Как да имам MS Office безплатно?

• 2 223
  • 18
  •   1
Отговори
  • Somewhere far away
Мисля че вече доста често задаван въпрос - за съжаление няма отговор. От както минах на Уин 11 - всичко вече е платено. Изчетох доста в интернет - не виждам законен начин за безплатен пакет. дори Microsoft 365 за който казват че е бил безплатен, вече не е.

Ако някой знае някакъв вариант - нека да помага.

# 1
Изтегли си от Замунда кракнат. Инсталирай го.

Ако имаш дете, използвай неговия/нейния. Всички ученици имат от МОН безплатен офисни тиймс.

Ползвай офис 365 в браузъра. Безплатен е там..

Запиши магистърска програма към великотърновския университет - ще ти дадат безплатен.

Няма магичен начин да получиш нещо платено - безплатно без условия.
Ако можеше, нямаше да го продават, нали?

# 2
Винаги си е бил платен.. Office 365 е с абонамент, не е безплатен.
В Емаг или други сайтове продаван ключ за активиране по 20-на лв. Аз си купих от там преди години и си работи без проблем.
Кракнат софтуер не е за препоръчване.

# 3
Или ползвай Libre.

# 4
Уеб базираната версия е безплатна. Инсталационната платена.Провери, ако не вярваш. Една регистрация в Майкрософт е нужна само.

# 5
  • Somewhere far away
Уеб базираната версия е безплатна. Инсталационната платена.Провери, ако не вярваш. Една регистрация в Майкрософт е нужна само.
Е като казах, че вече съм проверила има ли смисъл пак  да го казвам ?

# 6
Това вероятно е Microsoft 365 Copilot - приложение към Windows 11 и с него се опитват да си продадат продуктите.
Безплатно може да се ползва на office.com, през браузър, без да се инсталира нищо и без да е необходим абонамент.

# 7
И аз това казвам. И аз съм проверила. Работи си без абонамент, просто е с някои ограничения.

# 8
  • Somewhere far away
Не. Не става.Отивам на office .com - кликвам върху примерно създай нов word или excel - излиза ми грешка.
Писах и на съпорта - не можаха да ми решат проблема.

# 9
На мен ми го изтеглят като го дам за преинсталиране, виждала съм и на други места да предлагат да ти го инсталират, но не знам дали е само инсталирането или има и някакъв вид профил. Питай.

# 10
  • Агент под прикритие
Кой нормален човек в 21-ви век търси Microsoft Office по торентите, след като вече не знам от колко време се сваля директно от сървърите на Microsoft...?
Office Tool Plus за инсталация, MAS за "лечението".

# 11
Не знам кой нормален човек. Моят офис пакет е платен. Ползвам всички функции. Дамата пита без да плаща.
Това "лечение" карак ли е?
Истината е, че не може *** до края и душата в рая.

# 12
  • София
Купи си ключ за 20-30 лева. Не е безплатно, но бива.

# 13
  • Somewhere far away
20 лв даже си е супер!
В сравнение с колккото там е годишния абонамент, които е много повече.

# 14
Купи си ключ за 20-30 лева. Не е безплатно, но бива.
Но за 365 няма, аз не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт