Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • По света и у нас
Бягай бе! Ееее не може човек да си сподели с женките новите изобретения в маникюра! Все ще цъфне една мишка да го пишка.

# 391
Hazel, аз не просто нямам маникюр, ами и заради свиренето на пиано като дете, съм свикнала ноктите ми да са изрязани до дъно. Иначе нокътната ми плочка е розова, даже като малка са ме питали защо се лакирам (тогава не беше прието деца да са с лакирани нокти).

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:01 от Acid_Burn

# 392
Аааа и аз съм минала оттам
Никой няма да ти позволи с нокти по клавишите, да не говорим ако е по-стриктен преподавателя и иска правилно поставяне

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:03 от .Hazel.

# 393
  • София
Мен пък от жегата ми спадна апетита към всичко, тъй че ми е точно все едно дали има мъже или няма. Даже по-добре, ако няма, че ме напрягат.

# 394
  • Пловдив
Даже, като се позамислих, има и мъже, към които изпитвам тотален респект, като потребителя, който имаше най-елементарна/ и даже хулена професия и загуби дете със СОП. Пет мъжки думи по въпроса, но знаеш, че там стои мъж. МЪЖ.
Вълка. Трябва да им го кажем, за да се научат.

И като каже името на жена си - то си личи как я обича, след 30 години брак и не е да е Мис свят жената. Ама тъй говори за нея, все едно три Мис свята!

# 395
Сега показвам нагледно моето изобретение с гел лак от което настръхват косите на маникюристките.
Все ме кандардистват, че нямало да стане щяло да падне - еми на 11ти го направих и още не е паднало. Гола плочка необработена с механичната пила, и гел само върху бялото на нокътя. Вижда ми се натуралното бяло вече отдолу на безименния и малкия.

Ти беше в САЩ, нали, една приятелка там ми обяснява как изобщо не се грижат за ноктите. Защо не пробваш японски маникюр? Това е естествената плочка с масла, много добре стои. Но това, което си направила може да ти съсипе плочката, както и препиляване при сваляне. И изглежда по-зле от нищо.

# 396
  • По света и у нас
Да бе, не се грижели… грижат се и то как, въпреки цените.
За японски не съм чувала и виждала, всички дето правят нокти са виетнамци, но това което гледаш е правено в БГ.
Избягвам всичко което се слага върху плочката, вече патих 2-3 пъти.

# 397
Не не, имам предвид маникюристките не се грижели, след описанието ми какво ми прави моята. Иначе да, аз също съм се парила и дадох сума пари, че от здрави нокти ми ги бяха направили като лист хартия!
Иначе японския е техника, слагат естествени масла и пудри.

# 398
  • Somewhere far away
За кой ще дойде веднага знам, 4,5 са ясни, но другите... SunglassesWink

Ай, сполай. Relieved
Ако бяхме някакъв тематичен форум, с еднакви интереси, с еднакви хобита и интереси, възгледи , сплотени, да мислим еднакво поне за важните неща, да сме горе долу с еднакви ценности, като цяло  да сме си близки - да. Но при положение че сме се събрали супер различни хора и се пише тук  главно  за да се хейти - то не виждам смисъл.

# 399
  • София
Не е баш така, дори с пари си трябва подход и умения в общуването с жени, иначе на задръстеняк с пари пак няма да му вържат. Освен ако не е на час.

Да проверим това твърдение - Зукербърг има ли си жена? Човекът има наистина загубеняшко излъчване и дори прилича на някакъв робот.

Дами, ако толкова ви впечатлява наличието на мъже тук, помолете модовете и админите да добавят в правилата забрана за мъже да се регват! Аз пък съм виждал жени, регнати във футболен форум, а мъжете не седяха да им обясняват, че били такива ли онакива, защото са се регнали в мъжки форум. Мечтая си един ден и тук да се научат на същото.   

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 04:48 от Странната птица

# 400
  • sofia
Сравнението с футболен форум не е удачно. И тук, в тематичните подфоруми има мъже и никой не им обяснява, каквото и да е. Жените даже са благодарни , че пишат в съответните теми.
Но наименованието и темите, конкретно на този подфоруми, предполагат точно такива обяснения. За лични и семейни взаимоотношения иде реч, няма как да не се влезе в полемика. А малко хора умеят да водят културен спор и често нещата ескалират в лични нападки, етикетиране, обобщения и пр.
Дразнещото е не наличието на мъже, а "поведението" им.

# 401
Абе принципно мъжете са част от семейни и лични отношения Grinning
Иначе да, поведението е проблема.

# 402
  • Обран бостан ;)
Абе принципно мъжете са част от семейни и лични отношения Grinning
Иначе да, поведението е проблема.

Поведението е реципрочно на отношението.

Женомрзието е факт по същата причина.

Не може жените да се отнасят надменно, пренебрежително и дори унизително с мъжете и да очакват уважение.

# 403
  • Далечният изток
Не обобщавай.
Нито всички жени се държат унизително, нито всички мъже мразят жени.
Има една определена категория мрънкачи, женчовци, идват ми прекалено чувствителни, плямпащи, хиперактивни, абе с едни такива определени качества, присъщи по-скоро на жени (не че при жени ги одобрявам), но видя ли такъв мъж, адски ме дразни и не мога да премълча. Такъв дали ме харесва, мрази или какви въобще чувства питае към мен, не ме засяга. Предполагам и него така, така че всичко е точно.

# 404
Не си представям ММ да следи теми в бг мама, за писане пък  - съвсем. За хубаво и лошо, аз отсрамвам семейството ни тук. Не че имам нещо против мъжки мнения в която и да е тема, стига да пишат увлекателно и аргументирано, а не просто да очакват аплодисменти само заради пола си. Има потребители мъже, на които им се получава да са интересни. Разбира се, и сред жените има по-простовати или пък озлобени. И след като не мога да огранича кой да пише, ограничавам себе си кого да чета. Изобщо не ми е трудно да чета по диагонал и направо да прескачам мнения.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт