Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 11 711
  • 514
  •   1
Отговори
# 465
През лятото наблягам на хидратацията на кожата. Не съм използвала Palmolive досега.

# 466
Любим Душ гел от Palmolive - Благодарение на вложените соли от Мъртво море, кожата става мека и гладка. Сокът от алое вера и маслото от иланг-иланг в състава, я хидратират, подхранват и подмладяват. Добавеният екстракт от водна мента действа освежаващо, успокояващо и ободряващо. Душ гелът Palmolive премахва мъртвата кожа и осигуряват деликатен масаж. Свежият аромат подобрява настроението, ободрява тялото и ума, за да се чувствате като преродени след душ.

# 467
Не съм ползвала Palmolive ,бих опитала.
През лятото ползвам хидратиращи продукти и душ-гелове ,които успокояват кожата след плаж и слънце.

# 468
През лятото приемам много течности, използвам хидратиращи и слънцезащитни продукти. Предпопитам серията Thermal Spa.

# 469
С удоволствие бих опитала душ гел с нежен пилинг и аромат на чистота.

# 470
През лятото наблягам на хидратиращи продукти и такива с висок слънцезащитен фактор.
Продукти на Палмолив съм ползвала и съм доволна като цяло.

# 471
Предпочитам серията Palmolive Naturals.
През лятото се старая да хидратирам повече кожата си, в жегите я чувствам суха и опъната. Пия много вода, мажа я с много хидратиращи продукти.

# 472
Стремя се да пия повече вода, поне 3 литра. Задължително се мажа с хидратиращи кремове - и лицето, и тялото. Предпочитам продуктите от серията Thermal Spa - харесвам ароматите им. Отнасят ме на необикновени веста!!!

# 473
Старая се през лятото да пия поне 2л. вода на ден, използвам подхранващи и овлажняващи продукти, които успокояват и допринасят за свежо усещане по кожата. Харесвам много Palmolive Naturals и бих ги използвала с удоволствие.

# 474
Лятото най-много наблягам на ексфолиране на мъртвата кожа.
За себе си бих избрала серия Palmolive naturals Simple Smile

# 475
  • София
Мажа лицето и тялото с spf и се хидратирам отвън и отвътре с много течности.

# 476
Харесвам серията Palmolive naturals.През лятото пия много вода и ползвам хидратиращи продукти.

# 477
  • Русе
През лятото повече хидратация и слънцезащита.Предпочитам Palmolive naturals.

# 478
През лятото често правя ексфолиране на кожата и след това обилно мазане с лосион за тяло и масаж. Обожавам серията на Palmolive Thermal Spa. Любият ми душ гел и сапун са тези с минералните частици. Миришат на лято и свежест 😍

# 479
През лятото използвам хидратиращи и слънцезащитни продукти. Бих пробвала и шампоаните Palmolive Thermal Spa.

Общи условия

Активация на акаунт