VIP Brother 2 - 3

• 48 967
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 210
Ама на Азо много му ходи зеленко,а Mr. Green

мсичко му отива  Joy

с тази лента на бели точки е жИсток  Laughing

# 211
  • Be realistic - plan for a miracle.
Днес сядам да го гледам сигурно за първи път и то защото цял ден ми е много лошо и се налага да лежа...
Петя Павлова е далечна братовчедка на приятеля ми Simple Smile Не се познават двамата обаче Mr. Green Майка му в началото на ВБ се обади по телефона да каже 'А-а, братовчедка ти влиза във Вип Брадър!' Имат там някаква родствена връзка...  newsm78

Аз познавам лично Деси Слава и Калин Вельов и може би затова те са ми фаворити. Имат си кусури, слабости и всичко, но пък са много талантливи, просто безумно талантливи, и двамата! Пък и ми се ще музикант да спечели Wink От двамата парите ще свършат по-добра работа на Калин де...
Венета и Тишо ме радват, мисля че са много сладки.
За Азо и Китаеца не ща да коментирам направо... Sick
Катя Евро си е сачма, голяма лигла, забавна е! Simple Smile
Другите... хвани единия прасни другия.

# 212
Петя Павлова е далечна братовчедка на приятеля ми Simple Smile Не се познават двамата обаче Mr. Green Майка му в началото на ВБ се обади по телефона да каже 'А-а, братовчедка ти влиза във Вип Брадър!' Имат там някаква родствена връзка...  newsm78

ади кажи тогава на колко години еееее Simple Smile

# 213
Кво става, шайка хейтърки...извадихте ли телето изпод вола, а  Joy
Или още не сте... hahaha сигурно сега слес рекламите, нали ще дват вашите фаворити Василеви hahaha hahaha Joy Joy

# 214
# 215
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ей,тва Венета голямо животно - толкова е злобна,че сама ще се отрови Mr. Green

# 216
Според Венета на Азис му било криво, щото не бил вече център на внимание, особено като я бил видял с червена рокля и обувки Stop
Мноо зле тая, откъде го извади това самочувствие?

# 217
  • София
Кефех се на Венета в началото, но злобата май верно й е в повече на моменти.
Хич не ми се вярва на Азис настроението да се е развалило заради нея...

# 218
Веско ще излиза- вдига наздравици за оставащите. Той си направи ПР-а. Сигурно изобщо е нямал намерение да остава. търсеше си известност и я намери, това е.

# 219
Според мен Венета не си прави никаква услуга с държанието си в Къщата. Само затвърждава подозренията, че е голяма змия.
Омръзна ми от надувките, превземките и сръдните й.

# 220
Веско ще излиза- вдига наздравици за оставащите. Той си направи ПР-а. Сигурно изобщо е нямал намерение да остава. търсеше си известност и я намери, това е.

И аз мисля, че е нямал намерение да остава - явно на негово място ще влезе Анн Джи; нали името й упорито се спрягаше във форума, пък то всичко, което се изказа тук като предположения се оказа истина досега. Laughing

# 221
Театрото на Василка и Китаеца почна Mr. Green

# 222
така,,язък за венетка--адски злобна---най-известната журналистка-водеща била??????тая луда ли е???? Shocked
за мое учудване и на мен азо ми допада,,,преди ме дразнеше с тоя кич Sick

# 223
  • София
Ей, този Васко... Confused

# 224
сега ако изкарат азис, спирам да гледам тотално  Crossing Arms
а така хубаво почна

Общи условия

Активация на акаунт