Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 6 236
  • 489
  •   2
Отговори
# 30
През лятото обръщам повече внимание на хидратация и слънцезащита . Предпочитам Palmolive Naturals за лятото.

# 31
Кожата на тялото ми през лятото се нуждае от лека хидратация и задължително SPF 50. Много харесвам серията на Palmolive Naturals и особено ароматът на душ-гела с маслина.

# 32
През лятото душовете стават повече през деня заради жегата и слънцезащитните продукти.
Предпочитам серията Palmolive Thermal Spa - харесвам лекия пилинг и свежия аромат на продуктите. Те поддържат кожата  ми чиста и тонизирана.

# 33
Palmolive Thermal Spa за лятото. Слънцезащита, хидратация плюс вечерната рутина.

# 34
  • In The Middle Of Nowhere
Стандартно ползвам слънцезащита, не се излагам много на слънце в пиковите часове, пия повече вода. Предпочитам серията Palmolive Thermal Spa:)

# 35
През лятото основно се къпя. Често не използвам лосион за след всяко къпане, което се случва да е по-често от веднъж дневно, понякога просто нанасям бебешко олио под душа и след това го измивам с душ гел или сапун, и кожата остава подхранена, без да е мазна. Синият Палмолив Термал спа с масажните частици ми е един от любимите душ гелове и като усещане и като аромат. Много свеж, носещ усещане за чистота и релакс. Сега видях, че има и твърд сапун с масажни частици. Непременно ще го пробвам, понякога ни е по-практично сапун да нося при пътуване вместо душ гел

# 36
  • Пловдив
През лятото използвам по-леки хидратиращи продукти за тяло. Серията Thermal Spa ми е фаворит.

# 37
Харесвам  Palmolive Naturals, защото съм със светла и суха кожа. Palmolive хидратира добре кожата ми.😊

# 38
През лятото, както и през зимата, кожата ми се нуждае от много хидратация. За целта използвам душ гелове, които са нежни и не изсушават кожата - хидратират я и съдържат подхранващи натурални съставки. След това завършвам "ритуала" с крем за тяло, който допълнително да омекоти и държи кожата хидратирана през целия ден.
Ползвала съм серия Thermal Spa на Palmolive, като за моята кожа и предпочитания за аромат, най-приятни са Palmolive с кокосово масло и лавандула и Palmolive с масло от шеа и ванилия.

# 39
  • Стара Загора
През лятото се старая да пия повече вода. Задължително хидратирам кожата си, тъй като е суха и чувствителна. Бих искала да пробвам Palmolive Thermal Spa.

# 40
  • Пловдив
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ. - използвам слънцезащита и в градски условия, подхранвам повече и пия много вода. Предпочитам серията Thermal SPA за през лятото и Naturals за по-хладните месеци.

# 41
Обикновено използвам основно серии с натурални продукти, но тук останах доста впечатлена от серията Palmolive Thermal Spa. Определено бих избрала нея, имам нужда от тези аромати, които повишават настроението! През лятото нанасям масла за тяло всеки ден, поне по един път на ден, след баня. Без тях кожата ми е доста суха.

# 42
През лятото се грижа за кожата си с ежедневни душове.
Предпочитам Palmolive Naturals.

# 43
Кожата изисква хидратиране през лятото, при мен с пиене на достатъчно вода и често вземане на душ.

Не познавам сериите на Palmolive, но с удоволствие бих тествала Palmolive Naturals.

# 44
През лятото ползвам слънцезащита, много течности - основно вода и допълнително хидратация, защото кожата ми става много суха и чувствителна. Харесвам  Palmolive Naturals.

Общи условия

Активация на акаунт