Женомразието в България - Мит или Реалност ?

• 22 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Единия видял злоба, а другия епична борба 😂, 1. Няма злоба аз съм леш от 4 сутринта, ококорих се и съседите сигурно са будни от моето хилене 2. Бънде няма борба, само в душата ти 😉.  Нагледах се на хубави дупета в БГ, че чак се активирах да си поизвая и моето позабравено барабанче 😜.

Ние стринките, си знаем какво е да си на 20 и и да им текат на всички лигите по теб, и кво - кел файда!
  Колко лига изтече, не получих кой знае каква награда за това, че съм била ултра готино маце. Наградата дойде с негативи (както всичко в живота).
На 20 всички гледат да се окичат с теб, по един или друг начин. Да си те напишат в резюмето… Малко е гадно когато си с висше образование и си се настроила да вършиш работа, да те гледат през филтъра на фантазиите си защото си млада, натурално руса, хубава и евентуално можеш да изиграеш един епизод в техния еротичен трилър с шпионски характер. Но и това мина, и това го преодоляхме, интересно беше.

Сега ни вълнуват други работи.

Ако мислиш, че да  те гледат като човек, който може да им свърши някаква работа и нищо друго, е по-вълнуващо, мога да те уверя, че не е така.

# 406
Не мисля, че има женомразие в България, но има женомразци със сигурност. Един такъв, водещ на подкаст, ми беше излязъл във фб със смешно-жалкарски изявления от рода "на една жена й е много по-лесно в живота, ако реши да й бъде лесно", "защо в дискотеките има безплатен вход за жени, а няма за мъже", "полицаите прощават повече на жени шофьори, отколкото на мъже" и т.н. Въпреки, че е минал Христовата възраст, още не е разбрал, че жените не харесват хленчещи мъже, че сред най-ценните мъжки качества са достойнството, твърдостта, куража, закрилата на по-слабите, щедростта и т.н.

Не може жените да се отнасят надменно, пренебрежително и дори унизително с мъжете и да очакват уважение.
Бънди, тези жени (които ми е чудно къде ги срещаш) са огледалния образ на мрънкача по-горе. От едно тесто са замесени, ценностите им се измерват във валута, а основното им занимание е паразитиране. Кухи хора.

# 407
  • София
На никой не му пречи наличието на мъже във форума, даже тежките случаи успяват да забавляват и служат за отдушник, въпреки че те вероятно вярват, че провокират. Просто тези, които не знаят как да се държат с жените и не умеят да виреят в предимно женска среда, си получават съответстващото отношение.

# 408
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Не мисля, че има женомразие в България, но има женомразци със сигурност. Един такъв, водещ на подкаст, ми беше излязъл във фб със смешно-жалкарски изявления от рода "на една жена й е много по-лесно в живота, ако реши да й бъде лесно", "защо в дискотеките има безплатен вход за жени, а няма за мъже", "полицаите прощават повече на жени шофьори, отколкото на мъже" и т.н. Въпреки, че е минал Христовата възраст, още не е разбрал, че жените не харесват хленчещи мъже,
че сред най-ценните мъжки качества са достойнството, твърдостта, куража, закрилата на по-слабите, щедростта и т.н.
Скрит текст:
Не може жените да се отнасят надменно, пренебрежително и дори унизително с мъжете и да очакват уважение.
Бънди, тези жени (които ми е чудно къде ги срещаш) са огледалния образ на мрънкача по-горе. От едно тесто са замесени, ценностите им се измерват във валута, а основното им занимание е паразитиране. Кухи хора.
На свой ред да попитам - къде да срещна такава жена ?

Впрочем, не ми отговаряй. Няма да е в този живот явно. Sunglasses

# 409
Ти не беше ли срещнал преди 1-2 седмици такава жена? Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе, с малки изключения е точно така – каквото излъчваш,, това и привличаш.

# 410
Ще ти отговоря, не съм от онези, пренебрежителните Wink Искаш да срещнеш жена в мъжка енергия (казано по модерному)? Ела, ще те запозная с моята шефка. Не зная обаче колко пари ще са ти нужни, за да преглътнеш твърдата й ръка и тон и понякога безцеремонен подход. Абе, мъж в рокля.

# 411
  • Обран бостан ;)
Ще ти отговоря, не съм от онези, пренебрежителните Wink Искаш да срещнеш жена в мъжка енергия (казано по модерному)? Ела, ще те запозная с моята шефка. Не зная обаче колко пари ще са ти нужни, за да преглътнеш твърдата й ръка и тон и понякога безцеремонен подход. Абе, мъж в рокля.

Оооо, мерси. Предпочитам жена с костюм. Grinning

Бази, объркала си се. Не се хваля тук с подобни неща, освен ако не съм бил разбран правилно.

# 412
Абе принципно мъжете са част от семейни и лични отношения Grinning
Иначе да, поведението е проблема.
Как така бе, как стигна до това невероятно заключение? Тук е женски форум, семейните отношения са изцяло женска работа, а мъжете тук сме все с някви отклонения и трябва да бъдат нахейтени при всеки удобен случай. Само обобщавам една не малка част от коментарите и това, което се случва по темите, да не вземе някоя пак да запали мотора и да се почне на нова сметка.

За съжаление точно тази част от живота- семейни и преди това отношния мъже - жени е пренебрегвана и омаловажавана от много представители и на двата пола. И се сещат чак когато са ос*** ли всичко доволно, а не трябва да е така. Тва е нещо изключително важно, като тук си в батака, кел файда и от образование, и от работа/ пари и всичко останало. Аз самият ако имах поне малко представа от тези отношения в по млада възраст щях да си спестя много нерви, неприятни моменти и изгубено време.

# 413
  • Далечният изток
Аха, значи за теб е нормално, че на млада възраст не си ги знаел тези неща и си се учил в движение от живия живот, пък за пишещите по тези теми, не е, така ли? Не трябвало да е така?! Кой определя как "трябва" да е в чуждите отношения, ти ли, ние във форума ли? Айде моля ти се слез на земята. Не си ти човекът, който да казва как "трябва". Така растем, така се учим, като преживяваме разни гадни неща в живота. Всички сме така. Ти не си някакво изключение, още по-малко пък да искаш при хорските отношения всичко да е идеално и да не се налага да споделят кое как и що е осрано...

# 414
  • София
Rf22, всичко се учим докато си сърбаме чорбата.
Важното е да не помним гадния вкус и да го лепваме на всеки, който ни е доближил в живота.

Не всички жени са еднакви и не всички мъже са еднакви. Само скорпионите да 😆

# 415
Баси кво написах аз, какво ми се отговаря.
Мисля достатъчно ясно съм го казал, отношенията мъж жена и семейните такива са много важни и за двата пола, за да бъдат присвоявани само за жени. Нечии фантазии нямам намерение да коментирам повече

# 416
Ма ти написа и че се хейтели мъжете и били с отклонения
А ние писахме че бая мъже харесваме във форума.

Така че, говори за себе си - ти си хейтен. За отклоненията сам се сети.

# 417
  • Обран бостан ;)
Баси кво написах аз, какво ми се отговаря.
Скрит текст:
Мисля достатъчно ясно съм го казал, отношенията мъж жена и семейните такива са много важни и за двата пола, за да бъдат присвоявани само за жени. Нечии фантазии нямам намерение да коментирам повече

Изненадан ли си ? Wink

# 418
Аз не виждам противоречия.
Мъжката психика и женската "разкодират" по различен начин, но изводите са едни и същи.

# 419
  • Далечният изток
Е какво написа....?!
Айде сега пък не можем и да четем ли?
Да те цитирам - семейни и преди това отношния мъже - жени е пренебрегвана и омаловажавана от много представители и на двата пола. И се сещат чак когато са ос*** ли всичко доволно, а не трябва да е така.
Кое "не трябва" да е така?
"Трябва" да знаят всичко идеално за междуполовите и семейните отношения, че да не се случват драми в тези отношения ли, да не се изразявам с ос*рането като теб? Ма това просто няма как да стане.... Как си го представяш?
Значи ти като си бил млад и не си знаел нищо за отношенията, и си преживял нерви, изгубено време и какво беше още, пък пишещите "трябва" да ги знаят тези неща и да не ги споделят....Интересно.

Общи условия

Активация на акаунт