VIP Brother 2 - 3

• 48 807
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 600
Да напиша една нова клюка, която не знам колко е вярна, не лъжа, така да знаете! Mr. Green

Виолета Здравкова пак щяла да влиза във ВИП Брадър май на 10ти април и щяла да има тайна мисия, свързана с Венета Райкова, нали не се долюбват особено.  Simple Smile

# 601
Уникални кадри с Росето! Просто се скъсвам от смях! На танци го удари...

# 602
  • Варна
 Joy Joy ааа ма колко е музкалнаа Joy

# 603
Таз Роси пак л и е мотана.. #Crazy, я разкажете някоя клюка  Praynig

# 604
Не е сама горката ... Дали тя ще излезе първа, защото няма две мнения, че ще е една от номинираните?

# 605
Петя ми е най-скучна. Що да излиза Роситу? Е, пийвала си била. Ми като не й дава дядо Зографски да пие, тя сега наваксва в Къщата, горката. То туй нейното живот ли е? От коктейл на коктейл... Rolling Eyes

# 606
Стига бе Бейби! Тя е тотално куха лейка. Толко ултра тъпо същество в ефир не бях виждала скоро! Много е луда! Е*аси излагацията...

# 607
  • Варна
Всички вече спят а Росито седи сама в хола, припява си разни песнички и трополи на "барабанчето"(не се сещам как се казваше) на Калин. Невероятен талант прявява Joy
Не иска да си ляга до Петя.
И аз не искам Росито да излиза, ако продължава така, ще има поне още няколко забавни вечери с нея. А иначе като не е пила е добричка, въпреки че често се държи доста неадекватно.

# 608
  • Sofia
Кво неадекватно? Тя си е за психо,изтрезво,доколкото чух нарко...Била имала голями проблеми с някои пороци,ама поне ще видиме от какво да пазиме децата си!

# 609
  • Пловдив
Петя ми е най-скучна. Що да излиза Роситу? Е, пийвала си била. Ми като не й дава дядо Зографски да пие, тя сега наваксва в Къщата, горката. То туй нейното живот ли е? От коктейл на коктейл... Rolling Eyes

Това си го мисля вече цяла седмица, но си викам няма да я нападам публично, че току виж ме линчували. Сеир искам. Това е положението. Grinning

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 02:54 от AlexaS

# 610
  • Шотландия
запис

# 611
  • Пловдив

Плювни срещу някого и ще се запишеш автоматично. Wink

# 612
е кво да кажем - половината предаване се въртя защо пиела,защо се къпала. с бельо ли , без ли - едно и също- тъпня ooooh!
другата половина задълба за починалата и майка - липсва ли ти,плачеш ли,кога ....може ли такава липса на тактичност и толкова простотия? Това е толкова лично и толкова болезнено, но тя за рейтинга си е готова на всичко - от това да преспи с половината отбор на Левски,до това да навлиза в толкова лични територии.....Ама Роси трябваше да и тегли една....... #2gunfire
И десет пъти я пита колко пари получава и какъв й е годишния доход. Тия обувки колко струват, роклята ти колко струва....? Пфууу Защо не попита Веско Данов колко му е годишния доход и подал ли е данъчна декларация? Whistling
               Алекс, аз ша плювна, по Венета. За мен снощното предаване беше много класи под обичайното  Crossing Arms. Много елементарна се показа  ooooh!... Намери си жертва, която не може да се защити и юруш на маслините  Sick...

# 613
Ами как се прави интервю със събеседник, за който нищо не знаеш, не си изровил интервюта с него и не си забърсал въпросите от там?  newsm78

# 614
  • Пловдив
Ами как се прави интервю със събеседник, за който нищо не знаеш, не си изровил интервюта с него и не си забърсал въпросите от там?  newsm78
Май акъл се наричаше, онова дето мърдаше, и липсва при Венетка-кокетка. Иначе всеки може да чете сценариите.

Общи условия

Активация на акаунт