш, като влезнеш на сайта с общия юзернейм, избери си твоя албум и в долния ляв ъгъл има edit   add photos    delete. От тук можеш да си променяш имената на снимките, коментара, да добавяш нови и да изтриваш, ако нещо не ти харесва Simple Smile))
sissi, изобщо не е задължително да ти падне корема Simple Smile. Просто ще отнеме повече часове раждането, ако започне от високо ..... Но откакто прочетох как мами раждат за по 2-3 часа, всички представи ми се разбиха - сега съм настроена за лесно и бързо раждане.....Дай Боже на всички ни Simple Smile

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 23:16 от Style

# 82
Илит, Благодаря ти че си сложила снимките на бебка където им е мястото!   bouquet newsm10  love001
И искам само да уточно нещо..Таткото от вълнение е сбъркал см на бебка..не са 53, а 52.

# 83
  • София
Аз пак не мога да спя и нервите ме гонят с пълна сила- чак не мога да стоя на едно място...  rotfImao

# 84
Честито бебе на Виви-ан!    bouquet

Честита Цветница на всички! На всички Цветя весел празник и леко раждане!

След прочетеното за бързото разждане от 2 часа, надеждата се върна в мен  Grinning Първият път раждах почти 12 часа, но явно може и за по-малко Simple Smile
За симптомите на раждане - миналият път денят преди да родя цял ден се мотах навън, вечерта ходихме на купон и нямах абсолютно никакви признаци за раждано, но ми изтекоха водите към 2 часа през ноща и така започна всично.

# 85
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
ПРАЗНУВАЩИ ЦВЕТЕНЦА!!!

Ето една почерпка от мен

Да видим колко бебоци ще изплачат днес Peace

# 86
 newsm51здравейте и отмен имам ме си ново попълнение в форума снощи мaniq77 e родила в 22.50 в бургас момченце Васил  3.250гр и двамата са добре .
В 11 ще отида да я видя и ще ви докладвам повече.
 CryА  аз явно ще си чакам ли чакам.
оооооо колко съм ........ забравих да честитя на всички празника да са живи и здрави .

# 87
  • БГ
здравейте Hug честита Цветница на всички и имен ден на носещите имена на цветя!  bouquet
честито на мама мaniq77 ,да е живо и здраво и много да я радва!  babysmile3525 smile3525 smile3525
и моя корем не се е смъкнал,нямам никакви признаци за раждане, настроила съм се и аз от самото начало за бързо раждане,надявам се като отида на някой от прегледите да кажат че е време и ме оставят там, ама да видим.............хубав ден от мен   bouquet

# 88
  • Пловдив
Честито на Мания77!
  bouquet   bouquet   bouquet
Да и е жив и здрав малкия Васил!
  bouquet   bouquet   bouquet
Честит Имен Ден на всички цветя!
  bouquet  bouquet  bouquet

И да видим днес - на 1-ви април - кое бебе ще се изшегува с майка си и ще се появи на бял свят... Joy

# 89
  • Пловдив
Утре ще ходим ли на училище Simple Smile
то... май не останахме много...  newsm78
Та, да вземем да си кажем кой има намерение да ходи ако не роди до тогава, че да не се окаже, че някой ще си седи самотен на голямата маса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт