Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 12 260
  • 514
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за прекрасния подарък от Palmolive.
Пакетът съдържа душ гел Palmolive Naturals Jasmine & Milk.
Веднага го изпробвах. И мога да заключа, че харесвам душ гела. Кожата ми също го хареса. Ароматът му е много фин, отлична консистенция, разнася се лесно по кожата, прави нежна пяна и се отмива лесно. С удоволствие го препоръчвам.
Към душ гела получих полезен подарък за лятото.
Платнена брандирана чанта, пещемал, комплект пемза, гъба за пяна и масажна гъба, както и ключодържател.
Много съм доволна от подаръка на Palmolive.
Хубаво лято!

# 496
Благода за страхотния душ- гел Palmolive Thermal Spa. Той е като малка почивка за сетивата – ухае нежно, пени се кадифено и оставя кожата копринено мека. След душ с него се чувствам сякаш съм прекарала часове в луксозен спа център. Обожавам това усещане за свежест и релакс! 💙
Мъжа ми също го пробва и сега иска да му купя, за лятото е просто супер.
Изключително много Благодаря и за допълнителните подаръци, чантата и кърпата ще ги използвам още на следващата почивка, останалото пак за мъжа ми 😀

# 497
Благодаря и аз за душ-гела и останалите практични подаръци - при мен се падна Palmolive Naturals - Sensitive, with Vitamin E.
Изключително съм доволна - нежен за кожата, необходимо е съвсем малко количество, за да се разпени добре. Забелязах, че ароматът се задържа върху кожата с часове - нещо, което при други душ-гелове не се случва. Определено това става част от ежедневната ми рутина.
А чантата и кърпата ще ползвам на плажа още следващия месец при следващата ми почивка.

# 498
Благодаря от сърце за подаръците от Palmolive, с най голямото удоволствие използвам всички Душ гела е просто номер 1.

# 499
Благодаря на "Palmolive" за подаръците! Получих душ гел от серията "Thermal Spa" с аромат на черешов цвят и много ми хареса. Ухае прекрасно и има микро масажни частици за ексфолиране на кожата.  Ползвала съм и други душ гелове от същата серия, като и те са ми любими (синият е страхотен). В комплекта има и гъби за баня и пемза. Гъбата тип loofah най ми хареса.
Получих шалте, което е в пералнята и не можа да позира за снимка, и чанта, която вече влезе в употреба, макар и не като плажна, а като пазарска. Предстои да я разходя и на плажа. Удобна е и има добра вместимост.
Хареса ми и ключодържателят, защото е красив и практичен- жетонът се използва вместо монета за отключване на пазарски колички.

# 500
  • Враца
Леле, колко красиви подаръци! Да им се радвате много!
На който не му трябва ключодържателя, съм готова да го приютя.

# 501
  • Пловдив
С удоволствие споделям впечатленията си от участието си в играта на Palmolive.
Изненадите започнаха още в офиса на куриерската фирма, когато ми връчиха огромен пакет с подаръци, които надминаха очакванията ми. Освен душ гела от серията Thermal SPA получих и аксесоари за баня в стилна торбичка, практичен ключодържател с жетон за количка за пазаруване, плажна кърпа и чанта, която смятам да използвам и за пазаруване, тъй като не обичам найлонови торбички.

Самият душ гел е с морска сол и алое и с ексфолиращи частици. Ароматът е вълшебен, за моя вкус точно така трябва да ухае един подобен продукт - акватично и свежо. Прави хубава пяна и е нежен към кожата, не усещам изсушаване, както понякога ми се случва с някои душ гелове. Ексфолира добре, точно когато го получих имах остатъци от недобре нанесен автобронзант, които успях да премахна с помощта на душ гела. Използвала съм продукти от серията и преди. За пореден път се убеждавам в предимствата на серията и ще продължа да я използвам и занапред. С увереност бих я препоръчала на познати и приятели. Какво по-хубаво от ежедневен мини спа ритуал в къщи.

# 502
Имах удоволствието да получа подаръчен комплект от Palmolive, в който основният герой беше душ гелът Palmolive Naturals Sensitive с витамин E. Още с първото използване разбрах, че това ще стане постоянна част от рутината ми.
🌿 Ароматът е изключително нежен и успокояващ – точно това, от което имаш нужда след дълъг летен ден.
🧴 Формулата е деликатна, кремообразна и подходяща за чувствителна кожа като моята. След душ кожата ми остава хидратирана, мека и без усещане за сухота.
💧 Витамин E е чудесен за подхранване и възстановяване – определено усещам кожата си по-спокойна и балансирана.
🌱 Харесвам и това, че продуктът съдържа до 95% съставки от естествен произход, без парабени и микропластмаси – това ми дава увереност, че се грижа добре и за себе си, и за околната среда.
🎁 Подаръците, които придружаваха душ гела, бяха мил и внимателен жест – носеха още повече лятно настроение и лично отношение към потребителя.
Благодаря на Palmolive за възможността да тествам продукта – усещането беше като малко лично СПА изживяване у дома. Душ гелът наистина превръща обикновения душ в момент на грижа и удоволствие.
Препоръчвам с две ръце на всички с чувствителна кожа!

# 503
  • Стара Загора
Влизам и аз с положителни отзиви. При мен пристигна душ гел с черешов цвят и е един от любимите ми изобщо. Два пъти съм имала преди варианта в бяла опаковка с кремообразна формула и мисля че беше изчезнал от продажба. Сега съм щастлива че отново мога да се наслаждавам на този супер готин сладък, цветен и с плодови нотки аромат. Изключителна композиция и е сякаш част от серията на скъп парфюм, напомни ми моя обичана марка. Много мека пяна, пени се с малко количество и уханието се разнася из цялата баня. По кожата остава и след душ, а на допир е мека и чиста без неприятно чувство като след някои почистващи продукти.
Приятно изненадана съм и от останали подаръци, които ще влезнат в употреба за предстоящата лятна почивка.

Гъбата е изпробвана и супер удобна въпреки че е малка.

# 504

Останах много приятно изненадана от целия комплект Palmolive , който получих.
Душ гелът е от серията Thermal spa и има много наситен , приятен аромат, който се усеща още при отварянето на бутилката.
Пробван директно върху кожата се усещат малките скраб частици, които нежно масажират и ексфолират кожата. За да се получи хубава пяна върху гъбата за баня стига по-малко количество, отколкото душ-гелът, който ползвах до момента.
 /друга марка/. След измиване определено се усеща ароматът върху кожата. Оставя чувство на чистота и свежест след употреба.

Определено бих закупила същия и ще го препоръчам на близките ми.

Подаръците в комплекта са повече от чудесни и веднага влязоха в употреба. Чантата в момента е с мен на плажа, кърпата/постелка е на шезлонга, а гъбите и пемзата са в банята. Ключодържателя има много сполучлива функция. Хареса ми, че получих пълноразмерен продукт за тест. Определено поздравявам организаторите за идеите и изпълнението.

# 505
Здравейте!
Аз също бях от печелившите и получих подаръчен комплект с душ - гел PALMOLIVE с морска сол и Алое.
Много ми хареса аромата, деликатен и лек. Душ - гелът прави хубава и богата пяна, измива страхотно кожата и не изсушава.
Чантата и хавлията вднага влязоха в употреба за плажа.
Благодаря на органзаторите за подаръците! Честно казано очаквах да получа само продукт , но допълнителните неща ме изненадоха приятно.

# 506
  • При децата ми
Здравейте,

Благодаря на организаторите на играта за подаръчния комплект!
Приятно изненадана останах от всички подаръци в чантата. Simple Smile Аз очаквах само душ гел и ме изненадахте доста приятно! Всичко ще ми влезе в употреба. Кърпата и чантата са идеални за плаж. Гъбата е компактна и мека. Точно този душ гел съм ползвала няколко пъти и ми е много любим. Аромата е страхотен и се задържа върху кожата след душ.

За съжаление не мога да обърна снимките, но съм много доволна от всички подаръци!
Желая хубаво лято и до нови срещи! Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 507
  • София
Благодаря и аз за прекрасните подаръци! 🙂
Бях много приятно изненадана от всичките продукти в подаръчния комплект. С удоволствие ще ползвам всеки един от тях.
Душ-гелът е с много приятен аромат, кожата не стои суха, а я усещам хидратирана, което е важно за мен.
Прекрасно лято на всички!🌞

# 508
  • Варна
Изключително съм доволна от получения душ гел Palmolive Naturals sensitive, обогатен с вит.Е.

Има фин, деликатен аромат, нанася се лесно и приятно върху кожата, като едно едновременно с това я подхранва и омекотява.
Всяко миене с Palmolive Naturals е едно малко удоволствие 💚

# 509
Аз също съм една от печелившите в играта на Palmolive. За първи път от много време насам ползвам продукти на марката, така че ще се постарая в обратната си връзка да бъда максимално открита и честно да споделя кое ми харесва и има ли нещо, което ме е разочаровало.🙂 Ще започна подред.

Душ гел с аромат на черешов цвят е моят подарък.

Върху опаковката пише, че е скраб гел, но липсват пилинг частиците.  
✅ Ароматът е наситен, невероятен, дълготраен по кожата; доближаващ се много повече до парфюм, отколкото до серия за душ. Бих описала преживяването с него повече като релаксиращо, опияняващо, отколкото като обикновен скраб за тяло.🙂 Много ми харесва подаръка и нямам търпение да изпробвам другите аромати от серията.
Душ геловете от новата серия на Palmolive са страхотно допълнение към подарък за жени, обичащи да се грижат за кожата си!
✅ Изключително икономичен е, прави богата пяна от малко количество продукт.

Тъй като вероятно тази година ще пропусна морето, не съм разопаковала чантата и шалтето. Оставила съм си ги за догодина, да ги разопаковам новички.🙂 Благодаря на дамите, които качиха снимки с тях, както и Palmolive!🌹

Следващият продукт, който ми хареса много, е ексфолиращата мрежеста тривка за тяло тип панделка. Ползвам я ежедневно, абсорбира количеството продукт много добре и прави богата пяна.

Другата гъба тип луфа също е хубава, продуктът не се "губи" в нея, но за моя вкус е твърде малка. Идеална е за дете, но вече е ползвана два пъти от мен, така че остава резерва за пътуване. Туристическата чантичка на Palmolive е чудесна.🩷

Камъкът за стъпала също много ми хареса.😀 С размерите на детско краче е, много сладка и компактна изработка.

И последния подарък - ключодържател Palmolive. Благодаря на дамите, които ме светнаха, че има жетон за пазарска количка. Практична и красива вещ. За човек като мен, който не харесва излишни джунджурии, такъв аксесоар е право в целта. Определено и него ще си го ползвам!🙂

За финал - благодаря на Palmolive за хубавия подарък! 🩷 Аз лично истински се радвам на подарена козметика, защото обожавам грижата за кожата си! А след този тест определено ще предпочета душ геловете на Palmolive от други марки на пазара!

Общи условия

Активация на акаунт