Объркан партньор -съвети

• 8 924
  • 145
  •   1
Отговори
# 105
Тоест всичко е наред...
За какво е въпросът?

Защо все пак не се впускат във връзка?

Ако е за рахата, точно с връзка ще си го развалят.
Различно е да е свободен и отвреме-навреме да се виждат или чуват, а съвсем друго е да са двойка и да има някаква регулярност в отношенията, оставане повече време под общ покрив, съвместни планове, които ще пречат на спонтанните му решения и т.н.

Е, а няма ли как да се получи, просто да си прекарват свободните уикенди заедно, когато и двамата са без децата си? През останало време пак да си общуват, както правят и сега. Пък с времето ако им се прииска повече, тогава вече да се мисли за рахата.

# 106
Явно ги мързи дори за секс, а ако той беше хубав щяха да го продължат.
Най-лесно е да седиш на дивана, и да си чатиш от скука, докато си бъркаш в носа.

# 107
Може би всеки от двамата, чака другия да си признае чувствата, обаче и двамата не искат да са първи ли?

Става въпрос за хора между 40 и 50 годишни, с провален брак и деца в картинката.

В подобни случаи обикновено мъжът или има връзка, или има няколко такива жени, с които не е уж сигурен какво иска, а просто се забавлява и реди приятни за ушите приказки, за да удължи получаването на внимание. А жената просто е влюбена и се надява на нещо повече, но така и не го получава.

Със сигурност няма.

Очевидно сега ще изнесеш много факти, за да се опиташ да вмениш някаква голяма емоция и силни чувства, обаче... според мен нищо такова няма.
Губят си времето да се валидират, че още "стават", но нищо няма да произтече от това, защото очеизвадно и сексът не е бил задоволителен.

# 108
  • София
Аз мислех, че става дума за млади хора. Щом имат и деца, съвсем пък е въже на шията да влязат във връзка, вместо да са свободни. Особено с това очакване да са заедно уикендите.

Таня, още по-лесно е понякога да правят неангажиращ секс и да си разполагат с цялото лично време и пространство.

На 40-50 пък съвсем. Ако сега хипотетично бях сама, щях да си живея спокойно и свободно без връзка, а само с някой партньор за забавление отвреме-навреме.

# 109
  • Далечният изток
Тоест всичко е наред...
За какво е въпросът?

Защо все пак не се впускат във връзка?

Ако е за рахата, точно с връзка ще си го развалят.
Различно е да е свободен и отвреме-навреме да се виждат или чуват, а съвсем друго е да са двойка и да има някаква регулярност в отношенията, оставане повече време под общ покрив, съвместни планове, които ще пречат на спонтанните му решения и т.н.

Е, а няма ли как да се получи, просто да си прекарват свободните уикенди заедно, когато и двамата са без децата си? През останало време пак да си общуват, както правят и сега. Пък с времето ако им се прииска повече, тогава вече да се мисли за рахата.
Задаваш отговори...
Ако щеше да се получи, досега да се е получило.

# 110
Таня, още по-лесно е понякога да правят неангажиращ секс и да си разполагат с цялото лично време и пространство.

Е, да ама, не се получава и по този начин. Както казах, бяха заедно за известно време. Имено всеки свободен уикенд го изкарваха заедно, а през останалото време се чуваша, пишеха. В един момент той се отдръпна, даже изчезна бих казала. Просто е странно ако той няма желание за връзка с нея, да продължават да са в някаква комуникация, дори сам да повдига тема за това, какво иска тя, че дори и да проявява симптоми на ревност, когато тя спомене някой друг.

И да, възможно е да е просто удобна и приятна комуникация за запълване на свободно време. Ама ако е така ми се струва странно опита и на двете страни, да изясняват или да се опитват да си изяснят, кой какво точно иска.

# 111
"Защо той прави това?" - най-голямата загуба на време за всяка жена. Какво значение има, или те удовлетворява ситуацията, или не. А то почват едни анализи и търсене на  подволетелизъм.

# 112
Хора успешни в много неща не спират да ме изумяват какви са във взаимоотношенията си.
Моя позната доста успешна в работата си, много интелигентна, с добро образование и пътувала по цял свят, общува с много хора .. се занимава 6 месеца да си пише с мъж, който дори нямаше снимка, и никога не говориха дори на камера. И като почнеше да ни занимава с този...казус ама какво значело това и онова. В един момент прати някаква страница ли какво беше, но се оказа друг човек, този който пишеше беше друг и не беше ясно кой седи зад това. И тя ходи да го чака пред работата му и се чудеше дали да не му каже, че ползват профила му, защото той беше обвързан. И така и не стана ясно всъщност какво беше, обяснявахме и само да не му праща пари, той не поиска.

# 113

Е, те могат и да не си развалят рахата, просто да се впуснат все пак във връзка, но да не бързат много, много. Никой не ги кара да заживяват още от началото заедно.
Самата идея, че се налага да биеш път за едното такова...вече е разваляне на рахата. А само за това пък да се събереш с човека, пак си е компромис, особено като не си сигурен какво и как го искаш. Особено пък при хора, достатъчно разочаровани и с деца, наистина мога да разбера как не ги тресе особен ентусиазъм.

# 114

Е, те могат и да не си развалят рахата, просто да се впуснат все пак във връзка, но да не бързат много, много. Никой не ги кара да заживяват още от началото заедно.
Самата идея, че се налага да биеш път за едното такова...вече е разваляне на рахата. А само за това пък да се събереш с човека, пак си е компромис, особено като не си сигурен какво и как го искаш. Особено пък при хора, достатъчно разочаровани и с деца, наистина мога да разбера как не ги тресе особен ентусиазъм.

В един град живеят...

# 115
Съжалявам, не знам защо си мисля, че прочетох, че са от различни градове. В такъв случай за мен и двамата нещо не са съвсем хлътнали.
При някои хора едно разочарование може да държи влага доста дълго време и да му пречи да се хвърли през глава в нова връзка. Или поне докато някой незнайно как им зашемети главата, та съвсем престанат да мислят.
Като бях сингъл и без деца, такива "объркани" много ги обичах...Аз като цяло съм много импулсивна и с някой не си ли кликна от раз, го пиша бегАл. Обаче имах един "фен", с който с години си играехме на котка и мишка, просто защото ми беше интересно докъде можем да стигнем с тоя танц, - едно напред, две назад. Много, ама много странен тип. Абсолютна липса на последователност. И колкото по-нелогичен ставаше той, аз ставах два пъти по-нелогична. Явно това му хареса, и колкото по-идиотски се държах, толкова повече ме търсеше, докато накрая не ми писна и спрях контактите.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:27 от Анонимен

# 116
Ама какво значение има защо някой прави нещо, което не ни харесва? Важното е, че го прави и ако мен ме дразни, аз прекратявам всякакви отношения без обяснения. Блокирам и просто изчезвам. Никога не се питам защо, нито питам човека. Това е една загуба на време и енергия, които никой никога няма да ми върне.
Като не те устройват тези отношения - прекрати ги!

# 117
Понякога не е нужно да има секс, за да се играе тази игра. Тук става дума за его драма.
Мъжете си чешат егото, че могат да се "заиграват" с някоя. Че някоя е достъпна на standby.
 Той е напълно наясно, че не иска връзка с теб. Даже и секс не иска. Чака си някоя по-добра, за която нещата ще стоят съвсем различно.
Кара те да си мислиш, че е нараненият чичо Чарли, който се страхува от обвързване. Да съставяш филми в главата си, да мечтаеш, когато реалността често е прозаична - не те иска. Пробвал е, имало е искри, разбрал е, че не си ти и сега те мотае.
Винаги съм се дразнила от хора, дето седят на вратата. Или влизай или излизай. Като седиш на вратата губиш време. Имаш ли време за губене, анонимна?

# 118
  • Атина

Е, да ама, не се получава и по този начин. Както казах, бяха заедно за известно време. Имено всеки свободен уикенд го изкарваха заедно, а през останалото време се чуваша, пишеха. В един момент той се отдръпна, даже изчезна бих казала. Просто е странно ако той няма желание за връзка с нея, да продължават да са в някаква комуникация, дори сам да повдига тема за това, какво иска тя, че дори и да проявява симптоми на ревност, когато тя спомене някой друг.

И да, възможно е да е просто удобна и приятна комуникация за запълване на свободно време. Ама ако е така ми се струва странно опита и на двете страни, да изясняват или да се опитват да си изяснят, кой какво точно иска.
Чакай, че се замислих дали не пишеш за мен след развода.
Аз го играя този филм, ама не ми харесва. И на господина не му харесва. Казвала съм ги тези думи " Не искам да се обвързвам", той ги е казвал, сума ти време изчаквахме, пък после само със секс бяхме, уморителна работа.. ни се вземаме, нито оставяме.
Съвет- ако е писано си става веднага. Връзка насила си е предварително обречена работа.

# 119
  • По света и у нас
Влиза му се под кожата преди да правиш секс с него,  вече си оплескала нещата безвъзвратно.
И не се обяснявай на мъжа колко го харесваш...така само му разваляш кефа.

Общи условия

Активация на акаунт