VIP Brother 2 - 3

• 45 425
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Germany
А, на мен Росито-Босито ми е забавна (да я гледам, на живо едва ли ще я изтърпя). Както каза, Маги, тя постоянно е на черешата Wink

# 1 096
Момичето има нужда от помощ определено   не е за там  всички  я  гонят  тя се  чуди какво да измисли   за да стане по интересна   пияна работа Sick Как не и  става лошо нон стоп  поркане Stop Sick #Crazy

да бе, не знам някой видял ли го е това момиче да яде? само пие!

калин е пич. но не мисля, че има смисъл да я вкарва в релси, излишно е.

# 1 097
Някой знае ли на колко години е Китаеца, а Азис?

» пълно име:     Николай Петров Пьрванов
» възраст:    22г.

» пълно име:     Васил Троянов Боянов
» възраст:    29 г.

Grinning
Затова ли го страх така от Азис, защото му е батко? Mr. Green
Тази чечер, като гледах как Азис му заби шамар си мислих, че ще му шибне и той един, ама.... Shocked

# 1 098
Алкохолизъм  Shocked Confused

# 1 099
Нито поведението на Роси ми харесва, нито пък поведението на останалите... незнам останах разочерована в тази ситуация от Катето Евро..... Че РоситУ се е напила - напила се е, но да я оставят и да не падат на нейното ниво... За мен Калин постъпва най-добре, поне се опитва да разговаря човешки с нея....

# 1 100
Pocи се нуждае от помощ,страшен смок била.То бива,бива пиене ама 4ак толква.

# 1 101
Давали  ли са  кадри от банята ? Embarassed

# 1 102
  • Някъде там...

да бе, не знам някой видял ли го е това момиче да яде? само пие!

калин е пич. но не мисля, че има смисъл да я вкарва в релси, излишно е.

Яде яде нали знаеш като се напиеш и след това огладняваш зверски, по нощите мишкува в хладилника Mr. Green

Сега обсъждат Роситу в спалнята, сега Азис, че бил девствен  Joy, Калин си говори с Роситу , че те я търпели и т.н.

# 1 103
... За мен Калин постъпва най-добре, поне се опитва да разговаря човешки с нея....

да де, но тя е пияна.
момичето не е добре, аз не знам как живее навън, но сигурно я кара така. не мога да си представя тя така да се отвърже само тук.
тя е някаква позьорка, виж я как играе, в каква роля е.
ако не я извадят с номинации , психиатри ще я вадят от там.

# 1 104
Ауу току що Роси ги обвини че са комунисти..не можело така да й правят забележки за поведението Shocked

# 1 105
и за какво й обръща точно христина внимание в момента, като днес се е оженила (  Shocked).  няма ли др. работа
ядосвам се и лягам  Mr. Green

# 1 106
  • Germany
На Китайчето му бил като македонска наденица Laughing

# 1 107
Калине  ти си  един    комунист  защото ми правиш  забележки Shocked Sick

# 1 108
Ауу току що Роси ги обвини че са комунисти..не можело така да й правят забележки за поведението Shocked
Joy Joy Joy hahaha

# 1 109
На Китайчето му бил като македонска наденица :l
Това Азис ли го каза? Той още от първия ден му прави реклама : "Иди ги уплаши" Shocked

Общи условия

Активация на акаунт