Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 6 236
  • 489
  •   1
Отговори
# 15
Използвам слънцезащита, също и мляко за тяло. От тук изброените предпочитам Palmolive Naturals.

# 16
През лятото използвам хидратиращи продукти за кожа и разбира се слънцезащита с висок фактор . Предпочитам серията Palmolive Naturals.

# 17
  • София
Предпочитам серията Palmolive Naturals.Освен използването на гел душ наблягам на хидратация с кремове с лека текстура.

# 18
  • Благоевград
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.

Поддържам я добре хидратирана с подходящите продукти и използвам слънцезащита.
Старая се да пия повече вода и наблягам на плодовете и зеленчуците. Предпочитам серията Thermal Spa.

# 19
Използвам душ гел и слънце защита.
От Palmolive харесвам Termal Spa.

# 20
  • Лясковец
Не съм ползвала  лилавия от серията Palmolive Thermal Spa и избирам него.
През лятото наблягам на повече хидратация,пресни плодове и зеленчуци,както и слънцезащитни продукти.

# 21
  • София
През лятото използвам слънцезащита и хидратация. Не съм използвала Палмолив.

# 22
  • Пазарджик
Обожавам синия от серията Palmolive Thermal Spa 💜💜💜От години ползвам само него и съм страшно доволна.
През лятото наблягам на повече хидратация и слънцезащита!

# 23
Харесвам серията  Palmolive Naturals , не само през лятото, а и в останалите сезони.

# 24
  • София
През лятото наблягам на слънчезащита и хидратация. Харесвам серията Palmolive Naturals.

# 25
  • София
Грижа се за кожата си като пия вода и използвам балсами за тяло след баня.
Предпочитам продуктите от серията Thermal Spa - харесвам ароматите им.

# 26
  • Пловдив
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.
Слънцезащита, хидратиращи кремове / млека за тяло и лице, за да подхранват кожата. Нежни душ-гелове, особено след излагане на слънце, които да хидратират кожата и които да не я дразнят.
През лятото бих ползвала Palmolive Naturals

# 27
  • гр. Кюстендил
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.-
През лятото използвам повече подхранващи кремове за тяло, след всяко къпане, сутрин преди излизане навън и при нужда като усетя сухотата по кожата. Старая се и да се хидратирам и вътрешно с достатъчно течности и хапване на плодове/зеленчуци . Palmolive Thermal Spa е серията, която предпочитам.

# 28
Грижа се като ежедневно нанасям крем със фактор 50 на лицето и ежедневно нанасям хидратиращ крем на цяло тяло.
Използвам Палмолив Термал спа.

# 29
През лятото се старая кожата ми да бъде добре хидратирана, като използвам подходящи овлажняващи продукти, приемам повече течности и задължително използвам слънцезащитни продукти. Предпочитам серията Palmolive Thermal Spa.

Общи условия

Активация на акаунт