💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 7💛

• 16 255
  • 793
  •   1
Отговори
# 345
Не знам как ви ок на една дрямка през лятото, това означава в 20:00 да са по леглата. В тези жеги вечер излизаме около 19:00 а и баща и е на работа до 18:00... И моето бебе показва от време на време, че е готова за една дрямка, но това ще затвор и за нея и за нас. Доста често ми се налага да я приспивам около 16:30 и определено е трудно, но лятото е толкова кратко, че не се и замислям за други варианти

# 346
  • София
Ние сме на две дремки и винаги си ляга в 20ч. След това идва времето за мен и за нас с мъжа ми и този режим много ми допада. Предпочитам да стана рано, обаче после вечерта да имам няколко часа само за мен, отколкото да поспя и аз с детето и после да съм постоянно с него до късна вечер. За всеки работи различен режим и това е окей 😊

# 347
Фрезия, аз съм във възторг от хладнокръвният ти позход, точен, разумен, рациотален, навременен е т.н., и т.н. За всичко! Отдавна си го мисля. 🙂 Имам мнение за себе си, че и аз имам тези качества. Но ти си по-добра! Преборила си бибата! 🥳
Аз не съм имала този казус, защото от познати, близки и роднини зная, че е адски гадно. Изплаших се! 😂 Затова не съм давала.☺️🤭

# 348
Моята е в някакъв гаден период пак - скок, регресия, зъби и аз нз, но е голяма кривотия...

# 349
И аз ей са баш се опитвам да заспи и не става. Бяхме на сватба вчера и е кисела и недоспала иначе е на 1 дрямка. За махане на биба питайте бащите, те ги умеят тия неща явноо😆

# 350
Моето е юлско бебе, още е на две дремки
Става към 7:30, заспива 10:30, събужда се 12:30-13ч. После спи от 16 до 17ч.
Вечер ляга в 22ч.
Няма как още да издържи на една

# 351
Според мен много спи сутринта. И следобедната дрямка също е късна. А пък да ми заспи в 22 ч - вече съм кълбо от нерви 🤣

# 352
Кремона, благодаря! Правя каквото ми идва отвътре и не слушам никого този път! 😁❤

С едната дрямка ние пак лягаме в 22. По-рано не сколасвам. А става 7:30.

# 353
Ох, ние от началото на месеца почти не сме се прибирали в София и обикаляме България, та само ви хвърлям по един бърз поглед.
Направихме морето тази година (надявам се и за още едно с майка ми, де). Не съм вярвала колко ще и хареса на Ванина. Детето на кумовете ни е роден края на май и когато ходихме след неговата годинка, беше истински ужас за него. Ванина сама си влизаше даже. Grinning
Та покрай морето и после гостито при баба и дядо без да искаме си махнахме двете дремки. Мрънка 1-2 дни, но все ми беше късно да я слагам за втори сън и вече си спи само по веднъж, ноо и аз нямам още волята да махна биберона. И пак ляга късно 21-22ч та не ни пречи на лятото.
И самостоятелни стъпки почна да прави - още не се отпуска напълно, но всеки ден все повече.
Абе лятото си е друга работа Joy

# 354
Момичета, в този дух(на приспиванките), ми попадна един виц:
Много често слагането на децата да спят звучи като банков обир
- Лягай веднага!
- Мълквайте!
- Да не си посмял да мръднеш!

Не знам за вас (имащите и по-големи деца), аз се разпознах! 😂

# 355
Моето е юлско бебе, още е на две дремки
Става към 7:30, заспива 10:30, събужда се 12:30-13ч. После спи от 16 до 17ч.
Вечер ляга в 22ч.
Няма как още да издържи на една

Това е доста сън на ден за дете на 1г

# 356
Ами спи си, какво да го правя Blush
Имам идея да го будя сутрешно по-рано.. ама използвам времето да изпия едно кафе на спокойствие, да свърша нещо из вкъщи.
А и така за нас е ок.
Предполагам като мине на едно спане, ще ляга по-рано. Сега в 21:30 го къпем, пие мляко и ляга.
Няма проблем със заспиването, значи му е добре мисля 😊

Вашите деца в колко най-късно стават от следобеден сън?

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 20:03 от milena12345

# 357
Ако и през нощта си спи добре значи всичко си ви е чудесно. Но ако ви буди нощно време можете да му намалите дневния сън, да не се окаже за сметка на нощния. Дано си спи 🤩

Това дете моето днес толкова пъти се е тръшкало, че ми иде да я пратя в пансион, ама сиг е скъпо🤣🤣🤣🤣🤣

# 358
Леле, Милена, благородно завиждам! Аз такова спящо дете не съм виждала 😁
Кремона, разпознах се отвсякъде 😂 Каката ми заспива след 22:30 и винаги с хиляди кандарми, а тия дни и със скандали, че не пази тишина и събужда малката 🤬🥹
Аз не знам дали се похвалих, след морето спят заедно. Получава се засега, благодарение на това че малката не се буди. Малко е зор докато си ляга каката, да не вдига шум, иначе през нощта си става, пикае, пие вода, ставнително тихо. Като направи белята обаче и трябва да сменяме чаршафи винаги сме на нокти.
И, ново двайсет, започват да си посягат да се бият… Приемам съвети всякакви… 😂

# 359
Леле, Милена, благородно завиждам! Аз такова спящо дете не съм виждала 😁
Кремона, разпознах се отвсякъде 😂 Каката ми заспива след 22:30 и винаги с хиляди кандарми, а тия дни и със скандали, че не пази тишина и събужда малката 🤬🥹
Аз не знам дали се похвалих, след морето спят заедно. Получава се засега, благодарение на това че малката не се буди. Малко е зор докато си ляга каката, да не вдига шум, иначе през нощта си става, пикае, пие вода, ставнително тихо. Като направи белята обаче и трябва да сменяме чаршафи винаги сме на нокти.
И, ново двайсет, започват да си посягат да се бият… Приемам съвети всякакви… 😂
Фрезия, ти си моя близначка по съдба! 😂
 И моите момченца спят заедно отдавна, а че се бият... да не казвам от кога. 😂

Общи условия

Активация на акаунт