Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 6 691
  • 489
  •   1
Отговори
Без значение дали си на плажа или в офиса, сред планински въздух или пред екрана – лятото винаги намира начин да се промъкне в деня ти.

Слънцето, вятърът, прахът, солената вода или дори студеният въздух от климатика – кожата усеща всичко. Става по-суха, по-чувствителна, по-жадна за грижа. А ние? Понякога забравяме да ѝ я дадем. Но понякога е нужно съвсем малко. Десет минути. Само ти и водата. След разходка. След работа. След ден, пълен с емоции. И грижа, която не тежи, а напомня: „Ти си важен. Точно такъв, какъвто си!"

Palmolive – грижа за кожата с натурални съставки

Душ геловете от сериите Palmolive Naturals и Palmolive Thermal Spa съчетават натурални съставки, балансирано pH и деликатни аромати, за да предложат ежедневна грижа, подходяща както за чувствителна, така и за нормална кожа.

Palmolive Naturals
Душ гел с алое вера, маслина, мед или бадем – съставки, които кожата познава и обича.
●   До 95% съставки от естествен произход*
●   Без парабени и микропластмаси
●   pH, съобразено с кожата
●   Лек аромат, който носи свежест и спокойствие

Palmolive Thermal Spa
Ако имаш нужда от лек пилинг и СПА изживяване у дома, избери серията с морски минерали. Помага за ексфолиране, освежава и поддържа кожата чиста и тонизирана.

Къде да откриеш Palmolive?
Продуктите от сериите Palmolive Naturals и Palmolive Thermal Spa ще откриеш в Лили Дрогерие – сред най-добрите предложения за продукти за грижа за тялото през лятото.

Palmolive превръща обикновения душ в лятно изживяване – ела с нас!
Лятото е времето, когато се стремим да живеем по-леко, по-свежо и с повече грижа към себе си. А добрата грижа за кожата може да бъде толкова лесна и приятна, колкото чаша лимонада в горещ следобед.

Търсим 50 активни участници, които да получат подарък от Palmolive и душ гел от сериите Palmolive Naturals или Thermal Spa, за да го включат в ежедневната си рутина. 20 от победителите ще имат ангажимент да споделят мнение за него в темата, а за останалите 30 сме подготвили кратка продуктова анкета.

Как да участваш?
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.
Продуктите от сериите Palmolive Naturals и Palmolive Thermal Spa ще откриеш в Лили Дрогерие, където също ще се радваме да споделиш своите отзиви от тях.

На 08.07.2025 г. ще изтеглим и обявим победителите в настоящата тема.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 10:21 от Адри

# 1
Не съм ползвала Palmolive, през лятото ползвам повече слънцезащита от обичайно, останалото остава непроменено - максимална хидратация.

# 2
Предпочитам серията на Palmolive Naturals, тъй като кожата ми е чувствителна и малко суха. През лятото ползвам слънцезащитни продукти и подхранващ лосион за тяло.

# 3
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.
През лятото приемам повече течности, използвам хидратиращи продукти, особено след плаж. Предпопитам серията Thermal Spa, защото е нова за мен.

# 4
  • София
През лятото задължително ползвам слънцезащита. Иначе не правя нещо по-различно за кожата си. Любимата ми серия е Narurals, предпочитам продуктите с маслина.

# 5
Пред лятото обожавам освежаващи душове и затова предпочитам натурални продукти като Palmolive Naturals. Много добре се понася от моята суха и чувствителна кожа 🍀.

# 6
Определено предпочитам серията Palmolive Naturals. През лятото се старая да хидратирам повече кожата си, защото в жегите я чувствам суха и опъната.

# 7
Редовна хидратация както както вътрешна така и външна. Обичам продукти с маслини затова предпочитам Palmolive Naturals.

# 8
Стремя се да пия повече вода, макар че не винаги ми се получава. Задължително се мажа с хидратиращи кремове - и лицето, и тялото. Предпочитам продуктите от серията Thermal Spa - харесвам ароматите им.

# 9
Обожавам лилавия от серията Palmolive Thermal Spa 💜💜💜
През лятото наблягам на повече хидратация и слънцезщита!

# 10
Предпочитам Palmolive Naturals, защото съм със светла и леко суха кожа, а Palmolive хидратира и освежава добре кожата през горещите летни месеци и не само тогава.....

# 11
  • При децата ми
Грижа се за кожата си, като използвам подходящите за нея продукти. Предпочитам хидратиращи и слънцезащитни продукти за кожата. Ползвала съм и двете серии. Предпочитам Palmolive Thermal Spa, в унисон със сезона. Simple Smile

# 12
Предпочитам продуктите от сериите Palmolive Naturals 🍀🍀🍀 Наблягам на хидратацията.

# 13
Определено предпочитам серията Palmolive Naturals. През лятото се старая да хидратирам повече кожата си.

# 14
  • София
Бих се радвала да изпробвам Palmolive Thermal Spa , защото е новост за мен. Грижата за кожата през лятото се засилва , редовно нанасяне на слънцезащитя, повече хидратация и определено избягвам силното слънце.

Общи условия

Активация на акаунт