Термин Ноември 2025 - Тема 3

• 26 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Папи, аз пия Елевит по препоръка на АГ + Биозин мама по препоръка на АГ по ЗК. Елевита са готини, защото са гел капсули и се гълтат лесно въпреки големия размер (+ миришат на шоколад), но пък са си скъпички. Като се замисля колко пари са отишли за всички лекарства само до момента направо лошо ми става, но пък да сме живи и здрави. Изписаха ми Магнерот за втория триместър и си го пия, но получавам крампи в прасците и мисля да увелича дозата. Тази седмица влизам в пети месец.

# 31

Ето ме и мен в цялата ми прелест 😄
В 19+5 г.с. съм и от две седмици си усещам ритници и побутвания доста отчетливо. 🥰 Миналата вечер коремът ми беше само от едната страна издут 😁
По препоръка на АГ от първа фетална пия но шпа, по препоръка на моя АГ приемам Премама дуо, Магнерот и желязо (от Солбифер ми става зле, сама го смених със сироп Малтофер) и понеже ми излизаха болезнени пъпки по езика (нещо като афти) започнах и Биозин мама и се оправи положението. При менна ЖК ми измерват коремчето, теглят ме, мерят ми кръвно и давам кръв и урина. Тъй като съм с отрицателен резус фактор ми назначиха и антитела.
П.П. Днес съм на ЖК, а утре ми е втората фетална и вече нямам търпение да видим бебка как се развива🥰
При мен започна и ефектът на гнезденето и не спирам да чистя и подреждам 😄

# 32
мами здравейте! в 18+4 г.с съм.  сутринта ми се получава една пронизваща болка в корема но не ниско в корема ами в по горната част. На някой да се е случвало?

# 33
Аз от няколко дни вечер след цялото тичане след баткото ми се втвърдява корема 😅 Мисля освен Магнерот,да пробвам да пия и Но шпа..

# 34
Благодаря за снимките момичета и моето коремче добре се вижда вече.

Днес бях на втора фетална и добре разгледахме бебето, ще си имаме второ момиче. Gift Heart. Всичко й е точно, продължава да си върви 4 дена назад, но и кака й беше така, явно просто съм си с малко по-късна овулация и така. Малко с таткото се надявахме на момче, за да имаме по едно и от двете, но явно такъв ни бил късмета да си имаме две момиченца. Two Hearts

# 35
Маминки имам въпрос .. вчера реших, че не ме свърта у нас и реших, че ще изляза за час .. е да ама ме хвана хубава жега и се наложи да се прибера.. та докато си вървях ме прониза болка почти в слабините в дясно, както и в кръста отдясно .. тази сутрин кръста вече не ме болеше, но болката отпред продължава и я усещам на моменти като пареща .. пих но-шпа, но не съм сигурна, че ще помогне в този случай.. На някоя от вас случвало ли и се е някога подобно нещо?! И дали е от разтягането на кръглата маточна връзка?

# 36
Момичета, аз също като се претоваря изпитвам болка, забелязах и, че като се стискам да не пишкам после също ме боли, различна в понякога прорязваща, понякога тъпа. След първия път на по-стабилна болка посетих АГ, за да не се притеснявам и ми изписа Магнерод 3*2 ( огромно количество 😳) но действително ме оправи. Моя съвет е ако имате притеснение, потърсете професионална помощ, по-добре от колкото да стресирате вас и бебчо излишно.

# 37
Леле, много са ви готини коремчетата. Аз още съм в очакване моето да се появи, засега само вечер изглеждам като подута Grinning Движенията вече са непрестанни, от сутрин до вечер имам чуството, че е на салто в корема ми. Направо се притеснявам какво ще е, като стане по-силна. Grinning Чакам си феталния доплер и вече нямам търпение! В 18+1 съм, 200 грама е госпожицата вече, от началото съм - 3кг и после +1 , 55кг.

# 38
Foxy и Бела, изглеждате страхотно, браво! Бела, и аз съм точно като теб в 18 г.с + 5д. и имам същото сладко коремче, браво:)) Момичета, имам въпрос относно гел лак за педикюр - онзи ден си изчистих ноктите на краката, но усетих, че ми е вече трудно да стоя толкова много наведена, та мислех да си направя гел педикюр в салон към средата на юли за морето. Четох, че не е вредно по време на бременност, но пак исках да се консултирам с вас, моля за мнения:) мерси:)

# 39
Аз също имам болки и придърпвания в коремчето,както и вечер се втвърдява,пли по продължително стоене права или разходки или шофиране,за съжаление ми се налага да шофирам на дълги разстояния поне веднъж седмично ,а иначе и всекидневно си шофирам градски,посетих по този повод наблюдаващия ме аг по жк и измерихме шийка ,с нормална дължина и аз пия също Магнерот 3пъти по 1,и но шпа при по продължително стягане.

# 40
Момичета, напоследък се замислям как трябва да следя в магазините кога ще пуснат добри отстъпки за колички. Засега съм се спряла на Cybex, но ми се иска да хвана намаление. Та ако ви попадне някъде реклама, дайте знак

# 41
Момичета, напоследък се замислям как трябва да следя в магазините кога ще пуснат добри отстъпки за колички. Засега съм се спряла на Cybex, но ми се иска да хвана намаление. Та ако ви попадне някъде реклама, дайте знак
в Raya toys и в вис виталис мисля че имаше намаления

# 42
Foxy и Бела, изглеждате страхотно, браво! Бела, и аз съм точно като теб в 18 г.с + 5д. и имам същото сладко коремче, браво:)) Момичета, имам въпрос относно гел лак за педикюр - онзи ден си изчистих ноктите на краката, но усетих, че ми е вече трудно да стоя толкова много наведена, та мислех да си направя гел педикюр в салон към средата на юли за морето. Четох, че не е вредно по време на бременност, но пак исках да се консултирам с вас, моля за мнения:) мерси:)
Аз си правя гел лак маникюр и педикюр и не съм спирала, не си представям и как бих се справила с педикюра си иначе 😄
Не смятам,че е чак толкова вредно, но според мен всеки преценява за себе си. Бих го махнала за секциото само, защото знам,че по ноктите гледат някакви показатели при пълна упойка. Едва ли в днешно време разчитат на това, но ми е и неуважително да отида с лак, та за операции съм го сваляла и преди.

Ние купихме от Вис Виталис на промоцията около 1ви юни, знам, че е раничко, но хубавите промоции са около 1ви юни и след това около черен петък, а на нас на черен петък не ни върши работа.
Много четох и гледах на живо и първо се бях спряла на Moon PIU - немски, сториха ми се много качествени и добре измислени колички и си бях сложила таван на бюджета. Обаче във Вис виталис намалиха Easywalker Jimmey с 525 лева и директно я поръчах, защото влезе в бюджета ми. Приятелка е с Изи, купувана втора употреба и тя отглежда второ дете в нея, общо три деца , а количката не е мръднала. Доста добре измислени , холандците са първенци в качество и комфорт, наистина 😊

# 43
Много се чудя и аз кога да започна да пазарувам, не съм от суеверните и по никакъв начин на ми пречи да бъде и от сега. Към момента съм купила само нагревател за храна на Филипс, защото си мисля, че е много удобно и най-вече спестява време. Не спирам да гледам различните сайтове, например за шишетата мога да кажа, че от около 2 месеца насам, постоянно пускат намаления и цените все са едни и същи, както и за количката, която сме харесали. Може би ще изчакам август/септември за по-големите неща, защото само ще се чудя къде да ги струпвам.

Относно гел лака, аз не съм спирала да си правя и ако не ми кажат да го махам за раждането дори и тогава ще го оставя. Беше ми казал доктор, че стигнат ли до това да ти гледат ноктите, то нещата вече са трагични, така или иначе всичко е адски напреднало, следят ни с иновативни апаратури, не смятам, че е проблем. 😊 Също така и се боядисвам. ✌🏼

# 44
Аз имам въпрос за косата, вече доста време протаквам балеажа и не мога да се гледам така… та въпросът ми е вие правите ли нещо повече от боядисване? При мен корените не се изрусяват, но дължините на косата - да, така че ми се искаше да си продължа. В интернет има разнородни мнения, АГ ми даде зелена светлина, но все пак и вашите мнения са ми чудни.

Общи условия

Активация на акаунт