От плода на нашата любов АПРИЛ ще дойде с нов живот!

• 17 866
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Честито на НеСпаска!!!  bouquet
Да й е живо, здраво и щастливо малкото Ламче! Hug

За гладенето - мразя го и го правя само в краен случай, но да гладя мъничките дрешки ми доставя огромно удоволствие Heart Eyes Чак се учудих от себе си Wink
За отношението на роднините и приятелите - толкова внимателни са станали, чак ме дразнят. А като започнат да ме питат какво ми се яде, дали ми се яде, искам ли това или онова ...  #Crazy
За излизането - почти винаги се разхождам или шофирам сама, много рядко с придружител. Но задължително с телефон в чантата.

Остават ми само 3 дена ... вече съм притеснена и нетърпелива Praynig Praynig

# 151
  • София
Честита малка принцеса на Ламята неСпаска! Чудесна новина!
Да расте здрава и красива, огромна радост за мама и тати!

Момичета, как се добавя албумче при снимките на бебоците, че да кача и аз 2-3? Гледах, гледах не можах да разбера как се прави нов албум...

Айде, викат ме от спалнята - вряяяяяяк, вряяяяяк  Heart Eyes

# 152
  • София
Добро утро, момичета!

Честита принцеса на Ламаята! Да я радва много, много да я слушка!

За депресията - не мисля, че депресията е лигавщина. Различни хора реагират различно на емоционалните промени, а в съчетание и с хормонални промени, мисля, че става страшно. Аз съм склонна на меланхолии и депресии, въпреки че успявам до сега да се справя някак си, въпреки че не знам като почне спада на хормони след раждане, как ще се справя, ако нямам емоционалната подкрепа на близките ми. Другото средствао против депресии е компанията на хората. На мен, например, ми се отразява страшно зле стоенето вкъщи сама. Въпреки че с кеф спрях работа, че ми идваше нанагоре, но сега осъзнавам, че това ми е давало разнообразие иобщуване с хората. Настроенията ми се менят буквално за минути - от щастие, седейки на пейка на слънчице и хилейки се като пача  Mr. Green , до меланхолично-тъно настроение, незнайно защо  Cry . Но и аз съм от хората, дето не обичат да излизат сами.

В този ред на мисли, мисля, че приятелите не трябва да се отдръпват от нас. Все пак ние сме просто бременни, не болни. И все още можем да говорим и за други неща, освен бебета и киселини.  Sunglasses

Пролет, за желанието на мъжа ти да излиза, ами и моя е така. Не знам какво имстава, явно искат да наваксат всичко, преди да се роди бебето. И други приятелки са ми се оплаквали от това. Дано да се освестят и да осъзнаят, че и ние имаме нужда от излизане и срещи с приятели.

Днес се разходих вече до лабораторията да дам кръв и урина за изследване, времето е супер  newsm08 . Навръщане си купих един козунак, ммм, сега хапвам, много е вкусен  newsm53

Айде, хубав ден. Да видим коя е следващата мама  newsm03 mamma

# 153

Честито на мама Ламята неСпаска!Безброй усмивки и радости с малката ламичка!

# 154
Честита принцеска
на Ламята НеСпаска!

Ех, колко се зарадвах за нея! Сигурна съм, че този път щастието им ще бъде безоблачно и нескончаемо! Hug Hug Hug

# 155
Честита Амелия на Ламята неСпаска. Да им е жива и здрава и много радост и щастие да им носи Simple Smile

queenmabb, На този сайт е малко наопаки. Първо избери Upload Photos и гледай да е чекнато горе в десния ъгъл  New Album. Чак след като си качиш снимките, ще се появи прозорец Album Details, където можеш да му дадеш име. Т.е. трябва да има минимум една снимка, за да съществува новото албумче, иначе автоматично системата го изтрива. Няма опция за празен албум..... Чакаме с нетърпение снимките Simple Smile)))

# 156
Честито на Мания77 и Честита малка принцеса на Ламята неСпаска! Да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват!
И аз отивам да хапвам козунак Peace

# 157
Честита дъщеричка на Ламята!!!Да расте здрава,красива,щастлива и игрива,за радост на всички,които я обичат!!!

# 158
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте  bouquet  bouquet
честито на мама Ламята НеСпаска  HugДа и е живо и здраво детенцето и много да ги радва,а на нея бързо възтановяване  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета на мен утре ми е термина и вече нямам никакво търпение Rolling Eyesно нямам и признаци за раждане ooooh!След термина на другия ден в сряда съм на Жк и много ме е страх,защото няма кои да доиде с мен,и се надявам да не ми изтекът водите в трамвая или някаде по пътя EmbarassedДок каза че от сряда почвам да ходя през ден при него и ако не родя до 10-тина дни ще предизвика раждане Rolling EyesМного ми се иска бебчето да тръгне само тия дни и да не се налага да го предизвикват Rolling Eyes
Имам чувството,че и аз като Бенита ще преносвам Rolling Eyesневярвам да се роди на термина си (утре) Rolling EyesВече съм мнооого отчаяна Rolling Eyes Rolling Eyesтака искам всичко да мине и да си гушкам и аз бебо Hug Hug

# 159
Отчет : Пуснахме микробиология, мериха тонове, мериха ми таз, гледаха ми матката и заключението на док - ще се ражда до 10 дена максимум, следващ преглед няма да има, чакаме да ми изтечат водите  Crazy
Мериха ми тоновете в родилното и докато чакам една мама мина и ме позна, каза, че е от априлките, ама не пишела, само ни четяла и е родила преди няколко дена, мина набързо и не разбрах ника и. Но както каза Марта - известните сме си известни, всички ни познават
Mr. Green

# 160
  • София
Ами Страчи, тогава ще чакаме включване от теб Simple Smile

# 161
  • Beyond the Frontiers
Не знам депресия ли е, какво е ???? Ама вече наистина почва да ми писва. Най-вече от постоянното очакване. Пък признаци за раждане - трънки. Поне някаква контракцийка или болежка, пък то  Crazy И като гледам как майчетата раждат за по 2 часа леле  #Crazy
Аз ще отида довечера на преглед, пък да видим какво ще кажат този път. Предния път казаха, че термина ще е по-напред, ама то божа работа.
Не са ми правили и запис на тоновете само ги слушаме, ама май само при запис могат да разберат дали имаш контракции, така че утре ще ходя  и на запис.

Да не забравя
Честити бебоци на всички нови майчета!!!  bigdance2А на всички чакащи, бързо и безпроблемно раждане!

# 162
  • Стара Загора
Ние с малкия мишок ходихме на първа консултация- наддала е почти 700гр за 15 дена и вече е 3500 гр  Heart Eyes Купихме и столче за кола и вече го изпробвахме- бебо гледаше доста учудено  Laughing С това гадно време не можем да излезем на разходка  #Cussing out
За депресията- при мен не е точно депресия, а по- скоро умората и недоспиването покрай бебо си казват думата  Crazy

# 163
  • В реалността
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ Hug

Радвайте се на незабравимите мигове с цялата си душа  - много щастие и положителни емоции

Да ви се оплача - от 3 дни не съм на себе си и само си поплаквам. Нали с мъжа ми решихме, че няма да кръстим детето на никого и той като казал на техните - стой та гледай #2gunfire. Сега вече не ни се обаждат, баща му изобщо не е "понесъл" добре новината и са непреклонни, че детето трябва да се кръсти на някой от тях. Пак ще почнат манипулации и натяквания #Cussing out А в началото мъжа ми дори искаше ако е момиченце да го кръстим на майка ми. Тогава и война щеше да почне сигурно... И накрая или той или аз ще се скараме жестоко с тях, а изобщо не искам да си разваляме отношенията. За уважението - аз си ги уважавам, но главата ми не може да побере такава простотия - как може да реагират по подобен начин.Сега излиза ,че трябва да се съобразявам с тях как да кръстя СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ. Ще кажеш, че не аз съм се тормозила 9 месеца, ще се мъча цял ден да раждам и цял живот ще трябва да го наричам с име което не ми харесва.
Аз съм мниго против налагането на подобни традиции - нека който иска и ги приема да ги спазва, нямам нищо против, но да ми се налага нещо толкова важно за мен, мъжа ми и детето ни..... Close. За мен много по-важно е името да е хубаво и означава нещо, а ако не е кръстено на еди кого си - какво!? - няма да го обичат или ...? Какво означава  тази БУКВИЧКА или онази
Съжалявам, сигурно вече ви досадих, но просто се чувствам много зле и имах нужда да го напиша

Има ли и други тук с подобни "проблеми", зaщото за мен това определено е проблем
и не мога да и за минута да се успокоя, а последните дни се чувствах толкова добре. Но явно е било затишие пред буря.

# 164
  • Beyond the Frontiers
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=16&Board=budeshtima … expanded&sb=5

Това е едно описание на раждане, което заслужава да бъде включено в темата " Смешно ли е раждането?"

За името - ние сме си избрали име и вече сме казали на всички. Бабите и дядовците по принцип нямат проблем, че не е на тях - те и не държат особено на това. Прабабите се пробваха с намеци, ама не мина номера  Laughing Твърдо смятам, че родителите трябва да си решават и да не се поддават на такива манипулации. Те ще се сърдят, цупят и ще им мине. jane_sk не се поддавайте на отрицателни емоции точно в този момент. Имате каде каде по-важни неща за вършене. При мен беше така по повод брака, тъй като аз съм твърд противник и отказах да се омъжвам - мрънкаха ми, даже баща ми още ми се сърди, ама какво да прави. Сигурна съм, че като си види внука и ще му мине всичко, или по-скоро няма да мисли много много за това.
Радвай се на предстоящото събитие и не им обръщай внимание.

Общи условия

Активация на акаунт