Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 6 224
  • 489
  •   3
Отговори
# 45
Любимата ми серия на Palmolive е Naturals, тъй като кожата ми е предимно суха и понякога чувствителна. За кожата си се грижа като използвам целогодишно слънцезащитни и хидратиращи продукти, при необходимост добавям подхранване под формата на лосион за тяло или серум за лицето си.

# 46
Харесвам Palmolive Naturals. Не полагам особена грижа за кожата през лятото. Пия повече вода и използвам козметика след слънце

# 47
През лятото използвам слънцезащитни кремове и продукти за хидратацията и. Ползвам Palmolive, но все още не съм опитвала от серията Thermal Spa.

# 48
  • Пловдив
Цялото семейство предпочитаме продуктите от серията Thermal Spa, заради ароматите. Лято е и всички освен таткото сме много белички. Ежедневно нанасяме крем със фактор 50 на лицето, а когато сме на плажа и на цялото тяло. И разбира се пием много, много вода.

# 49
Харесвам серията Palmolive naturals - любими за нас са тези с маслини и млечни протеини. Не сме пробвали Спа серията, но ме предизвикахте да я разгледам и мисля да пробвам този с лавандула.

# 50
  • Пловдив
Отдавна не съм ползвала Палмолив - последно бях опитала Palmolive Thermal Spa, когато за първи път навлезе в България - не зная дали вече е променена формулата.
През лятото се грижа за кожата си като непрекъснато ползвам слънцезащита и хидратирам кожата си

# 51
  • Телиш/Плевен
През лятото използвам предимно слънцезащита за кожата си.
Предпочитам серията Palmolive Naturals.

# 52
За хубавата кожа лятото, освен слънцезащита, е необходимо добро почистване и хидратиране. Аз лично предпочитам серията Naturals - по конкретно продуктите с масло от маслина, но ми грабна окото и душ-гела с кокосово масло и лавандула, та съм разколебана.

# 53
  • оттам, откъдето започва България
По принцип кожата ми е суха и постоянно изисква хидратиране, затова внимавам какви продукти ползвам за къпане. Естествено, след всяко къпане следва и нанасяне на емулсия за тяло. През лятото ползвам и слънцезащита, тъй като освен че кожата ми е суха, също е много бяла и податлива на пигментиране. За съжаление ежедневното пиене на вода в големи количества не спомага за овлажняване на кожата ми.

Отдавна не съм купувала душ-гелове на Palmolive, даже се учудвам, че има толкова много видове.
Интересно ми е, дали биха се харесали на моята кожа? Relaxed С удоволствие бих пробвала и двете серии на Palmolive.

# 54
Предпочитам серията Palmolive Naturals кокосово мляко и маслина са ми фаворите. Защото кожата ми се изсувашава въпреки ежедневното пиене на вода

# 55
Не съм ползвала тази серия, но бих пробвала. Ползвам душ гелове, защото от тях чувствам кожата ми по- мека, в сравнение със сапун.

# 56
  • Nesebar
През лятото пия повече вода и използвам добра слънцезащитна .Предпочитам Palmolive thermal spa.

# 57
  • София
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.

През лятото пия повече вода, нанасям хидратиращи и слънцезащитни продукти на кожата си. Ползвала съм продуктите на Palmolive и за лятото предпочитам серията  Thermal Spa, защото ми носи лятно настроение.

# 58
През лятото избирам свежи аромати. Важно е и кожата ми да бъде добре хидратирана и да не бъде изсушавана от продуктите. Ползвала съм и двете серии на Palmolive в различно време от годината и съм с много добри впечатления. За лятото ще предпочета Palmolive Thermal Spa.

# 59
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.
През лятото приемам повече течности, използвам хидратиращи продукти, слънцезащита и продукти за след плаж с успокояващ ефект.
 Бих се радвала да изпробвам серията Thermal Spa, защото е нова за мен.

Общи условия

Активация на акаунт