Лятото е за спомени, а Palmolive ги оставя навсякъде по твоята кожа. Включи се в играта!

• 11 711
  • 514
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ползвала съм душгелове и сапуни от серията Palmolive Naturals. За кожата си се грижа като я хидратирам с лосион и мажа слънцезащита.

# 61
Лятото се отнасям с още повече грижа за тялото ми относно хидратация вътрешно и външно.
Пия повече вода и овлажнявам ежедневно кожата ми.
Душ геловете на Palmolive са предпочитани от мен, като любими са ми Naturals и Thermal spa.

# 62
  • София
Харесвам серията на Palmolive Naturals, използваме сапуни и душ гелове, с много хубав аромат са и добре хидратират!

# 63
Предпочитам Palmolive Naturals. Използвам изцяло естествени продукти в грижата за кожата си, правя си скръб с кафе или захар и кокосово масло!

# 64
  • Варна
  Харесвам и редовно ползвам продукти от Palmolive. Качествени са и на добра цена. Обичам с аромат  на праскова, мед, бадем.

# 65
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ.
Рутината в грижата за кожата ми не се променя според сезона,всеки ден я почиствам и хидратирам,просто редувам различни кремове и мазила.
Любимата ми серия на Palmolive е Milk 🍼 & Honey 🍯 🥰.

# 66
Като цяло се крия от слънцето, използвам слънцезащита и винаги след душ нанасям подхранващ лосион.
От доста време не съм използвала продукти на Palmolive, но мисля да поправя пропуска Simple Smile)

# 67
През лятото се старая да обръщам специално внимание на кожата си, тъй като от слънцето и високите температури става доста суха . Ежедневно използвам слънцезащитен крем с висок фактор, особено върху лицето и шията. След излагане на слънце винаги си мажа кожата с хидратиращи и успокояващи продукти. Освен това, пия повече вода.
Пробвох Palmolive Smoothies с аромат на диня и много ми хареса , сега в Лили даже е и намален. За мъжа ми взимам Men sport .

# 68
  • София
Предпочитам серията Palmolive Naturals. Грижата за кожата ми през лятото включва хидратиращи и подхранващи продукти, прием на повече вода и УВ защита на всички открити части от тялото.

# 69
През лятото като грижа за кожата пия повече вода, зползвам хидратираща козметика, както и слънцезащитна такава. От Palmolive използвам серията Thermal spa, защото много харесвам ароматите и мекият благотворен ефект върху кожата на тялото.

# 70
Грижа се за кожата, като използвам хидратиращи продукти. Харесвам всички продукти на Palmolive.

# 71
  • Варна
Лятото използвам душ гел, по-удобно и щадящо за кожата е. От Palmolive използвам и са ми фаворити сериите Relax и Olive&milk.

# 72
  • София
Сподели в темата как се грижиш за кожата си през лятото и коя серия Palmolive предпочиташ?

Ако трябва да бъда честна, Palmolive не съм използвала доста отдавана, а толкова го харесвах и ползвах... Ще се поправя! Wink
Старая се да хидратирам кожата си повече, защото много се изсушава през лятото. И двете серии ми харесаха, но мисля да опитам първо серията Palmolive Naturals.

# 73
Използвам суха четка преди душ, за да масажирам и екфолирам кожата. Правя го само няколко пъти в седмицата, защото кожата може да се нарани. След душ задължителна стъпка - крем за тяло.

Обожавам серията Naturals (особено линейка Milk), особено тази със зелена маслина. Абсолютния ми фаворит!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 12:29 от unserwahnsin

# 74
Използвала съм продуктите на Palmolove.  Лилилавия душ гел relax ми е любим. Приятен аромат, текстура, освежаване. През лятото се грижа за кожата, като използвам висока слънчезащита за лице и тяло.

Общи условия

Активация на акаунт