От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 827
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте момичета и честито на всички нови мами! Изключително приятно съм изненадана за всички мили пожелания към мен и малкия Борис, не очаквах, че някой се е включил да ви каже (благодаря ти irka)!

Наистина каква тенденция за по-рано раждащи се бебета този месец! Не предполагах, че ще родя 18 дни преди термина! Отидох на преглед на 26-ти вечерта и се оказа, че имам 4-5 см. разкритие и контракции, които не усещах въобще. Пратиха ме за багажчето от вкъщи, върнах се в болницата към 12 през нощта и в 4 и 30 изплака малкия бузан Борис - 3600 гр. и 50 см. (опитвам се да си представя до термин колко щеше да стане  Heart Eyes) Контракциите ми не само не бяха болезнени, но и въобще не ги усещах... Не знам как е възможно такова нещо, лекарят ми все ме питаше усещаш ли я тази, направо ме беше срам да казвам, ами не... Напъните обаче ги усетих и това си беше и най-трудната част - напъвай, напъвай, май не се справях особено добре, но така или иначе бебчо изскочи без да ми правят епизиотомия. Вече сме вкъщи и засега само яде и спи милият кротушко!

Пожелавам на всички такова леко раждане!

Раждахме легло до легло с рениборо, нейното момиченце се казва Ванеса.

Целувки!

# 61
КАКВИ РАДОСТНИ НОВИНИ,УРРРРАААААА!!
ЧЕСТИТО НА ВЕСЕЛИНКА И ВИВИ-АН И ТЕХНИТЕ ТАТКОВЦИ!!!!!

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВИ,КРОТИЧКИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА, БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ У ДОМА!!!!

# 62
Честито на Виви и Веселина, прекрасни новини!

Като се сетя как с Виви се запознахме във втория месец-още нямахме коремчета, а тя сега вече гушка бебче! Ще взема от вълнение и аз да родя!

Само искам такова раждане като на Веси, но тя си го заслужи с мъките и притесненията преди това!

# 63
  • Пловдив
Добре дошла Куинмаб Simple Smile
аз да си питам ...
като ти казаха, че имаш разкритие и контракции, които неусещаш... всичко естествено ли си протече или по някакъв начит те стимулираха? Аз се притеснявам, защото моя док нали не иска да ме проверява за разкритие, а и тоновете не са ми следяли до сега... та да не би да съм си готова пък да си седя спокойно в нас  Blush

Забравих ЧЕСТИТО И НА НОВИТЕ МАМИ   bouquet  bouquet  bouquet
днес явно е предпочитанден от бебоците Simple Smile
Ние днес напук на лошото време направихме една дълга разходка по магазините... дано да сме направили някоя магия Simple Smile

# 64
Честито на Виви  bouquet! направо не можах да повярвам като прочетох новината, понеже сме с една и съща дата и то към края на месеца, та.....направо си се стреснах Shocked, все ми се струва толкова далече, ама май хич не е Rolling Eyes

# 65
Айде изгледах поредния епизод на " Такъв е живота", изплаках една кофа със сълзи  Blush а ЗАЩО ДАВАТ САМО СЕКЦИО, ИСКАМ ДА ВИДЯ НОРМАЛНО  newsm78 Като влезна във форума, все нови бебета и вълнението нараства... ИСКАААААААААААААААААМ ДА СЪМ СЛЕДВАЩАТА С БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Crazy

# 66
  • БГ
и аз гледах " Такъв е живота" и ми стана много мъчно, и  дават само секцио, направо ме хвана страх отсега  #Crazy

# 67
  • София
Да бе и аз искам да видя нормално раждане... ама не много подробно, че ще ме хване шубето  Crazy
Бенита, ти няма ли вече да вземеш да ни зарадваш, какво само се ослушваш  Blush (да не се обидиш, сигурно не ти е много леко). Аз се притеснявам какво ще стане, ако взема да преносвм както нямам уговорка с лекар, ама имам още време за сега.

# 68
  • Пловдив
Честито на Виви Ан!
  bouquet   bouquet   bouquet
Да са живи, здрави и щастливи цялото семейство!

Бенита, ама вярно много познаваш.  Joy  Веднага след като ми се обади Веси, се сетих как предположи, че и тя ще ни изпревари. Grinning Този сън за котката, дето ражда, може и да означава нещо...  Mr. Green
Моят доктор е на някаква конференция ли, конгрес ли  newsm78 този week-end и сега пък ще гледам да не раждам до понеделник.  Crazy
И за успокоение на всички ни - с изчерпало се вече търпение - Веси каза, че преди да и се спукат водите е нямала абсолютно никакви призаци за скорошно раждане.
Мами, много са ви сладурски бебчетата на снимките.  Heart Eyes  На ден по 10 пъти ги разглеждам. Марая, твоята снимка на малкия пикльо Grinning може и някой конкурс да спечели.  Grinning

# 69
Filka, и моя док е на конференция  Crazy

# 70
queenmabb, много се зарадвах на разказа ти. Вторият за деня, който вдъхва оптимизъм Simple Smile
И благодаря за името на Ванеса на Рениборо, албумчето й си има вече почетно заглавие. Статистически е най-голямото бебенце до момента, но ще броим "наесен", че сигурно ще ни изненада някое доизносено или преносено великанче Simple Smile))

................
И за успокоение на всички ни - с изчерпало се вече търпение - Веси каза, че преди да и се спукат водите е нямала абсолютно никакви призаци за скорошно раждане.
................

Абсолютно го потвърждавам!!!! Очаквах Руми да се роди чак март и на 14 февруари вечерта, след като се прибрахме от празнуване, киснах и във форума до към 1 часа, легнах и и не можах да заспя - така се започна. Дори не бяхме довършили ремонта - голяма изненада поднесох на близките си, яко ги озорих...... ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГААААААААААААААААА.........

# 71
Filka и аз така, ще стискам краката, че нали Йончев го няма Rolling Eyes, ама то знае ли се...неговата прогноза беше че няма да е толкова скоро, дано познае де.

# 72
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА

Да ви се похваля. Днес сутринта видяхче кръв по пъпчето на Теди и я заведохме в болницата да я видят .Премериха я и се оказа, че е наддала 270 гр. за една седмица. С предните 60 гр. е пораснала с 330 гр. от изписването. Все още е само на кърма и се храним предимно на поискване.

# 73
Честито на Виви Ан и Веселина Митева!Да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват!
ДейзиГ Браво на бебка и на теб, а водичка даваш ли й , просто питам от любопитство, че много противоречиви мнения по въпроса newsm78
Цитат
Да бе и аз искам да видя нормално раждане... ама не много подробно, че ще ме хване шубето 
[/color]
" Такъв е живота"Нормално раждане , е не много детаилно дават в епизодите Шейново, мисля, че в предпоследния епизод.
Бихте ли споделили какви са размерите на главичката на бебчетата при последното мерене, че мен само ме плашат, нашата беше 9.5 последното мерене

# 74
честито и на виви-ан
и нека малкото бебче носи много радост на мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт