Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 11 711
  • 514
  •   1
Отговори
# 480
Грижа се за кожата си с постоянна хидратация и слънцезащита.
Продуктите от серията Palmolive Naturals, с мирис на маслина са ми любими!

# 481
През лятото се старая да хидратирам кожата си редовно и да не пропускам слънцезащита, дори в града. Обичам да използвам по-леки душ гелове с освежаващи аромати, за да се чувствам чиста и свежа след горещ ден.
От сериите на Palmolive много харесвам Palmolive Aroma Sensations So Relaxed, защото ме отпуска след дълъг ден, а за лятото често посягам и към Palmolive Thermal Spa за лек пилинг и гладка кожа

# 482
  • у дома
През лятото използвам най-вече слънцезащита.
Използвам и харесвам продуктите от серията Palmolive  Naturals

# 483
През лятото използвам най-вече слънцезащита.
Използвам и харесвам продуктите от серията Palmolive  Naturals

# 484
  • София
Как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ

Грижа се за кожата си като пия достатъчно вода за да я хидратирам. Използвам и крем с spf фактор и овлажняващ лосион. Харесвам серията Palmolive Thermal Spa.

# 485
През лятото се грижа за кожата си, като използвам висока слънцезащита, но и с редовна хидратация - както вътрешна, така и външна. Предпочитам серията Palmolive Naturals.

# 486
През лятото използвам различни кремове и лосиони - със слънцезащитен фактор и хидратиращи, олио за тялото също, тъй като кожата има нужда от повече хидратация.  От Палмолив бих избрала серията Thermal Spa за дълбоко почистване от замърсявания и релаксиращ аромат след дългия ден

# 487
През лятото (а и не само) разчитам на добра слънцезащита в допълнение с хидратираща козметика. Достатъчен прием на вода и ограничение на кофеина. Бих пробвала и двете серии на Plamolive, но ако трябва да избера, с коя първо да започна, бих предпочела Palmolive Naturals

# 488
Аз винаги съм била със суха кожа.Поради тази причина лятото съм по- внимателна с поддържането й.
Приемам много течности, ползвам слънцезащитни продукти преди всяко излагане на слънце.
Обожавам мирисът на маслина- освен като храна, я харесвам и в различни продукти. С удоволствие бих предпочела Palmolive Naturals.

# 489

Изтеглени са всички 50 потребители, които печелят подарък от Palmolive и душ гел от сериите Palmolive Naturals или Thermal Spa.

Първите 20 победители, които ще имат ангажимент да споделят мнение за продукта в настоящата тема са:

ahmoreto5
angelche
Angelche8911
Avasarala
Baraka
beborankaa
Bellatrix*
Big mommy
chervenokoska_2
Chrissilicious
de3demonka
dolly
Dragoness
Elle Ganovska
Golden_mom
green_lizard
happy_mama
HollywoodGirl
Hrispa76
iv4enceto_91

A ето и останалите 30 късметлии, на които ще изпратим продуктовата анкета:

Kisses
maria1986
Mariya_Y
Merelenda
MianaNia
nina_ricci_
Petya Jordanova
potrebitelcheto
Questar
rubyo
shushumiga87
SilkTouch
simeo_123
vaflichka
zh_NaDeto
Акаша
Аннагрег
Вампирче
Гелева
дарито_87
Елислава
змейковица
Кара Миа
кукумицинка
Лале в дъжда
Лита
Лятo
Мари-ана
Подскок-скок
Тарталета

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с нас до 15.07.2025 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Palmolive и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Palmolive след 16.07.2025 г.

# 490

Скъпи участници,

Радваме се да Ви информираме, че темата ще бъде отново отключена в периода 28 юли -  3 август 2025 г., за да могат първите 20 изтеглени в играта да споделят своите снимки, впечатления и отзиви за душ гела и подаръците на Palmolive.

Останалите 30 печеливши ще получат по имейл продуктовата анкета на 28 юли и ще могат да я попълнят до 3 август включително.

# 491
  • Nesebar
Останах изключително доволна от този душ гел Palmolive .Ароматът му е невероятно нежен и освежаващ-остава върху кожата дълго след баня,нанася се лесно и създава богата пяна която прави всяко къпане истинско удоволствие.След употреба кожата е мека и хидратирана.

# 492
Много благодаря на Palmolive за изпратените подаръци и душ гел. Първо пристигнаха добре опаковани с толкова внимание и детайл.
Душ гела е от серията Thermal Spa - Pampering oil, с масло от Макадамия. Аромата е ненатрапчив и приятен за летните жеги. Харесва ми най-много това , че маслото от Макадамия омекотява и хидратира кожата, която сега е доста суха от слънцето.
Останалите неща изпратени за страхотно допълнение за една почивка. Имах възможност да пътувам и с радост ползвах другите подаръци. Чантата и шалтето за плаж са от 100 памук, освен като шалте за плаж, го ползвахме и като завивка за децата в колата докато пътуваме. Страхотно е.
Гъбите са страхотни също и много практично сложени в торбичка за път.
Отново бих заложила на Palmolive за лятната си почивка. Грижа за кожата в летните дни и определено бих се зарадвала, ако пуснете серия с плажните шалтета - страхотни са.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 11:45 от Angelche8911

# 493
Благодаря на организаторите за изпратените подаръци и старанието! Впечатлена съм от комплекта и качеството на продуктите в него!

Деш гелът, който получих е Palmolive Gentle Massage - Cherry Blossom от серията Thermal Spa. Изключително нежен и приятен аромат на черешов цвят, който се запазва върху кожата и оставя след себе си лек и ненатрапчив аромат. Flowers Cherry Blossom Душ гелът се разнася и измива лесно, а скраб частици в него помагат за още по-добро почистване и ексфолиация на кожата. Със сигурност този продукт ще се превърне в незаменима част от рутината ми!

В комбинация с душ гела, получихме и 3 аксесоари за баня - пемза и две гъби за баня, от които едната е луфа, а втората гъба от мека и деликатна материя. В моята ситуация ползвах душ гелът Palmolive Gentle Massage Cherry Blossom с меката гъба, понеже самия продукт вече има ексфолиращи свойства, като по този начин щадя кожата си от прекомерен пилинг. Луфата е по-подходяща за всички други продукти на Palmolive, които нямат скраб частици в тях. Пемзата също си свърши работата чудесно!

Към допълнителните подаръци има и голяма кърпа/шалте от 100% памук с елегантен дизайн и здрава чанта, която вече ни служи ежедневно и като ходим на пазар. Иначе я взехме веднъж и на плажа, за да занесем продукти за там. Също така, получихме и ключодържател, който всъщност се оказа много полезен аксесоар (ММ ме светна) - сваля му се кръгчето, което е с размера на монета и трябва да пасва за количките в супермаркетите. Отделно закачането на двата елемента е магнитно, за да си сигурен, че няма да го загубиш.

Снимка:
Скрит текст:

# 494
Включвам се и аз да споделя нашите впечатления.
Благодаря за изпратения комплект, при мен дойде душ-гел от серията Palmolive Naturals - Sensitive, with Vitamin E. Оказа се отличен избор за лятото. Използвахме го всеки ден аз и съпругът ми с предпочитаната от нас мека гъба. Разпенва се много добре и с по-малко количество, измива отлично - усещането е за много добре подхранена кожа. Ароматът е лек, деликатен - при мен не се задържа, но при съпругът ми се усеща в продължение на няколко часа.
Изключително много ми хареса кърпата и чантата за плаж - много удобни, практични и точно навреме за лятото.
Всички неща ще влязат в употреба от цялото семейство, което е най-големия бонус.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт