Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 11 708
  • 514
  •   1
Отговори
# 510
Много благодаря на Palmolive за прекрасната изненада! Очарована съм от всички подаръци и споделям емоцията с моите близки!
Аз също очаквах като награда само душ гел и приятно се изненадах като получих и останалите продукти. С удоволствие ще ги ползвам. Преди години това беше любимата ми марка за сапуни и шампоани към която се върнах, когато открих Душ гел-крем с екстракт от маслина и овлажняващо мляко и Palmolive Memories of Nature Sunset Relax Shower Gel. Сега ще се запозная и  с новия аромат - Palmolive Wellness Revive Душ гел за тяло с масло от макадамия.
Отново благодаря на органзаторите за подаръците!

# 511
Благодаря, за подаръка! Дойде ден преди да заминем за море. Цялото семейство използвахме душ гелът и всички сме много доволни. След плаж кожата е опъната и суха, но след душ с Palmolive става мека и нежна. Благодаря!

# 512
  • ВАРНА
Благодаря за прекрасните подаръци от Palmolive!
Душ гелът е много приятен и нежен, хидратира чудесно, особено сега, когато ходим редовно на плаж. След баня кожата е хидратирана и мека!

Приятно съм изненадана от останалите подаръци! Влязоха много бързо в употреба!
Благодаря, Palmolive

# 513
Получих комплект с душ гел като на de3demonka.
Аз съм избрана за анкетата и останах приятно изненадана от всички подаръци, които имаше в пратката!
Благодаря!
Чакам анкетата.

# 514

През изминалия месец Palmolive предостави на потребителите на BG-Mamma възможността да тестват продукти от сериите Naturals и Thermal Spa. В рамките на специална кампания 30 участници изпробваха душ геловете и споделиха своите впечатления чрез специално създадена анкета.

Съчетание от натурални съставки, деликатни аромати и формула, щадяща кожата – това са качествата, които потребителите на BG-Mamma оценяват най-високо. Участниците споделиха своите впечатления от душ геловете, като сред най-често посочваните предимства се откроиха ароматът, усещането за хидратирана и мека кожа, както и икономичната и добре разпенваща се формула.

В следващите редове ще ви запознаем по-подробно с резултатите от анкетата и реалните впечатления на участниците.

Какво е най-важно за Вас при избора на душ гел?

Кога използвате душ гел най-често?

Избирате ли различни продукти според сезона?

Коя серия Ви допада повече?

Какво е общото Ви удовлетворение от продукта, който получихте за тест?

На въпроса "Бихте ли купили конкретния продукт на Palmolive повторно?"
66,7% от анкетираните са отговорили "Да, със сигурност".

На въпроса „Бихте ли препоръчали конкретния продукт на Palmolive на семейството и приятели?“, 80% от участниците в анкетата са отговорили с категоричното „Да, със сигурност“.

Ето част от впечатленията на тестерите:

Хареса ми ароматът, консистенцията, усещането след душ.Харесва ми и как се разпенва, не на последно място ми харесва опаковката - тя е нещото, което винаги ме кара да се обърна към даден продукт. Също ми харесва и разнообразието на аромати, обичам да имам по 2 в банята и в зависимост от настроението си ги използвам.

Много нежна формула с прекрасен аромат. Отрази се много добре на кожата ми и след употребата му се чувствам наистина освежена.

Хареса ми ароматът, наистина е опияняващ. Дори банята мирише няколко часа след това на душ гела, въпреки че винаги отварям прозореца да проветрявам. Много нежен към кожата, но измива добре. Усещането е на чиста кожа без сухота и опъване. Използван върху гъбата, която получих като подарък, стига съвсем малко количество от душ гела за цялостно измиване.

Нежен към кожата, не изсушава, остава усещане за чистота и свежест.

Душ гелът има много свеж и наситен аромат, който още при отваряне на гъбичката се усеща много приятно. Има много нежен почистващ ефект от скраб частиците, които масажират кожата и след душ усещам кожата си по-гладка, мека и ухаеща на чисто. Разпенва се много добре и определено е икономичен, защото с малко количество се образува достатъчно пяна. Създава ми усещане на бриз и морска вода, от уханието и чувството, което оставя върху кожата ми, определено след употребата му чувствам кожата си чиста, свежа и по-нежна! Влюбена съм в този аромат и определено ще си го закупя отново, както и с радост бих го препоръчала на близки и приятели! Нежен, свеж и ухаещ на чистота, страхотен е!

Приятният, свеж и дълготраен аромат. След баня усещам мириса на душ гела върху кожата си, което е страхотно. Имам усещане за чистота, свежест, че съм направила нещо специално за себе си. Харесва ми меката и нежна пяна, която оставя следа върху кожата ми. Харесва ми гъстотата на течността. Попадала съм на душ гелове, които изтичат през гъбата още докато го изливам от шишето. Не ми харесва размерът на опаковката. Бих искала да е двойно по-голяма за по-дълго време за ползване.

Много се зарадвах като разбрах , че съм печеливша играта. Впечатлена съм от подаръците, които изпратихте. А с продукта за тест ме оцелихте в десятката. Най-много в душ гела ми допада ексфолиращата текстура, която допринася за почистването на кожата през лятото. А черешовият аромат ми е любим. Ползвам душ геловете ви от десетки години, експериментирам като пуснете нови на пазара и в изключителна рядкост го заменям с друг. Зимата сменям с кремообразните версии за обогатяване и омекотяване на кожата. Обожавам марката и често препоръчвам на познати.

След употреба чувствам кожата си чиста и мека. Ароматът също е много приятен.

Много ми хареса целият подарък, който получих. Иаключително съм доволна, много сте се постарали да зарадвате получателите на подаръка. Със сигурност това допринася за положителното мнение към марката.

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт