Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 703
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • По света и у нас
Единия видял злоба, а другия епична борба 😂, 1. Няма злоба аз съм леш от 4 сутринта, ококорих се и съседите сигурно са будни от моето хилене 2. Бънде няма борба, само в душата ти 😉.  Нагледах се на хубави дупета в БГ, че чак се активирах да си поизвая и моето позабравено барабанче 😜.

Ние стринките, си знаем какво е да си на 20 и и да им текат на всички лигите по теб, и кво - кел файда!
  Колко лига изтече, не получих кой знае каква награда за това, че съм била ултра готино маце. Наградата дойде с негативи (както всичко в живота).
На 20 всички гледат да се окичат с теб, по един или друг начин. Да си те напишат в резюмето… Малко е гадно когато си с висше образование и си се настроила да вършиш работа, да те гледат през филтъра на фантазиите си защото си млада, натурално руса, хубава и евентуално можеш да изиграеш един епизод в техния еротичен трилър с шпионски характер. Но и това мина, и това го преодоляхме, интересно беше.

Сега ни вълнуват други работи.

# 376
  • Далечният изток
И аз не знаех за такова нещо.
Имам далеч по-интересни съседи.

Joy
Я с Босилка си покажете ноктите...

# 377
  • София
А на всичкото отгоре, не нося гел лак на ръцете.

# 378
  • Далечният изток
Сигурно му е писнало да му пишете на лични за снимка, ама как се правите.... Сега, човекът няма да лъже я. Аз на всяка една дума му вярвам.
Joy

# 379
Хихи, абсолютно.
Гел лак и аз не употребявам. Той прави ноктите на нищо. А аз харесвам цвета на плочката си.
Но в момента съм с червен лак, да.
Аидка, не сме му във възрастовата категория. А и той не ми е на мен. Laughing

# 380
  • София
Лъвичка, 100к ли ти е "витално-вървежният минимум"? Sunglasses

Не съм 1.90, малко по-нисък, но да кажем, че ги имам, и кво следва от това?

Следва това, че не четеш разговора и нищо не си разбрал Laughing

# 381
  • По света и у нас
Сега показвам нагледно моето изобретение с гел лак от което настръхват косите на маникюристките.
Все ме кандардистват, че нямало да стане щяло да падне - еми на 11ти го направих и още не е паднало. Гола плочка необработена с механичната пила, и гел само върху бялото на нокътя. Вижда ми се натуралното бяло вече отдолу на безименния и малкия.

# 382
И за какво ти е гел само там? Разбира се, че всяка самоуважаваща се маникюристка, би била в шок от това изобретение Sweat Smile Аз и без да съм такава, съм в потрес. Но щом ти харесва...Simple Smile

# 383
Екстра е, и аз така правя френски. Понякога слагам червена линия на френския вместо бяла и става много ефектно.
Там й е, за да не пада бялото и да не се лющи, гел лакът е бетон.

# 384
  • Далечният изток
Аууу кво ми трябваше да увелича снимката...
Отдалеч изглежда добре.

# 385
  • По света и у нас
Защото ако слагаш на целия нокът от гела, ще ти съсипе плочката. Определено не изглеждат велико като ноктопластика, но е компромисен вариант за мен.
Аз си харесвам истинските нокти просто не опичам жълтееща линия.

# 386
Разбирам го това за плочката, но какъв е смисълът на края да е гел, като може и с обикновен? Тоя гел как го махаш? Или режеш с нокторезачката направо?

# 387
.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:55 от .Hazel.

# 388
  • По света и у нас
Ако сложа нормален лак ще падне за 2 дни просто, с гела седи вече 2 седмици. После ако тръгне да се чупи до режа и пак, ако не го пренаправят и става по дълъг маникюр.

# 389
  • Out of the Mix
Малии (както казват във Врачанско Joy), оправям се, че 17.30 имам среща, ма не моа да се сдържа...
Примоо, кво е тва чудо, плийз, кошмар ще сънувам сега. Вземи оправи тия нокти, па да пораснат малко, оформи, сложи хубав цвят, тогава ми показвай. Simple Smile

Босилек, не можеш да ме отвееш, там е проблемът ти, че искаш всички мъжчета, ама нема. Smile
Много си права - все на още по-млади и млади налитам последно време, много под 30. Wink
С вас...лафче моабет си праим, като имам време и желание, иначе не сте лоши, дори симпатични много от вас.

Още веднъж ще кажа, и преди бях казал - понеже само ме врънтолите, може и да пусна тема наистина, не за мен, личният ми живот си е мой, но тема, в която ще организирам събиране на всички от форума, да видим кой ще дойде, и кой - не. За кой ще дойде веднага знам, 4,5 са ясни, но другите... SunglassesWink

Ай, сполай. Relieved

Общи условия

Активация на акаунт